Silkroada bi süre ara vermiştim. Fakat tekrar başlama kararı aldım ve bir char açtım kendime saturnde şuan farm yapıyorum. S/S Nuker kasıcam Light/Cold/Bicheon. Aklımda şöyle bi düşünce var. Şuanda onglarda küçük bi farm yapıp (50-60k)'lık daha sonra 4 gap kasılmak. Veya şuanda sp kasıp daha sonra 0 gap gitmek. Sizce hangisi daha kısa sürer? Ve Light/Cold/Bicheon yapılandırmasına kaç sp gidicek bi bilgilendirirseniz sevinirim..
Teşekkürler iyi forumlar
Tam olarak 779,300 çıktı bicheon90/light90/cold90/heuksal30 heuksalı 30 yapma sebebim pasif skilli hp verdiği için istersen firede yapabilirsin ama işine yarıyacak bişe yok bence
Bana kalsa hiç baslama dicem madem S/S düşünüyosun sana bi öneri, farmını onglarda bitir... 60 lvl bir wizard bul 400k kas, daha sonra git lvli kas... 90 Fullfarm int s/s oralama 700k civarı sp istiyo, Build için bilmiyorum ne düşünürsün ama sana son bi tavsiyem; Bicheon:90 Light:90 Cold:90 Fire:30 Bol şans
Teşekkürler. Sanırım 90a kadar bi char 0 gapla 200k sp kasıyor.O zaman en az bi 500 k sp yapıp öyle kasmaya başlamam lazım.Bu 500k sp kaç günde biter acaba? Bu arada Bicheon/Light/Cold = 90 30 masteryede bakarım
Sağolun bu arada
Eğer 90 lvl wizard bulup,pre ticket alıp 24saat kastınmı 1 aya kalmaz biter
Tüm farmı onglarda bitirip 0 gap ile 90 lvl olmak en kolay ve kısası.
Bende öyle yapıcam en iyisi Sağolun arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme