Şimdi Ara

Character Skin Change Scroll kullanımı -Resimli Açıklama-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır tam olarak ne işe yaradığını araştırıp durdum. Tam olarak "Bu bu işe yarar bizzat tecrübe ettim, Tecrübe eden arkadaşım var tam olarak şu işe yarıyor" diyen biri çıkmasada gözümü kararttım aldım ve kullandım. Evet Character Skin Change Scroll cinsiyet, boy ve ses özelliklerini değiştiren bir scroll. female-male yada tam tersi bir değişim yapabiliyor. oyuna ilk başladığımda arkadaşlarım female char açmamı itemlerin daha kolya bulunduğunu ve ucuz olduğunu söylemişlerdi. onlarıda dinledim female char açtım. fakat male char giysileri bana her zaman daha karizma gelmişti. charım male olsa ben charımı daha çok seveceğimi düşündüğümden gittim Character Skin Change Scroll aldım. Charımın cinsiyetini female den male ye çevirdim. dikkat etmeniz gereken char ismi değiştirilemiyor. zaten resimde değiştirilebilen kısımları göreceksiniz. bütün ayarlamaları yaptıktan sonra CONFIRM butonuna bastığınızda PVP yaparken öldükten sonra tekrar kalkdığımızdaki gibi ekran beyaz oluyor eski char yok olup yerine yeni charınız geliyor. ben ne olur ne olmaz diye bütün slotları boşalttım. sanırım scroll açıklamasında da böyle bir uyarı var. umarım işinize yarar.. iyi oyunlar..

resmi yeni pencerede tam boyutta görmek için..
    https://store.donanimhaber.com/1a/3d/f2/1a3df247cfaab06138433cca4a6718b6.jpg

Edit:resim boyutu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raytracer -- 18 Ekim 2006; 8:38:50 >

• ama isim değişmiyor deilmi?
  • Hatunun jartiyerler kıyakmış
  • ewt bu bizim ark. da denedi ve yaptı güsel bi şey ama 80 silk bea :=)
  • uuuuv baya bi pahalıymış
  • paylaşım için saol ... bende nası oldugunu merak ediyordum
  • öncelikle cok ama cok uzuldugumu bilmeni isterim ortamdan bi hatun daha kaybettik.....

olm ray işine yaramaz artık female itemler.Onlara direk kapak atıyorum.İtiraz istemem kolluk ayaklık varsa hat,int str li herseyini istiyorum oyuna giriom simdi .Yoksan buraya yazıver verdim die

cevap bekliom
  • peki eski female itemlerini kullanabiliyomusun?
  • Bende adamın cilt rengini falan değiştiriyo falan sanırdım
  • evet bende merak ettim elindeki itemler noluyor?Tahminimce kullanamıyorsundur ama oyunun basında verilen bi scroll vardı itemleri female-male or male-female yapan o scrolldan satılıyorsa bide ona para vermen lazım.... PAHALI İŞ BE YAWW
  • gusel bişeymişş
  • bunu nerden alıoz silklemi alınıo
  • yaa raytracer bu charın itemleride male oluyo mu yoksa baştan mı alıyon itemleri
  • arkadaşlar itemler male ise male female ise female kalıor sadece karakter female ise male male ise female oluyor itemleri ise gene female-male male-female ceviricisi ile ceviriyorsunuz 80 silk + cevrici 32 silk kac iteminiz varsa alıyorusunuz 32 silke 5 item cevirebiliyosunuz !!!

başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grasshoppers -- 18 Ekim 2006; 19:51:05 >
  • eski itemleriniz kalıyor kullanamıyorsunuz. farkettiyseniz bütün inventory ve quickslotlar boş. bir problem çıkmaması için bunu öneriyor joymax. eskiitemler dediğim gibi kullanılamıyor. fakat değişimi önceden planladıysanız ve benim gibi paylaşımcı arkadaşlarınız varsa hemen male itemlere sahip olabilirsiniz. mesela ben bunu 1 aydır planlıyorum. bütün male itemleri biriktirdim. işime yarayacak olanları. alabildiklerimi aldım. şu an garment foot ve head armorda ise sadece legs eksik kaldı. dediğim gibi öneden biriktirmeye başlayın itemleri. çünkü eski itemler charınızla beraber değişmiyor.
  • la ray olm ne yaptın female itemleri lafıgeveleme .str li bisey int li mint li baskasına verdiysen işin bitti şimdiden benden solemesi
  • yok olm düzdü hepsi zaten. chest le legs i hunter_tr ye sattım o paraya male chest legs aldım diğer parçalarıda npcye :) düzdü zaten hepsi male ye geçeceğim için hiçbişey basmamıştım.
  • yakında nicklerinde değişebileceği söleniyoo
  • şimdi bu adam eş cinselmi oldu
  • hehe.. hayır eşcinsel olmadı. özüne döndü diyebiliriz. yada şöyle diyelim lvl69 a kadar pazarda kolay bulunabilen ve ucuz itemlerle oynadı, lvl69 da karizmatik tip olan Male ye geçti. :)

alışmak zor oluyor. 6-7 kişi içindeyken (hunter iken) diyorum 70 lik bi adam var kim bu nickide yok. (kendi nickimi beynim otomatikman umursamadığı için) sonra bakıyorum benmişim. :) son karizmatik durumdan bir ss.. 6x den sonraki male garmentler gerçekten karizma :)

https://store.donanimhaber.com/c4/44/bb/c444bbff4389a2d989f50f61e84645d7.jpg

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.