Şimdi Ara

Char yapılandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Silkroada bi süre ara vermiştim. Fakat tekrar başlama kararı aldım ve bir char açtım kendime saturnde şuan farm yapıyorum. S/S Nuker kasıcam Light/Cold/Bicheon. Aklımda şöyle bi düşünce var. Şuanda onglarda küçük bi farm yapıp (50-60k)'lık daha sonra 4 gap kasılmak. Veya şuanda sp kasıp daha sonra 0 gap gitmek. Sizce hangisi daha kısa sürer? Ve Light/Cold/Bicheon yapılandırmasına kaç sp gidicek bi bilgilendirirseniz sevinirim..

Teşekkürler iyi forumlar

• Tam olarak 779,300 çıktı bicheon90/light90/cold90/heuksal30 heuksalı 30 yapma sebebim pasif skilli hp verdiği için istersen firede yapabilirsin ama işine yarıyacak bişe yok bence
  • Bana kalsa hiç baslama dicem
    madem S/S düşünüyosun sana bi öneri, farmını onglarda bitir... 60 lvl bir wizard bul 400k kas, daha sonra git lvli kas... 90 Fullfarm int s/s oralama 700k civarı sp istiyo, Build için bilmiyorum ne düşünürsün ama sana son bi tavsiyem;
    Bicheon:90
    Light:90
    Cold:90
    Fire:30
    Bol şans
  • Teşekkürler. Sanırım 90a kadar bi char 0 gapla 200k sp kasıyor.O zaman en az bi 500 k sp yapıp öyle kasmaya başlamam lazım.Bu 500k sp kaç günde biter acaba?
    Bu arada Bicheon/Light/Cold = 90 30 masteryede bakarım

Sağolun bu arada
  • Eğer 90 lvl wizard bulup,pre ticket alıp 24saat kastınmı 1 aya kalmaz biter
  • Tüm farmı onglarda bitirip 0 gap ile 90 lvl olmak en kolay ve kısası.
  • Bende öyle yapıcam en iyisi Sağolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.