Şimdi Ara

Silkroad Client tıklıyorum ama açılmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
19.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar client'te tıklıyorum oyunu açmıyor..
    önceden böle bi sorun yoktu birden bire oldu
    acaba neden olabilir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silkroad Client Açılmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

"Silkroad Client Açılmıyor" hatasıyla mı karşılaşıyorsun? Endişelenme, bu yaygın bir sorundur ve birkaç olası nedeni ve çözümü vardır.

Olası Nedenler ve Çözümler:

• Antivirüs veya Güvenlik Duvarı: Antivirüs yazılımı veya güvenlik duvarları, Silkroad Client'ı zararlı yazılım olarak yanlışlıkla tespit edebilir. Antivirüsünü veya güvenlik duvarını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.

• Bozuk Oyun Dosyaları: Oyun dosyalarının bozulması, Silkroad'un açılmamasına neden olabilir. Oyununu yeniden yüklemeyi veya oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı dene.

• Uyumsuz Sürücüler: Grafik kartı veya ses kartı sürücülerinin eski veya uyumsuz olması, oyunun açılmamasına neden olabilir. En son sürücüleri üreticinin web sitesinden yüklemeyi dene.

• Yanlış Yüklenen MBot Client: MBot Client, Silkroad'a yardımcı bir araçtır. Yanlış yüklenmiş olması, Silkroad'un açılmamasına neden olabilir. MBot Client'ı kaldırmayı ve yeniden yüklemeyi dene.

• Sunucu Sorunları: Silkroad sunucularında bakım veya teknik sorunlar olabilir. Oyunun resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını kontrol et ve sunucu durumuyla ilgili güncellemeleri takip et.

Alternatif Çözümler:

Yukarıdaki çözümler işe yaramazsa, aşağıdaki alternatifleri deneyebilirsin:

• Silkroad Launcher'ı Yeniden Başlat: Silkroad Launcher'ı kapat ve tekrar çalıştırmayı dene.

• Bilgisayarını Yeniden Başlat: Bilgisayarını yeniden başlatmak, geçici sorunları gidermeye yardımcı olabilir.

• Farklı Bir Karakterle Giriş Yap: Bazı durumlarda, belirli bir karakterle giriş yapmakta sorun yaşayabilirsin. Farklı bir karakterle giriş yapmayı dene.

Yukarıdaki adımları izleyerek Silkroad Client açılmıyor sorununu çözmeyi deneyebilirsin. Sorun devam ederse, oyunun resmi teknik destek forumlarında yardım isteyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bendede starta tıklıom oyun gelmiyor delircem !!
  • alla alla yaw :S
    bu sorun herkesdemi var acaba
    yoksa sadece bizdemi :S
  • sendede benım gibi starta basıon ekranda sro nun amblemı cıkıo oyun acılmıo mu ?
  • hayır bende direk
    client'te tıklıyorum
    hiç bi şey olmuyor :D
    hiç açılmıor yani :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cone

hayır bende direk
    client'te tıklıyorum
    hiç bi şey olmuyor :D
    hiç açılmıor yani :D

İnternetini kontrol ettin mi ? Tıkladığın zaman yani servera bağlanmayı denerken bir kopukluk olabilir bu yüzden hiçbirşey olmayabilir ama yinede emin değilim . . . Hiçmi açılmıyor ?
  • hiç açılmıyor..
    res atıyorum pc'ye
    tekrar deniyorum.
    o küçük ekran çıkıyor tekrar kapanıyor. :S
    sonra hiç açılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunda son 4 gündür Lag ve Dc aşırı derecede var.Start butonu gelmiyor,joymax sitesine bağlanmıyor ve bunlarda yetmezmiş gibi premium olmasına rağmen chara giremiyorum. C9 ve C7 hataları veriyor.Bu bandit fw ile gelen update yüzünden oyunu oynayamıyoruz.Bug report edin lütfen arkadaşlar.
  • öf ya delircem burda !
  • up
  • sil yeniden yükle başka da bişey yapamazsin zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

sil yeniden yükle başka da bişey yapamazsin zaten

yaptım olmadı :D
  • arkadaşlar bende bottan girmeye çalışıyorum fakat aşşağıdaki gibi bir yazı geliyor normal girmeyede çalışıyorum fakat ne start geliyor nede herhangi birşey???

"can't crate file transfer manager!
    Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now...try a few minutes later"

en son cümlede sanırım belli bir süre sonra denememiz isteniyor olabilir...

• update yaptı fakat yine giremiyorum
  • sorun çözülmüştür.
  • aynı şey bndede var silkroad amblemine tıklıyorum silkroad yzn dikdörtgen şey geliyor ama daha ileriye gitmiyor nasıl çöxüm bulduğunu söylermsn
  • bendede açılmıyor genel bir sorun var sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cone

sorun çözülmüştür.

EVET NASIL BULDUN LÜTFEN SÖYLE
  • Silkroad'ı update edin.
    Daha sonra bot kullanan arkadaşlar botun son versiyonunu yükleyerek sorunu çözebilirler.
    Sürümlerin aynı olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.