Be yani şimdi bizim hatunlarda sexy deilmi yani.Ben ustune gold verseniz dönmem abi ray gibi.(sos sword olursa belki )
BİZİM Bİ ARKADAS YAPTI AMA O ERKEKTEN KIZA DONDU SORA SI BERBAT . MİLLET ONU TOPCAN DIYE CAGIRIYO ARTIK BEA.
sexy sin olm ona laf yok. ama nuke atarken jartiyerin görünüyo dikkat et. ters delikanlı adama :D
quote:
Orjinalden alıntı: murderuo
Be yani şimdi bizim hatunlarda sexy deilmi yani.Ben ustune gold verseniz dönmem abi ray gibi.(sos sword olursa belki )
Yaa inanmıyorum şu kesik surat takıntısı nedir abi ; faça bozuksa ne olmuş yani iyi bir durum değilki herkes bu adamı seçiyor ; yani gittin fıstık gibi kızı bu adama çevirdin birde burada övünüyorsun yaa tutmayın beni ya bırakın böyle adamlar yüzünden serwerda düzgün manita kalmadı (argo için özür).
Character Skin Change Scroll cinsiyet aga bunu nereden aldın sölermisin ? veya nerden alınıyor b iilen var mı ?
ratyracer charın çok güzel ve çok kariazma olmuşl sana ii oyunlar
Nerden alınıırıo ne kadar yada kac sılk solersenız sevınırım
VAYY BEA SENDE 70 OLDUN LWL 48 ken muigilerde tanışmıştık seninle rayt ben _LoSt_DeaD_
OF helal dostum 10 numara olmussun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme