ya elektrikler gitti simdi geri deniyorum charda biri var diyor diger charımdan girip sa yazıyorum bulunamıyor diyor kafayı yicem 2 saattir deniyorum hala aynı bugda felan mı kaldı acaba?
yok kardeşim FaTal ın dediğyle alakası yok o çardan dc yedin sanırım oyundan çıkmıo yani sistemden oluo bazen öle dert etme geçer !!
quote:
Orjinalden alıntı: MrGoLd
ya elektrikler gitti simdi geri deniyorum charda biri var diyor diger charımdan girip sa yazıyorum bulunamıyor diyor kafayı yicem 2 saattir deniyorum hala aynı bugda felan mı kaldı acaba?
Büyük ihtimal bugta kalmış.. FaTaL'ın verdiği linkten sorunu düzeltebilirsin..
1280x1024 ayarlarda baska bir chara aynı serverda girebiliyorum fakat benim chara 1280x1024 te girdigimde bu hatayı alıyorum @FaTaL
hacım iş o kadar uzayacaksa bu gaylar adamı katil ederler 23 marttan beri ilk kez giriyorum zaten bide simdi bu bug oyundan sogutuyorlar
ahh şu intel onboard ekran kartları yok mu eğer askıda kaldıysa charın servera res atıldığında düzelecektir.en geç salıya. umarım hemen düzelir.
quote:
Orjinalden alıntı: umutsro
ahh şu intel onboard ekran kartları yok mu eğer askıda kaldıysa charın servera res atıldığında düzelecektir.en geç salıya. umarım hemen düzelir.
ewt onboard ekran kartı.napalım okulun bilgisayarı =)