Şimdi Ara

Chara Girer Girmez DC Oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar diger charlarda bişey yok normal oynuyorum. ama stall charıma girer girmez dc oluyorum. char ekranı geliyor, start diyorum, oyun acılıyor hiçbşeye tıklayamadan 1-2 sn içinde dc oluorum. hani beyaz ısık ckıor ya char dogarken o olmadan dc :S hotan guildcinin onunde char. ne yapmam lazım. pc ozellikleri cok iyi zaten kasma gibi bir durumu kesinlikle söz konusu degil.

• Bendede oldu bugün bottan girerken 3. charda ama normal clientle girdim sorun yok.
  • Bende 1 saat den beri bot kendi kendine kapanıyo nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: IvIu®@†

Bende 1 saat den beri bot kendi kendine kapanıyo nedense

1 accm öle anlamadım bende :)
  • sorunu cozdum. cok karmasık biliyorum ama uzun uzun anlatıcam anlamanız için. işte sorunun çözümü:

pc ye rest
  • Kardeşim pcye reset ama ben 2 saatten beri resliyorum 30 dk 45 dk arasında dc oluyor yine yeni girmissin senin çarda olabilir.Bu bi çözüm değil .
  • Sorun çözüldü: Botun yeni versiyonunu indirin.1.39a
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    epsilon foruma giriyo mudur
    5 ay önce açıldı
    80 saate oyuna girememek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc223

Kardeşim pcye reset ama ben 2 saatten beri resliyorum 30 dk 45 dk arasında dc oluyor yine yeni girmissin senin çarda olabilir.Bu bi çözüm değil .

Çok biliorsun sen pc ye rest attım sorun duzeldi işte sanal bellekle ilgiliymiş pc cok acık kalınca doluyormus. benim pc en son 1.5 hafta once kapanmıstı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.