Şimdi Ara

char soyulmus :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıstırap yuzunden char soyulmus ronarktaydı 4 tane +7 clave r+5 chitinler vs bişiler vardı 7m para vardı bu hilaladamın yaptıı hiç biseyi kullanmayın lanet olsun o adama

eer yardım edeblcek varsa bana ronarkta charı tkarar dizmeyi dusunuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: lovelyguy_06

ıstırap yuzunden char soyulmus ronarktaydı 4 tane +7 clave r+5 chitinler vs bişiler vardı 7m para vardı bu hilaladamın yaptıı hiç biseyi kullanmayın lanet olsun o adama

yeni mi öğrendin

• geçmiş olsun ama fazla bişey kaybetmemişsin
    banada oldu ama ben kullanmadım okulda acmıştım virüs varmış:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebez0591

geçmiş olsun ama fazla bişey kaybetmemişsin
    bu arada ben HaSaN 4 gun ceza aldıgım için bu hesabı kullanıyorum yardım edecek varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebez0591

geçmiş olsun ama fazla bişey kaybetmemişsin
    1-2 hafta önce ısdırapla giriyorum diyenler şimdi ağlıyo
    üzlüyormuyuz ASLAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: indestructible

1-2 hafta önce ısdırapla giriyorum diyenler şimdi ağlıyo
    üzlüyormuyuz ASLAAAA

Alıntıları Göster
    bence ıstırabdan deil kelegor olabilir mns den yolaya biliyon geçen benim ç.arda soyulmuştu soya 13 yaşında bir çocukmuşş açtı msn den herşeyi anlattı bana özürdiledi bende bişey demedim çünkü o gün çarım ban yemişdi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: heres

bence ıstırabdan deil kelegor olabilir mns den yolaya biliyon geçen benim ç.arda soyulmuştu soya 13 yaşında bir çocukmuşş açtı msn den herşeyi anlattı bana özürdiledi bende bişey demedim çünkü o gün çarım ban yemişdi :(

Alıntıları Göster
    hilaladamı benım arkta kullanıyo ıstırap cıktığından beri kullanıyo 67 lvl itemleri sapasaglam bence onla alakası yok baska birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

hilaladamı benım arkta kullanıyo ıstırap cıktığından beri kullanıyo 67 lvl itemleri sapasaglam bence onla alakası yok baska birşey

Alıntıları Göster
    bende de ıstırap var uzun süredir kullanıyorum sorun yok hatta cz de 70 lvl adam speedhack wallhack kullanıyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: heres

KOXPERLERIN ACI SONU İŞTE

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

bende de ıstırap var uzun süredir kullanıyorum sorun yok hatta cz de 70 lvl adam speedhack wallhack kullanıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

blmicem artık ama msn den fln bişi almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelyguy_06

quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

blmicem artık ama msn den fln bişi almadım

Alıntıları Göster
    O kadar sağLam charLar var..

HiLaladam senin 4 cleaver +7 , Chitin +5 ve 7 milyonunumu çaLıcak ?

Istırap yazıLımını kullanan o kadar fazla sağlam char var ki(!) ..

• Hasan g.olsun üzücü bir Olay gerçekten ama sen nasıl soyuluon anlamıyorum neden bu kadar sık sık soyuluyorsun
    olimpia da soyuldun ronark ta soyuldun kardeşim senı gm mi soyuo insan anlayamıo yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucankusum

Hasan g.olsun üzücü bir Olay gerçekten ama sen nasıl soyuluon anlamıyorum neden bu kadar sık sık soyuluyorsun
    olimpia da soyuldun ronark ta soyuldun kardeşim senı gm mi soyuo insan anlayamıo yaw
    ıstırapdan oldugunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

ıstırapdan oldugunu sanmıyorum

Alıntıları Göster
    ya benim ev arkadasımda kullanıo bu ıstırabı adam hala sapasaglam, lan soyul da kurtul diyoruum, gece yatarken su adam soyulsada kurtulsak diyorum ama nafile. hala soyulmadı adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineered Rock -- 26 Nisan 2007; 22:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineered Rock

ya benim ev arkadasımda kullanıo bu ıstırabı adam hala sapasaglam, lan soyul da kurtul diyoruum, gece yatarken su adam soyulsada kurtulsak diyorum ama nafile. hala soyulmadı adam.

Alıntıları Göster
    bn soyulduumda ıstırap fln bişi yoktu.bn soyuldum ark soyuldu snra dier ark soyuldu snra dier ark soyuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ©enq

yani soysa neleri soyar

• quote:

Orijinalden alıntı: çağrışş

quote:

Orjinalden alıntı: ©enq

yani soysa neleri soyar

Alıntıları Göster
    yardım edebilcek olan varsa letterla ReturnLegendAsas a yardım yapabilir para item vs ...

şimdeden tesekkurler

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: heres

ne şans anasını bilmem napıım a nokta dıt

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelyguy_06

yardım edebilcek olan varsa letterla ReturnLegendAsas a yardım yapabilir para item vs ...

şimdeden tesekkurler

Alıntıları Göster
    Geçmiş OLsun Birader
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovelyguy_06

ıstırap yuzunden char soyulmus ronarktaydı 4 tane +7 clave r+5 chitinler vs bişiler vardı 7m para vardı bu hilaladamın yaptıı hiç biseyi kullanmayın lanet olsun o adama

İyi Olmuş Kullanmasaydın KOXP gibi programlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.