arkadasın acc sinden kendi acc me char transfer edebiliyormuyum ? ornegin arkadasda ve bende farkli 2 wow war arkadasin acc sinden 1 chari ornegin magei alip kendi acc me transfer edebiliyormuyum ?
maliyeti nedir ? charla birlikte negeliyor ? bag ? banka ? para vs vs...
bilen warsa yardımcı olabilir mi ?
Herşey gelir ancak transfer edemezsin acc'ler arası transferlerde aCC'sahiplerinin isim soyisimlerinin aynı olması gerekiyo yani şöyle açıkliyim senin 2 acc'n var yani 2 oyun aldın birinde kardeşin birinde sen oynuon ama ikisi de senini üstüne kayıtlı o zaman ikisi arasında transfer yapabilirsin ancak
soyadlaınızın aynı olması gerekiyo yoksa imkansız blizzard böyle bişeye izin vermiyo
arkadasinin acc sinde char almak istiyorsan mecbur 0 bir paket alip onun soyismine gore kaydetmen gerekiyor.
eskiden mail degisimini bi sure kaldirmislardi simdi tekrar geri getirdiler ama soyisim degistiremiyorsun.
accden migrate parasi 19.99 avro olmasi gerek yanlis hatirlamiyorsam. transfer edilen charin tum banka item enchant vs vs herseyi gecer...
Arkadaşlar ben çok büyük bir hata yaptım.. Buradaki forum ve haberleri okumadan hesap açtım
arkadaştan char alacaktım kendi accountuma ama soyisim dalgası çıkınca yapamadık bunu yokmu bi yolunu bilen yazı falan yazsak değişirlermi soyisimleri
+ Hesabı komple kapatsam Wow cdkeyleride kapanırmı. yada blizzard a yazmak için örnek bi metin varmı. Ya oyun içimizde kaldı dakika 1 gold 1 olayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme