Arkadaslar diger charlarda bişey yok normal oynuyorum. ama stall charıma girer girmez dc oluyorum. char ekranı geliyor, start diyorum, oyun acılıyor hiçbşeye tıklayamadan 1-2 sn içinde dc oluorum. hani beyaz ısık ckıor ya char dogarken o olmadan dc :S hotan guildcinin onunde char. ne yapmam lazım. pc ozellikleri cok iyi zaten kasma gibi bir durumu kesinlikle söz konusu degil.
Bendede oldu bugün bottan girerken 3. charda ama normal clientle girdim sorun yok.
Bende 1 saat den beri bot kendi kendine kapanıyo nedense
quote:
Orijinalden alıntı: IvIu®@†
Bende 1 saat den beri bot kendi kendine kapanıyo nedense
1 accm öle anlamadım bende :)
sorunu cozdum. cok karmasık biliyorum ama uzun uzun anlatıcam anlamanız için. işte sorunun çözümü:
pc ye rest
Kardeşim pcye reset ama ben 2 saatten beri resliyorum 30 dk 45 dk arasında dc oluyor yine yeni girmissin senin çarda olabilir.Bu bi çözüm değil .
Sorun çözüldü: Botun yeni versiyonunu indirin.1.39a
Kardeşim pcye reset ama ben 2 saatten beri resliyorum 30 dk 45 dk arasında dc oluyor yine yeni girmissin senin çarda olabilir.Bu bi çözüm değil .
Çok biliorsun sen pc ye rest attım sorun duzeldi işte sanal bellekle ilgiliymiş pc cok acık kalınca doluyormus. benim pc en son 1.5 hafta once kapanmıstı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme