Konuyu açan şahıs kuzenim olmaktadır.Senden char almayacağına emin olabilirsin
anlamadım, senin benimle alıp veremediğinmi var ki böyle konuşuyorsun?
Ben tüm pkklılarla böyle konuşurum.Kusura bakma..
önder abiyi kişisel olarakta tanırım furkan ! pkk ile ne alakası vardır nede o tarz şeylerle bence dikkatli konşmalısın Angls
pkklımı ?
bak arkadaşım , pkk hakkında bir konuya rast gelmiştim ne pkklıyım nede yandaşıyım.. telefon numaranı ver açık açık herşeyi yüzüne söyleyeyim .. gelip benim hakkımda böyle konuşma hem beni üzersin hem kendini üzersin.. pkklı filan değilim olmadım olmamda bu böyle bilinsin yetti artık
pardon arkadaş yine yazı yazıyorumda acaba bir yerde benim kullanıcı adımla pkklıyım yazıldımı.. zira benim arkadaşta bu kullanıcı adını kullanıyor sinirden yazmış olabilir.. eger öyleyse kusuruna bakmayın.
yaw yeter be gidin başka yerde kavga edin ulan kilitlesinler şu konuyu aldık charı bitti işte gidin başka yerde laf kavgası yapın hadi yallah
Forumda verdiğin msn adresi ile Saturn serverında Pkkyı savunan bir şerefsizin Only_Onur sanırım ismi herne haltsa onla aynı msn adresi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme