Şimdi Ara

Char Yapılandırmada Yardım Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Charın Özellikleri Aşşağıda Sizce En Uyumlu Hangisi Olur Biraz Yorum Alayım Ben Karar Veremedim

Full İnt LvL 21
    Bow ve Spear&Glavie
    Cold & Fire & Light & Force

Elimde Bol Miktarda Skill Düşürme Potionu Var Seçim Yapınca Başlıyacam Düşürmeye Tecrübelerinize Dayanarak Yorumlarınızı Bekliyorum

Nuker Olmam Çok Tavsiye Ediliyor.Evet Yorumlar Lütfen İyi Oyunlar...

• skill düşürrürsen verdiğin splerin % 60 ını yada % 70 ini geri alabiliosun bunu duydunmu 1 yerlerden lvl 14 ten aşğı da skill falan düşürme bence 100 150 k verip 3 5 skill almak saçmalık sadece.
    Nuker olmam çok tavsiye ediliyor ne demek ??? nuker olacaksın zaten full int yazmışın dönme gibi bi ihtimalin yok max hybrid olursun lvl 42 ye anca toparlar char o zamanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

skill düşürrürsen verdiğin splerin % 60 ını yada % 70 ini geri alabiliosun bunu duydunmu 1 yerlerden lvl 14 ten aşğı da skill falan düşürme bence 100 150 k verip 3 5 skill almak saçmalık sadece.
    Nuker olmam çok tavsiye ediliyor ne demek ??? nuker olacaksın zaten full int yazmışın dönme gibi bi ihtimalin yok max hybrid olursun lvl 42 ye anca toparlar char o zamanda

Yorum İçin Teşekkür Ederim %80 Skill Geri Alıyorum Onun Farkındayım.Oyunda Yeni Olduğum İçin Bu Tarz Bir Forum Açtım Ne Nedir Pek Bilmiyorum Hybird Demişsin Mesela Bana Yabancı Bir Kelime Ama Oyun Türüne Yabancı Değilim Tabiki Eskiden Beridir İyi Oynarım Kastım Makroları Seri Yaparım Ama Gel Gelelim Terimlerden Yana Biraz Zorlanıyorum Silk De.Yorumun İçin Tekrar Sağol...Saygılar İyi Oyunlar...

• hybrid karışık oluyo ya 2 int 1 str yada 1 int 2 str gidiliyor sen full int gitmişin 42 ona kadar full str gidersen tam hybrid cahrın olur ama cacık olur hiç bi işe yaramaz sen nuker olmuşsun artık yani 30 da nuke ların açılana kadar bööle gidicen sonra rahatlarsın hep int git yada yeni char açıcan bunu bırakıp çünkü statlar sıfırlanmıyo bu oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

hybrid karışık oluyo ya 2 int 1 str yada 1 int 2 str gidiliyor sen full int gitmişin 42 ona kadar full str gidersen tam hybrid cahrın olur ama cacık olur hiç bi işe yaramaz sen nuker olmuşsun artık yani 30 da nuke ların açılana kadar bööle gidicen sonra rahatlarsın hep int git yada yeni char açıcan bunu bırakıp çünkü statlar sıfırlanmıyo bu oyunda

Tşk Ederim Böle Devam Edices Sanırım Bow Spear Karışık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.