Arkadaşlar Charım Bottayken Dc Yedi Tekrar Girerken İD Ve Password Sürekli Yanlış Diyor Charda Soyulma Yok Giren Yok Fakat Niye Giremiyorum Bir Kaç Arkadaşım Hackeledıgını Soyluyor Ne Yapmalıyım.
o Pc Ye bi Res Çek . Botta kaLmış oLabiLi :/
o DeğiLse . HackLenmiş oLabiLir :/
quote:
Orijinalden alıntı: Önder AYDIN
o Pc Ye bi Res Çek . Botta kaLmış oLabiLi :/
o DeğiLse . HackLenmiş oLabiLir :/
Yahu sedat bende diyorum bu çocuk Bir Haftadır neden oyuna girmiyor diye . . . Allah Allah ilk defa böyle birşey duydum acaba BUG'a girmiş olmasın ?
quote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
Yahu sedat bende diyorum bu çocuk Bir Haftadır neden oyuna girmiyor diye . . . Allah Allah ilk defa böyle birşey duydum acaba BUG'a girmiş olmasın ?
Alıntıları Göster
AkLIma geLdi Ama Saçma oLur Die SöyLemedim
quote:
AkLIma geLdi Ama Saçma oLur Die SöyLemedim
Alıntıları Göster
Sifren Değişmiiş Eğer Oyunda Gosterseydi Bugta Kalmış Salıyı Bekle Derdimde...
quote:
Orijinalden alıntı: -PiToN-
Sifren Değişmiiş Eğer Oyunda Gosterseydi Bugta Kalmış Salıyı Bekle Derdimde...
Alıntıları Göster
Aynı olay ben de de oldu fakat ben dc yemedim kendim log off oldum 30 dk sonra tekrar deniyim dedim fakat id/pw yalnış diyor.Üstelik e-mail verifacation da var nası olabilir pc ye res de attım hala aynı :S
quote:
Orijinalden alıntı: Galip1907
Aynı olay ben de de oldu fakat ben dc yemedim kendim log off oldum 30 dk sonra tekrar deniyim dedim fakat id/pw yalnış diyor.Üstelik e-mail verifacation da var nası olabilir pc ye res de attım hala aynı :S
Alıntıları Göster
Şifre YnLIşsa Geçmş Olsun
Ama Bunun Oyunda .. Piton'un dediği Gibi Salıyı BekLe
quote:
Şifre YnLIşsa Geçmş Olsun
Ama Bunun Oyunda .. Piton'un dediği Gibi Salıyı BekLe
Alıntıları Göster
benim aklıma hep şöyle bi şey gelir çar bug'ta kalmış paso kasıyomuş Çocukça ama süper
Charın bugda kalmış olabilir ya da hacklenmiş olabilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky
benim aklıma hep şöyle bi şey gelir çar bug'ta kalmış paso kasıyomuş Çocukça ama süper
Alıntıları Göster
Sedat senden başka şifreni bilen varmıydı ?
quote:
Sedat senden başka şifreni bilen varmıydı ?
Alıntıları Göster
Evet Oda oLabiir ..
quote:
Evet Oda oLabiir ..
Alıntıları Göster
Hayır Şifreyi Değiştirmişler Gizli Yanıtıda Degiştirmişler....
quote:
Orijinalden alıntı: By_Ralf
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: By_Ralf
Yahu sedat nasıl yapabildiler bunu, Aslında sana bunu yapanların tahminimce tek bir amacı var. Hunter için olmasın sakın ? Çünkü Geçen gün Rev6'yada baktım Hunter yok . . .
quote:
quote:
Yahu sedat nasıl yapabildiler bunu, Aslında sana bunu yapanların tahminimce tek bir amacı var. Hunter için olmasın sakın ? Çünkü Geçen gün Rev6'yada baktım Hunter yok . . .
Alıntıları Göster
Bunu Yapan Kesinilkle REV6 Çünkü Herkesin Herşeyini Biliyor....
quote:
quote:
Alıntıları Göster
bugh report yap botta kasarken bugta kaldıs
quote:
Orijinalden alıntı: Baytar.
bugh report yap botta kasarken bugta kaldıs
Alıntıları Göster
Onu Nasıl Yapacam
quote:
Orijinalden alıntı: By_Ralf
Onu Nasıl Yapacam
Alıntıları Göster
salı gününü beklemi tavsiye ederim benimde bşaıma gelmişdi karakter ekranı gelido ama seçince dc veriodu...
quote:
Orijinalden alıntı: wsc93
salı gününü beklemi tavsiye ederim benimde bşaıma gelmişdi karakter ekranı gelido ama seçince dc veriodu...
Alıntıları Göster
salıyı falan bekleme boşa.. hacklenmişsin, yada kendin şifreni değiştirdin hatırlamıyosun.. ama e-mail falanda değişmiş diyorsun. geçmiş olsn hacklenmişssin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
salıyı falan bekleme boşa.. hacklenmişsin, yada kendin şifreni değiştirdin hatırlamıyosun.. ama e-mail falanda değişmiş diyorsun. geçmiş olsn hacklenmişssin
Alıntıları Göster
Büyük ihtimal sen bottayken biri senin pw'ni değiştirmiş olabilir.Sende dc yediğinde pw değiştiği için giremiyorsundur.Kısacası hacklenmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Büyük ihtimal sen bottayken biri senin pw'ni değiştirmiş olabilir.Sende dc yediğinde pw değiştiği için giremiyorsundur.Kısacası hacklenmişsin
Alıntıları Göster
olay çok basit.sen oyundayken biri şifreni değiştirmiş.oyundayken biri şifreni değişirse dc yersin.yani hacklemişler seni geçmiş olsun.bug demişken dün 2 tane manyak bugla karşılaştım resimlerini çektim.
1 semerkandın içindeydim char durduk yere yattı semerin içinde
2 char sniperların orda yattı yerin içine girdi çıktı