ark lar charım soyuldu +8 elixir den tutun bi mage için tüm itemlerim süperdi ya koxptan soyuldum yada oynadığım cafeden arkadaşlardan 1-2 item alıp tekrar dewam mı etsem die düşünüyorum ama manes açıldığından beri harcadığım emek boşa gitti en iyisi oyunu bırakmak ama onu da yapamıyorum yeni server açılırsa oraya başlarım böyle şerefsizler yüzünden onca insanın emeği boşa gidiyor ben koxpu sadece oyuna girmek için kullanıyordum bedava koxp = keylogger bunu öğrensin herkes
S.A ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM . BENDE İKİ SEFER HACKLENDİM BİRİNCİ SEFERDE ARKLAR İTEM FLN VERDİLER TOPARLADIM CHARI İKİNCİ SEFERDEDE YILBAŞINA DENK GELDİ VE AGAÇ FLN KESTİM KIRDIRDIM TOPARLADIM . SANA TAVSİYEM ŞUDUR SENDE CHARINI BIRAKMA VE ONU KASMAYA DEVAM ET ARKLARIDAN YADA KNİGHT DEN ONLY OLAN KİŞİLERDEN PARA İTEM TAKI SİLAH FLN İSTE MUTLAKA VEREN OLUR SANA TAVSİYEM ŞUDUR PWNİ GİZLİ YANITINI VE EMAİLİNİ DEGİŞTİR VE CHARINI KASMAYA DEVAM ET TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ...
EMEGE SAYGI EMEGE SAYGI EMEGE SAYGI EMEGE SAYGI
EMEGE SAYGI EMEGE SAYGI EMEGE SAYGI
EMEGE SAYGI EMEGE SAYGI
EMEGE SAYGI
geçmiş olsun
koxpla girme 2 gündür koxpla kasıyorum carımda 1 coins bırakmsı elle kascaz artık harcer cok
geçmiş olsun .... illegal yöntemler mutlaka cezasını buluo ...
VALLA KANKA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...BEN DERİM Kİ YENİ SERVER AÇILDIĞI ZAMAN YENİ ÇAR KAS...ÇÜNKÜ BİR İNSANIN ÇARI SOYULDUĞUNDA GERÇEKTEN ÇOK SOĞUYOR.TEMİZ BİR SAYFA AÇMAK İÇİN BEKLE DERİM BEN...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme