1-)Önceden 80 olan Lv sınırı 90'a uzatıldı. 2-)Chinese diye bir şart yok.Bana göre Crossbow+Bard nedenlerini 3. sorundan sonra açıklayacağım. 3-)Olympus.
*) Nedenine gelince ; 1-)Crossbow , Extreme sayesinde müthiş crit. damageler verebiliyor.Kasmayı kolaylaştırmak içinse Bard 10 numara. Şöyle ki Bard'taki Noise skili agresif mob'ların saldırısını engelleyerek toplu kesimlerde kolaylık sağlıyor. Öte yandan Moving March ile hızını artırabilirsin. Küçük bir ihtimalle Extreme'in ortaya çıkardığı HP sorununu kapatmak için Cleric açabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: _LoRDi_
1-)Önceden 80 olan Lv sınırı 90'a uzatıldı. 2-)Chinese diye bir şart yok.Bana göre Crossbow+Bard nedenlerini 3. sorundan sonra açıklayacağım. 3-)Olympus.
*) Nedenine gelince ; 1-)Crossbow , Extreme sayesinde müthiş crit. damageler verebiliyor.Kasmayı kolaylaştırmak içinse Bard 10 numara. Şöyle ki Bard'taki Noise skili agresif mob'ların saldırısını engelleyerek toplu kesimlerde kolaylık sağlıyor. Öte yandan Moving March ile hızını artırabilirsin. Küçük bir ihtimalle Extreme'in ortaya çıkardığı HP sorununu kapatmak için Cleric açabilirsin.
açıkçası ben avrupayı saçma buluyorum.yani sevmiyorum.bi kaç kere açtım ama tutturamadım.ondan çin istiom hem daha zevkli gelio bana. ama yinede saol bilgilerin için.
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
1)Legend 3 u yukarda anlatmışlar..
2)Char olarak int s/s nuker tavsiye ediorm zevkli ve kaliteli char ;) xD
3)Server olarak tam bilmiyorum ama anlatılanlara gore en iyi server venüs.. avalon guildi full legitmiş ve duzenli olarak gbotları kesiyolarmıs vs..
Bot olarak venuse gel, bir kişi daha kazanırız.
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
1)Legend 3 u yukarda anlatmışlar..
2)Char olarak int s/s nuker tavsiye ediorm zevkli ve kaliteli char ;) xD
3)Server olarak tam bilmiyorum ama anlatılanlara gore en iyi server venüs.. avalon guildi full legitmiş ve duzenli olarak gbotları kesiyolarmıs vs..
Bot olarak venuse gel, bir kişi daha kazanırız.
botları siz mi kesionuz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme