Şimdi Ara

Steam Açılıyor Ve Oyuna Giremiyorum Yardım Edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
61.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar steam de bi kaç oyunum onun için bilgisayarımda steam yüklü farming simulatör 2015 de alacaktım 70 tl pahalı geldi ve alamadım o yüzden internetten indirdim yükledim ve oyun açılınca steam açılıyor oyun açılmıyor ama arkadaşım da da steam yüklü oda farming simulatör 2015 yükleyip açmış ve steam açılmadan direk oyuna girmiş bende neden böyle bi hata veriyor bilgisi olan varsa bi zahmet yardım etsin teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Açılıyor ve Oyuna Giremiyor musun?

Oyun oynarken Steam'in açılması, oyun deneyimini bozan sinir bozucu bir sorun olabilir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Öncelikle oyununu torrentten indirdiysen veya crackli bir sürümünü kullanıyorsan, bu Steam'in açılmasına neden olabilir. Korsan oyunlar genellikle Steam ile uyumlu olmaz ve bu da oyuna giriş yaparken sorunlara yol açabilir.

Oyununu Steam'den satın aldıysan, oyunu açmadan önce Steam'in tamamen kapalı olduğundan emin olmalısın. Steam arka planda çalışıyorsa, oyununu açmaya çalıştığında otomatik olarak açılabilir.

Bazı durumlarda, oyun açarken Steam'in açılması, belirli bir oyunla ilgili teknik bir sorun olabilir. Örneğin, "Detroit: Become Human" oyunu açılırken Steam'in açıldığı yönünde bilinen sorunlar vardır. Bu durumda, oyunun geliştiricilerinden bir düzeltme beklemek gerekebilir.

Sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsin:

• Steam'i tamamen kapat.
    • Oyununu yeniden başlat.
    • Steam'i yeniden başlat.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.
    • Oyunun önbelleklerini temizle.
    • Oyunun dosyalarını doğrula.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse, Steam destek ekibiyle iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tam anlayamadım sorunu. şuan steam yüklü pc nizde. ama ordan indirmeniz. internet üzerinde orjinal olmayan bir oyun indirdiniz. indirdiğiniz oyunu açarken steam açılıyor. öyle mi?
  • evet aynen öyle oyunun simgesine tıklayınca steam açılıyor oyun açılmıyor ama arkadaşımda direk oyun açılıyor ondada steam yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsiz-67

Merhaba arkadaşlar steam de bi kaç oyunum onun için bilgisayarımda steam yüklü farming simulatör 2015 de alacaktım 70 tl pahalı geldi ve alamadım o yüzden internetten indirdim yükledim ve oyun açılınca steam açılıyor oyun açılmıyor ama arkadaşım da da steam yüklü oda farming simulatör 2015 yükleyip açmış ve steam açılmadan direk oyuna girmiş bende neden böyle bi hata veriyor bilgisi olan varsa bi zahmet yardım etsin teşekkürler

Hiç bir şey anlamadım ama sanırım arkadaşında sende orijinal olmayarak oyunu oynuyorsunuz. O becermiş açmayı sen yapamamışsın, yardım istiyorsun?
    Bu forumdan yardım bekleme çünkü sen de sana yardım eden de uyarı alır korsan içerik paylaşımı yardımı yüzünden.
    Tavsiyem, indirdiğin site ve forumlardan yardım istemen.

• tamam sorunu çözdüm teşekkürler
  • nasıl çözdüğünüzü de yazsaydınız keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsiz-67

tamam sorunu çözdüm teşekkürler

nasıl çözdün?

veya çözümünü bilen var mı?
  • Çözümü crack yapmak oyuna crack yaptıktan sonra oyunun simgesiyle değilde crack yaptığınız dosyanın içindeki Farming Simulator 2015.exe simgesiyle açacaksınız kırmızı bişey
  • Merhaba Arkadaşlar Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Full Brust 3 İndirdim torrent olarak. ama açmaya çalıştığımda steam açılıyor lütfen çözümünü bilen yazsın :D şimdiden teşekkürler
  • kardeşim crack at x64 x86 dosyaları

• ben oyunu cracksiz indirdim nasıl yapıcam bilen varmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.