Şimdi Ara

oyuna giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınavlar bitti bi oyun indirip oynayayım dedim ama oyuna girince "this application can be launched with a release version of Microsoft Windows" hatası alıyorum. windows 8 kullanıyorum ve orijina. windows 8 kaynaklı bir sorun mu? 8.1 güncellemedim ondan da kaynaklanıyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 1 Nisan 2014; 19:19:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

sınavlar bitti bi oyun indirip oynayayım dedim ama oyuna girince "this application can be launched with a release version of Microsoft Windows" hatası alıyorum. windows 8 kullanıyorum ve orijina. windows 8 kaynaklı bir sorun mu? 8.1 güncellemedim ondan da kaynaklanıyor olabilir mi?

Oyun bu sistemde uyum saglamiyor diyor sanirim oyuna sag tikla Ozellikler uyuyumluluktan farkli bi sistemi isaretleyip denermisin.
  • sorunsuz rahat bi şekilde oyun oynamak istiyorsan windows 7 yükle dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown58

quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

sınavlar bitti bi oyun indirip oynayayım dedim ama oyuna girince "this application can be launched with a release version of Microsoft Windows" hatası alıyorum. windows 8 kullanıyorum ve orijina. windows 8 kaynaklı bir sorun mu? 8.1 güncellemedim ondan da kaynaklanıyor olabilir mi?

Oyun bu sistemde uyum saglamiyor diyor sanirim oyuna sag tikla Ozellikler uyuyumluluktan farkli bi sistemi isaretleyip denermisin.

denemiştim ama hepsine baktım şimdi bir sonuç yok.

@CANKUTSAMSUNG
    uğraşmak istemiyorum çok şey var bilgisayarda

• anlıyorum sana bi önerim olabilir dosyaların önemliyse bi harici hdd yükleye bilirsin oynamak istedigin oyun nedir ve sistem özelliklerin ne acaba
  • CANKUTSAMSUNG C kullanıcısına yanıt
    i5, 2.6 ghz, 6gb ram, 2gb ekran kartı
    oyun ise bayağı hafif superpower 2 adı
  • rahat bi şekilde oynaması lazım pc baska oyunlarda bi sıkıntı var mı oynarken programların yüklü oldugunada eminsin di mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyuna giremiyorum
    18 yıl önce açıldı
    Oyuna girince PC kapanıyor
    2 yıl önce açıldı
    Valorant oyuna giremiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CANKUTSAMSUNG C kullanıcısına yanıt
    bilgisayarda sorun yok. gta 4, bf3, black ops 2'de hiç sorun yaşamıyor. superpower 2'yi açmıyor bile windows kaynaklı bir şey işte
  • haklısın dostum baya bi uraşmak lazım onun için
  • Sanırım oynamak istediğiniz oyun eski. O oyunun vista ve üzeri bir sistem için patch varsa onu yükleyin. Örneğin benim işletim Win8 ama NFS III oynayabiliyorum. İnternetten NFS III Vista Patch yükledim ve açılıyor. Sizde oyunun ismini yazıp yanına Win7 yada Vista yada Win8 Patch yazıp aratın belki bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANKUTSAMSUNG

sorunsuz rahat bi şekilde oyun oynamak istiyorsan windows 7 yükle dostum

alakası yok hocam eğer oyun açılmıyorsa uyumluluktan hallediliyor sorun ustelık ben w8 de w7 den daha cok haz alıyorum
  • @Core.

windows'un kendi sitesinde superpower 2 7 ve 8'de çalışmadığı yazıyor. xp için patch bulamadım

@feelmywave

hocam anlatır mısınız biraz mafia 2 w8 de açılmıyor bile uyumluluktan w7 yapınca açılıyor ama oyuna girmeden hata verip atıyor tekrar
  • Uyumluluk sorununa çözüm çok zor. Oyunu yapan firma yada oyunun fanları patch yapıp yayınlayabiliyorlar.

• Win 7 de Quake 4 te bunu diyor bana.

Oyun orjinal bide çizik CD den kurdum...

Korsanları açıyordu. Saçma sapan iş

Ardennes te açılmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.