Şimdi Ara

char satan weya weren yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar char satan weya weren yokmu lwl i farketmez kasmak istiyorum canım sıkılıo yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• ben satıyorum eğer istiyosan. ama yüklü bi miktarda paraya satıyorum. yanında bide maden charı hediye ediyorum ilgileniyosan pm at
  • lvl 60 char phscian axe kullanıyo master skill açılı exp %23 falan ilgilenirsen fiyatı pm atarsan sevinirim başka bilmek istediğin bişey olusa yaz
  • Oha abi ne diyim

60 level char satıyolar ya.
  • kardeş ben seni çok istekli gördüm ya. benim oynamadığım bi char var. ama üstü başı hiç bişi yok. Dağıttım hepsini. Ustsuz başsız istiyosan veereyim sana . azmine veriyom yanlız charı satma, kendin oyna diye sana sadece şifreyi verecem :) kabul edersen. pm atarsan yollarım şifreyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllMyXoMalll -- 18 Haziran 2007; 13:37:24 >
  • bence en guzelı kendı c charını kasman ne kadar guclu oldugunu gorebılırsın teset edersın kendını en zevklısıde budur zaten :D:d
  • zaten bende bole bişi yazdım die hatırlıyorum aynen yani 2 ay da 60 lwl yaparsın hatta geçersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oynuyan arkdaş aranıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Ayda 60 değil 70 küsür olursun rahat.
  • iyi build le tabiki
  • noluyo len burda....
  • çar anlatıyoz istersen sende katıla bilirsin ne olsa sende kasmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.