Şimdi Ara

Char ve server seçimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben oyunu epiyidir bırakmıştım.şimdi yeniden başlıcam ve birkaç sorum var.

1.legend 3 le ne geldi anlayacağım bi dille anlatırmısınz.

2.hangi charı seçsem daha eğlenceli kasarım chinesede

3.hangi serverda oyniyim.

up....

• Legen 3te 80 level olan sınır 90 oldu.9D Silahlar ve elbiseler takılar geldi.
    Bence en eğlenceli çin char Full str blader ama kasması zor.Aama tavsiyem eu rogue yada 2h sword-warlock aç
    ve zamanın varsa yeni serverı bekle yoksa heraya geç derim
  • yeni serverda türkler topladımı şimdiden eğer grup varsa gelirim.bide 500 silk almayı düşünüyom nsl harcıyım. ben 200lük pre tavşan belki ayı alırım diorum . sizce ne alim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 1 Haziran 2008; 15:30:16 >
  • Grup filan vardıda ne oldu bilmiyorum.Yazarlar buraya şimdi Bence tavşan al onun süresini uzatmak için olandan al kalırsa premıum al tamam cok cabuk kasılırsın .Yeni bölüme açmayı düşünüyosan Hızlı kasılmak için =rogue bard yada clerıck aç.Cok sağlam bi hesap istiyom dersen PVP için 2H sword warlock mükemmel oluyo ben öle açmayı planlıyom ama şu OKs bi geçse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 1 Haziran 2008; 15:35:35 >
  • sende mi oks. bende alın yazımız aynı desene:D oks bitse neler yapcazda gelmiyoki.

bide ben europe istemiom çin charlar hakkında tavsiyelerde bulunurmusunuz
  • oks bitince rahatladınız sanmayın gençler daha cook engel var önünüzde.
  • en azından birini geçmiş olcas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upppp!!!!!
  • La oku oku bitmez bu ya...Allahtan biz kurtulduk okumaktan bitti artık...Ama en güzel liseydi...Hiç unutamıcam
  • 1)Legend 3 u yukarda anlatmışlar..

2)Char olarak int s/s nuker tavsiye ediorm zevkli ve kaliteli char ;) xD

3)Server olarak tam bilmiyorum ama anlatılanlara gore en iyi server venüs.. avalon guildi full legitmiş ve duzenli olarak gbotları kesiyolarmıs vs..
  • chinese char olarak full int cold---light nuker oneririm...
    bu arada mastery lewel hala 300 yaılandırmanı ona gore yap...
  • bende sword shield nuker var ama farm yapmadıımdan sp sorunu çekiyorum.ve ben hem sağlam hemde atak bi char istiomda böle bi charda yok heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcplayer

bende sword shield nuker var ama farm yapmadıımdan sp sorunu çekiyorum.ve ben hem sağlam hemde atak bi char istiomda böle bi charda yok heralde

2 handed sword aradıgın char ama biraz ağır bir char yan skill bardla hızlanabilir veya cleric ile saglamlıgına saglamlık katabilir fakat oynarken eglenirmisin bilemem...
    1)atak skilleri eularda chineselere gore az bu senin için sıkıcı olabilir
    2)warriorla birkaç kişinin arasına dalabilirsin toplu savaşlarda(pot sorunu olmasına rağmen 15sn)buda iyi yönü ama sen chinese açacaksın galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 6 Haziran 2008; 19:00:22 >

• full str blader aç.Ben yeni başladım blader e biraz zor ama eğlenceli.Server i pek bilmiyorum ama mercury alıyo ya .
    Tek OKS mağduru siz değilsiniz bakıyım.
  • sen nerde oynuyon yazın beraber kasarız istiosan
  • quote:

sen nerde oynuyon yazın beraber kasarız istiosan

kime sordun
  • saha
  • OKS
    LİSE
    ÖSS
    ÜNİVERSİTE
    İŞ
    İŞŞ
    İŞŞŞ
    İŞŞŞŞ

Böyle dvm edip gidiyor hiç kasmayın kendinizi hayatınızı gönlünüzce yaşayın
  • quote:

saha

hee mercury
    oynarız valla
  • öyle yapmaya çalısıoz ama olmuo:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.