Bildirim
char soyulmus :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: lovelyguy_06
ıstırap yuzunden char soyulmus ronarktaydı 4 tane +7 clave r+5 chitinler vs bişiler vardı 7m para vardı bu hilaladamın yaptıı hiç biseyi kullanmayın lanet olsun o adama
eer yardım edeblcek varsa bana ronarkta charı tkarar dizmeyi dusunuyorum
yeni mi öğrendin
-
geçmiş olsun ama fazla bişey kaybetmemişsin
banada oldu ama ben kullanmadım okulda acmıştım virüs varmış:( -
bu arada ben HaSaN 4 gun ceza aldıgım için bu hesabı kullanıyorum yardım edecek varmı acabaquote:
Orijinalden alıntı: rebez0591
banada oldu ama ben kullanmadım okulda acmıştım virüs varmış:( -
1-2 hafta önce ısdırapla giriyorum diyenler şimdi ağlıyoquote:
Orijinalden alıntı: rebez0591
banada oldu ama ben kullanmadım okulda acmıştım virüs varmış:(
üzlüyormuyuz ASLAAAA
-
bence ıstırabdan deil kelegor olabilir mns den yolaya biliyon geçen benim ç.arda soyulmuştu soya 13 yaşında bir çocukmuşş açtı msn den herşeyi anlattı bana özürdiledi bende bişey demedim çünkü o gün çarım ban yemişdi :(quote:
Orijinalden alıntı: indestructible
1-2 hafta önce ısdırapla giriyorum diyenler şimdi ağlıyo
üzlüyormuyuz ASLAAAA
Alıntıları Göster
-
hilaladamı benım arkta kullanıyo ıstırap cıktığından beri kullanıyo 67 lvl itemleri sapasaglam bence onla alakası yok baska birşeyquote:
Orijinalden alıntı: heres
bence ıstırabdan deil kelegor olabilir mns den yolaya biliyon geçen benim ç.arda soyulmuştu soya 13 yaşında bir çocukmuşş açtı msn den herşeyi anlattı bana özürdiledi bende bişey demedim çünkü o gün çarım ban yemişdi :(
Alıntıları Göster
-
bende de ıstırap var uzun süredir kullanıyorum sorun yok hatta cz de 70 lvl adam speedhack wallhack kullanıyorquote:
Orijinalden alıntı: Ledulth
hilaladamı benım arkta kullanıyo ıstırap cıktığından beri kullanıyo 67 lvl itemleri sapasaglam bence onla alakası yok baska birşey
Alıntıları Göster -
quote:
bence ıstırabdan deil kelegor olabilir mns den yolaya biliyon geçen benim ç.arda soyulmuştu soya 13 yaşında bir çocukmuşş açtı msn den herşeyi anlattı bana özürdiledi bende bişey demedim çünkü o gün çarım ban yemişdi :(
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: heres
KOXPERLERIN ACI SONU İŞTE
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ignite
bende de ıstırap var uzun süredir kullanıyorum sorun yok hatta cz de 70 lvl adam speedhack wallhack kullanıyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
bende de ıstırap var uzun süredir kullanıyorum sorun yok hatta cz de 70 lvl adam speedhack wallhack kullanıyor
blmicem artık ama msn den fln bişi almadım -
O kadar sağLam charLar var..quote:
Orijinalden alıntı: lovelyguy_06quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
blmicem artık ama msn den fln bişi almadım
Alıntıları Göster
HiLaladam senin 4 cleaver +7 , Chitin +5 ve 7 milyonunumu çaLıcak ?
Istırap yazıLımını kullanan o kadar fazla sağlam char var ki(!) ..
-
Hasan g.olsun üzücü bir Olay gerçekten ama sen nasıl soyuluon anlamıyorum neden bu kadar sık sık soyuluyorsun
olimpia da soyuldun ronark ta soyuldun kardeşim senı gm mi soyuo insan anlayamıo yaw -
ıstırapdan oldugunu sanmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Ucankusum
Hasan g.olsun üzücü bir Olay gerçekten ama sen nasıl soyuluon anlamıyorum neden bu kadar sık sık soyuluyorsun
olimpia da soyuldun ronark ta soyuldun kardeşim senı gm mi soyuo insan anlayamıo yaw -
ya benim ev arkadasımda kullanıo bu ıstırabı adam hala sapasaglam, lan soyul da kurtul diyoruum, gece yatarken su adam soyulsada kurtulsak diyorum ama nafile. hala soyulmadı adam.quote:
Orijinalden alıntı: FnL
ıstırapdan oldugunu sanmıyorum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineered Rock -- 26 Nisan 2007; 22:05:43 > -
bn soyulduumda ıstırap fln bişi yoktu.bn soyuldum ark soyuldu snra dier ark soyuldu snra dier ark soyulduquote:
Orijinalden alıntı: Engineered Rock
ya benim ev arkadasımda kullanıo bu ıstırabı adam hala sapasaglam, lan soyul da kurtul diyoruum, gece yatarken su adam soyulsada kurtulsak diyorum ama nafile. hala soyulmadı adam.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cenk
O kadar sağLam charLar var..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ©enq
yani soysa neleri soyar
-
yardım edebilcek olan varsa letterla ReturnLegendAsas a yardım yapabilir para item vs ...quote:
Orijinalden alıntı: çağrışşquote:
Orjinalden alıntı: ©enq
yani soysa neleri soyar
Alıntıları Göster
şimdeden tesekkurler
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: heres
ne şans anasını bilmem napıım a nokta dıt
-
Geçmiş OLsun Biraderquote:
Orijinalden alıntı: lovelyguy_06
yardım edebilcek olan varsa letterla ReturnLegendAsas a yardım yapabilir para item vs ...
şimdeden tesekkurler
Alıntıları Göster -
İyi Olmuş Kullanmasaydın KOXP gibi programlarquote:
Orjinalden alıntı: lovelyguy_06
ıstırap yuzunden char soyulmus ronarktaydı 4 tane +7 clave r+5 chitinler vs bişiler vardı 7m para vardı bu hilaladamın yaptıı hiç biseyi kullanmayın lanet olsun o adama
eer yardım edeblcek varsa bana ronarkta charı tkarar dizmeyi dusunuyorum
Benzer içerikler
- knight online skill sıfırlama
- mage skill dağılımı
- int priest stat
- str priest stat
- komik kullanıcı adları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X