Bildirim
PC'yi Kapatıyorum Ama Klavye/Mouse Çalışıyor ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Güç kaynağı pc kapandıktan sonra da usb'lere bir miktar gerilim veriyor. Çok deil ama. Mp3 çaları bağlı unutmuştum pili boşaldı(2. unutuşumda bozuldu) ordan biliyorum.
Diğer usb aygıtlara da veriyor mesela benim webcamin ledlerini gece lambası olarak kullanıyorm -
İyide mouse usb de takılı değil normal mouse girişinde.Orayadamı güç veriyor nasıl iş anlamadım.
-
pc power supplysi fare ve kalavyeye güç verir ister usb portunda olsun isterse ps\2 fark etmez devamlı yanık kalacaktır taki siz fişi çekene kadar bunu kafanıza takmanıza gerek yok herkezde bu böyle -
Bende değil.. Mouse ve klavyem pc kapanınca sönüyor ışıkları mouse g9, klavye x7-g800 eski microsot faremin altındaki ışık yanıyordu. -
Benim webcam-klavye-mouse ışıkları pc kapanıncada yanıyor. Hatta ön usb den mp3 player bile şarj ediliyor pc kapalıyken
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X