Şimdi Ara

Character cıkınca dc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler charecter cıkıo start diorum dc verio hep 4 5 kere girdim pre bittiden beri onlardada dc verio napmalıyım

• Char ban yemiş olabilir
  • oyle olunca sureli ban diyorlar..1 hafta fln bekliyince acildi fln diyorlar..biraz bekle anlarsin sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 17 Şubat 2007; 18:59:35 >
  • ama neden banlanayımkı koxp flnda kullanmadım czde oldu olay ayrıca sitede hiç bişey yazmıor diger yan charlara girio galba denemedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _II_HaRiKa_CoCuK_II_ -- 17 Şubat 2007; 18:56:23 >
  • püff banlandıkm simdi :S
  • ne yapmam gerek bi yardım edın
  • biri yardım eder ya napmalıyım??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Info 80 Cap Ch
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapabilcegin tek $ey beklemek..eger kasada degerli item varsa gir yan charla al o itemlari..cunku banlanma ihtimalin var..forumda bununla ilgili acilan topiclerde hep banlanirsin fln dediler sonra o ki$iler banlandi mi bilmiyorum..
  • girebilsem alıcam itemleri baska charada girebilmek sorun
  • sımdı aynısı bendede oldu odum koptu 2.denemde gırdı walla korkudan oluyodum
  • benim pre alma dusuncem wardı suya dustu napcam bu yuzden bılemıycem
  • cz de bırakmışsındır charı 2-3 kere sonra geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesttest2012345 -- 17 Şubat 2007; 19:29:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

yapabilcegin tek $ey beklemek..eger kasada degerli item varsa gir yan charla al o itemlari..cunku banlanma ihtimalin var..forumda bununla ilgili acilan topiclerde hep banlanirsin fln dediler sonra o ki$iler banlandi mi bilmiyorum..

doğru walla
  • uyarı banı fln duymustum da czdeyken dc yedıgımde 1 kere dc yıyom digerinde giriodum sımdı 3 4 kere dc yedım
  • bi yardım ya hiçmi konuyla alakalı kımse yok bilen fln
  • Aynı şey ardream charı kasarken bana oldu chara tıklayınca dc veriyordu yan char ile girdim dc yiyen charın yanındaki char 66 lvl di üstündekileri aktardım bir süre sonra siteye block999 yazdılar koxp kullanmadığım halde ban yedim aradan 2 ay geçti hala girmiyor.Siteye block999 yazdıkları andan itibaren server listesine girmemeye başladı server is undoing ..... diye mesaj çıkmaya başladı.
  • Püff desene gitti char :S allah tan ben o kadar ii degildim bide yarın pre alıodum chara 62 lwldim 70 lwlolsam uzulurdum heralde
  • yapacak hiç bir şey yok yani :S itemler o chardaydı gitti itemelre acıdım :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.