Şimdi Ara

Char satılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGA_OGLU -- 19 Temmuz 2009; 15:57:53 >

• upppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGA_OGLU

upppp
    arkadşalar konu güncel birde ekleyip bana içıplak şu fiayata ver falan onları geçelim çar neyse onu vercez unutum demeyi lvl 76 oldu
  • quote:

arkadşalar konu güncel birde ekleyip bana içıplak şu fiayata ver falan onları geçelim çar neyse onu vercez unutum demeyi lvl 76 oldu

Alıntıları Göster
    uppp arkadaşlar yokmu alıcı gerçi yeni başlmamıştım satmazdım ama ne yapalım istmbul içi illa gerekmez dh yöneticilerden aracı olcak kardeşlerimiz vardır
  • quote:

uppp arkadaşlar yokmu alıcı gerçi yeni başlmamıştım satmazdım ama ne yapalım istmbul içi illa gerekmez dh yöneticilerden aracı olcak kardeşlerimiz vardır

Alıntıları Göster
    ++++++++up ne olur biri çıksın desin alıyorum:D
  • quote:

++++++++up ne olur biri çıksın desin alıyorum:D

Alıntıları Göster
    +++++++++++++++++
  • quote:

+++++++++++++++++

Alıntıları Göster
    +++++++++
  • quote:

+++++++++

Alıntıları Göster
    alıcı olduumdan diilde meraktan soruyorum kaç düşünüyosun ki çar için_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flame_power

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: flame_power

ortalanma plat falan paralarınıda katarsam 150 lira en aşağısı
  • ÇAR YÜZ YÜZE OLMA ŞARTI İLE VEYA BİLİNDİK Bİ ARACI YARDIMI İLE YTL İLE VEYAHUT CARNACTA GB İTEM VE YA ÇAR LA TAKASTA YAPILABİLİR.....
  • up up satış istanbul ilinde yüz yüze veya yapı kredi havale şeklinde olabilir ya önce parayı yollarsınız çarı alırsınız ya aracı bulursunuz güevneilir yada yüz yzüze şekilde satılıktır hala
  • up up
  • quote:

up up
    Dostum Characterin Son Durumu nedir Bir Değişiklik varmı ? lvl hala 76 mı ? Np si varmı ? ilk başta yazdığın İtemler ve Gb duruyormu Dostum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 17 Temmuz 2009; 14:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Dostum Characterin Son Durumu nedir Bir Değişiklik varmı ? lvl hala 76 mı ? Np si varmı ? ilk başta yazdığın İtemler ve Gb duruyormu Dostum ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lamerstyle33

lwl76 yanlış yanlış yazılmış kuzen yazmıştır kesin.Çar 75 lwl fazla bi np yok itemler walkire set dual +8 claver +6 iron bow vs. gb yi harcamış galiban kuzen görev fs si duruo +3 ss koyamadım oyuna gi
    remiyorum plat bittiinden :D zaten oyunu bırakıcam oy yüzeden plat almadım tekrar.Son olarak yukardaki msn adresimn değişmiştirbilginizeyeni adresim üstte yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGA_OGLU -- 19 Temmuz 2009; 15:59:13 >

• up up!!!!!!!!
  • upupu up
  • upupup!!!!!!!!!
  • up up !!!
  • quote:

up up !!!
    gelmedin msn ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...scarface...

gelmedin msn ye

Alıntıları Göster
    msn neydi senin ben msn deyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.