Şimdi Ara

Oyuna girince Mouse çalışmıyor Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
29.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar öncelikle mousede bir sıkıntı yok 2 tane mouse denedim. Normalde güzel çalışıyor fakat oyuna girince sanki temassızlık varmış gibi gidiyo geliyo gidiyo gelmiyo oyun falan oynayamıyorum. Bütün oyunlarda böyle oluyor bu nfs, wow, cs denedim hepsini. Oyun menüsünde bile normal calısıyor oyun başlayınca gidiyor :S

Bu arada pc laptop, win 7

Yardımcı olursanız çok sevinirim bu sorunu halletmek zorundayım ..

• Ne zamandan beridir bu şekilde ve sistemde yaptığınız hangi değişiklikler sonrası bu durum meydana geldi?
  • Zamanı bilemiyorum hep böyleydi genelde ama mouse kullanmam gereken oyunlar oynamaya baslayınca sıkıntı haline geldi. Degisiklik derken sürekli degisiklik yaparım birseyler indiririm silerim yani buna neyin sorun olduğunu bilemiyorum şuanda :S

Oyuna baslayınca yapıyor bunu sadece temassızlık gibi ışığı sönüyor 5-10 sn sonra geri geliyor bi süre böyle devam ediyor sonra komple sönüyor mouse res atmam gerekiyor..
  • ++ lütfen bilen yokmu çözmem lazım bu sorunu..
  • İşletim sistemin nedir?
  • mausun kablosuz sanırım .. alıcısında sorun olabılr .masaustundekı performasnı ıle oyundakı performansı aynı olmaz mausların .. sorun pcde oldugunu dusunmuyorum ...oynadıgın oyunlardanda kaynaklanabılr ..yazılımsal bır problemde olabılr ..drıverı varsa guncel bır surum yukleyıp dene .. belkı bıraz deneme yanılma olacak ama net bırsey soylemek guc ..
  • Hayır kablosuz değil. Sorun mouseden değil buna emin olabilirsiniz. Sorun laptoptan kaynaklı oyundan falanda değil. Masaüstü bilgisayarmda yapmıyor bbu sorunu.

Bunun sebebini bilen birisi olmalı ??
  • oyuna girdinde mauseni çıkar tekrar tak belki düzelir
  • :D sagol kardeş onu akıl ettim ama olmadı tutmadı naparsın :D
  • Oyun esnasında karşılaştığın, mouse problemi dışında herhangi bir problem (Donma/Ekran kararması/Oyundan atma) var mı?
  • Hayır tek sorunum mouse kopuklugu. Oda oyun başlayınca oluyor. Oyunlarda veya mouse'de değil de laptopda birşeyler var ama neeee ....
  • Kimse yardımcı olamıycak sanırsam?
  • laptopun usb girişinde teknik bir arıza olsa sadece oyun açtığınızda değil değişik zamanlarda değişik süreli yapardı...dolayısı ile laptopun arızalı usb girişi var demek hata olur.....sorun bence ciddi anlamda yazılımsal (virüs-sürücü olmaması yada eski olması vs)
    format atmayı biliyorsanız ilk yapacağınız format atmak akabinde tüm sürücüleri tam ve güncel olarak kurmanız olacaktır...yinede sorun devam ederse ki etmeyeceğine neredeyse eminim....sayfayı tekrar hortlatın değerlendirmelerinizi yazın tekrar gözden geçirelim...söz olmazsa senin için bayağı mesai harcayacağım.....başarılar vede bol şanslar
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59249543/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59249543

Konuya burdan devam ediyoruz daha çok ayrıntı var bakarsanız sevinirim.

Yanlıslıkla 2 konu açmışım buda eski konu kapatırlırsa sevinirim.

Haklı olabilirsiniz. Ama format atmam neredeyse imkansız diğer konuyu okursanız anlarsınız lütfen oraya;

http://forum.donanimhaber.com/m_59249543/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59249543

• bence içine vürüs kaçmiş:) büsürü şey download edip duruyorsun truva atı filan kaçmıştır muhtemelen senbi vürüs taraması nap önce güzelce bi ondan sonra dene..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.