Şimdi Ara

Charıma Giremiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halen Aynı Setin Felan Her Şey Aynı Oyuna Girmiyor...
  • Problem Joymax veritabanından kaynaklanıyor bazen şifre değiştirğiniz halde eski şifreye tekrar dönebiliyor o yüzden son şifresinden bir önceki şifresini girmesi lazım büyük ihtimalle olur başımıza 2 defa geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaQ

Problem Joymax veritabanından kaynaklanıyor bazen şifre değiştirğiniz halde eski şifreye tekrar dönebiliyor o yüzden son şifresinden bir önceki şifresini girmesi lazım büyük ihtimalle olur başımıza 2 defa geldi

Değişen Bir Şey Yok Ama Yinede İlgilendiğin İçin Tşkler...
  • bnim hiç charım soyulmadı nasıl bi duygu acaba oyuna giremiyosun dhye yazıosun nie diye hacklenmiş diolar
    çok kötü olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _slowin_

bnim hiç charım soyulmadı nasıl bi duygu acaba oyuna giremiyosun dhye yazıosun nie diye hacklenmiş diolar
    çok kötü olmalı

Hecklenmesi yönünde aklıma gelen tek bir sebep var, Sedat'ın Charı Hunter idi. ve Hunter 7 Lv. di . . .

- Büyük ihtimal Hunteri silmek içindir diye düşünüyorum ama oyuna girmiyor Char . . .
  • geçmiş olsun
  • Başka Birşey İçin Olmaz Zaten Beni Oyunda Saf Dışı Bırakamıyorlardı Hunterlıkda Sayısız Düşmanım Vadırdı Bu Şekilde İstedikleri Oldu O Serverdan Artık Bir Cacık Olmaz Ben Bir Dahaki Yeni Serverı Bekliyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ralf

Char Gitmesine Ragmen Kac Ay Oldu Halen Soyulma Yok Peki Niye Soymuyorlar Charı O Zaman...

Ben Night13 sedat hocam tanıyorsun beni neyse mevzuya geçeyim ben.Şimdi rev6 da charını hala giyinik görmen soyulmadığı anlamına gelmez o yüzden soyulmuşta olabilir ama id pw ve gizli soruyu ele geçiren biri neden charı alıp oynamasın,satmasın?Tuhaflık burada başlıyor.Joymax database inde bir hata oluşmuş olabilir minicik bir ihtimal olsa dahi...O yüzden sana örnek bir bug report hazırlıyorum,vericeğin bilgiler ile daha da değiştiririm senin için;) Bug report kısmında yollanan mailleri başkalarıda okuyabildiği için ne olur ne olmaz şifreni yazma.Aşağıda roc dağında dc yediğini oyuna tekrar girmek isterken şifrenin değişmiş olduğunu fark ettiğini bunun ilk başta bir hack olayı olduğunu düşündüğünü ama gizli sorun da değişince bunun bir hata olduğu kanısına vardığını ve bu yüzde karakter bilgilerinin eski haline geri döndürülmesini istediğini ayrıca silk geçmişine de bakılmasını belirttim.Char satışı joymax tarafından yasak olduğundan "sattın belki biz ne bilelim" de demezler diye umuyorum.Şans ihtimali düşük olsada denemekte fayda var.Tam tarih anımsıyorsan onuda eklerim içine.

Dear Joymax Customer Support Team,

While i was hunting in roc mountain i got disconnected from server but when i tried to log in my account i realised that it's password changed.Firstly i thought that it was a normal hack situation,but it isnt...Because my secret answer has been changed too.I think this situation happened because of a bug.So i want you to rollback my account information as soon as possible...Also you can check my silk history.

Respectfully,

Server:Greece
    Char:xXx_Ralf_xXx

• Hocam e-mail verification varmiydi yoksa gizli sorunun değişip değişmediğini anlayamazsın..

Eğer varsa ve gizli soru da değişmiş ise o zaman sorun var demektir..
  • Saolasın Alican Ya Ben Bir Kaç kere mail attım da adamalar bana sureklı mail vervikasyon gonderıp duruyorlar charın soyulmadıgına gelınce ben dc yedıkden sonra hemen oyunna baska bır charla gırdım ama chara gıre olmadı gunlerce baktım kımse chara gırmıyor mücahitte bakıyor ama chara halen gıren yok kac ay gecemesıne ragmen halen bır degisklik yok gonderdıgım mesajlarıda cıddıye almıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Ralf -- 19 Şubat 2009; 14:36:49 >
  • Sana Joymaxın ne yolladığını bilmediğim için bişey diyemiyorum...eğer üstünde kişisel bir bilgi yok ise upload et birlikte kafa yoralım gelen form üstüne?
  • msnden konusalım ıstersen alıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Ralf -- 20 Şubat 2009; 0:09:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ralf

Saolasın Alican Ya Ben Bir Kaç kere mail attım da adamalar bana sureklı mail vervikasyon gonderıp duruyorlar charın soyulmadıgına gelınce ben dc yedıkden sonra hemen oyunna baska bır charla gırdım ama chara gıre olmadı gunlerce baktım kımse chara gırmıyor mücahitte bakıyor ama chara halen gıren yok kac ay gecemesıne ragmen halen bır degisklik yok gonderdıgım mesajlarıda cıddıye almıyorlar...

• GameSultan yetkilileri ile bağlantı kur onların atacağı mail dikkatlerini çekecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

GameSultan yetkilileri ile bağlantı kur onların atacağı mail dikkatlerini çekecektir...

evet bu olabilir ama çarın gizli yanıtının değiştirilebildiğini ilk defa duyuyorum zaten JM playerların mailine çok önem vermez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.