Şimdi Ara

logitech g300 pc tanımıyor ve çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorunu anlamadım anlayınıda bulamadım varsa anlayan bi babayiğit yardım etsin lütfen. sorun şu:

6 aydır logitech g300 oyun mouse u kullanıyorum world of tank oynarken ışıkları yanıp sönmeye başladı sonra hiç çalışmadı. arka usb girişinden ön girişe taktım 2 gün çalıştı, sonra orada da çalışmadı. oyun klavyem g103 çalışıyor başka mouse lar çalışıyor ama g300 çalışmıoyor. fakat işin garip tarafı g300 başka pc lerde çalışıyor. usb girişlerim bozuksa başka mouse ve klavyeleri nasıl çalıştırıyor. mouse bozuksa başka başka pc de nasıl çalışıyor. mouse taktığımda aldıgım uyarı "usb girişlerinden biri çalışmadıgından aygıt yazılımı yüklenemedi" ama başka pc de bu uyarı almıyorum sorunsuz çalışıyor dıger pc lerde. sorunu çözmek için denediğim yöntemler;

1- mouse oyun yazılımı driver ne varsa sildim tekrar yükledim olmadı
    2- aygıt yöneticisinden bütün usb leri kaldırdım tekrar yükledim resetleyip olmadı.
    3- biosu güncelledim pilini cıkardım falan olmadı.
    4- aygıt yazılımını manuel tanıtmayı denedım, aygıt yöneticisinden, olmadı.
    5- oyun yazılımını farklı işletim sistemi ve bitine göre olup olmadını kontrol ettim olmadı
    6- format attım olmadı.
    hayır baska pc de takar takmaz dırek calısıyor.

sistemi mi de yazım gerekli olursa:
    foxcoon a6vmx ana kart
    amd athlon 2 x4 620 2.6 ghz
    zalman 600 w power
    ati 5770 hd 1 gb gddr5 ekran kartı
    2x2 4 gb ddr2 ram
    win7 ultimate 64 bit işletim sistemi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Logitech G300 Oyuncu Faresi PC Tarafından Tanınmıyor ve Çalışmıyor

Logitech G300 oyuncu fareniz PC'niz tarafından tanınmıyorsa ve çalışmıyorsa, sorunu gidermek için şu adımları izlemeyi deneyin:

Donanım Sorunlarını Kontrol Edin

• Farenin PC'nize sıkıca takılıp takılmadığını kontrol edin.
    • Farklı bir USB bağlantı noktası deneyin.
    • Farenin kablosunu hasar açısından inceleyin.

Yazılım Sürücülerini Güncelleyin

• Logitech G300 fareniz için en son sürücüleri Logitech resmi web sitesinden indirin ve yükleyin.
    • Sürücülerin tüm işletim sistemi güncellemeleriyle uyumlu olduğundan emin olun.

Aygıt Yöneticisini Kontrol Edin

• Aygıt Yöneticisini açın (Başlat > Aygıt Yöneticisi).
    • "Fareler ve diğer işaretleme aygıtları" kategorisini genişletin.
    • Logitech G300 farenizi bulun ve sağ tıklayın.
    • "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini seçin.

Bilgisayarı Yeniden Başlatın

• Tüm donanım ve yazılım değişikliklerini uygulamak için bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Diğer Olası Çözümler

• Farklı bir bilgisayarda fareyi test edin.
    • Bilgisayara yönetici olarak giriş yapın.
    • Güvenlik yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın.

Bu adımları izledikten sonra Logitech G300 fareniz hala çalışmıyorsa, daha fazla yardım için Logitech destek ekibiyle iletişime geçmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bendede g300s var. ama bu mouse ile normal bir mouse'u karşılaştırmak yanlış olur. normal bir mouse ana kartın üstünde bulunan tanıtılmamış bir usb portuna bile takılsa çalışır. ancak g300s çalışmayacaktır. çalışsa bile bozuk gibi çok yavaş bir hızda çalışacaktır. g300s için kesinlikle sitesinde ki driver gereklidir. bende herşey normal olmasına rağmen, bazen windows başlangıcında g300s in yazılımı başlamıyor, o zaman sanki mouse bozuk gibi yavaş çalışıyor. yazılımı başlatmam gerekiyor, her durumda. yani sadece driver da yetmiyor. yazılımda yüklü olmalı bilgisayarda. doğru düzgün tam olarak kullanmak için. siz bilgisayarınız da ki usb portuna bir flash disk, yada harddisk takıp deneyebilirsiniz. yada usb den çalışan farklı bir aygıtı takıp deneyebilirsiniz, çalışıyor mu çalışmıyor mu? ben ne bilgisayarınızda bir bozukluk olduğunu, nede mouse'unuzda bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum bu sebeplen. çok büyük bir ihtimal bilgisayarda ki bir sürücü yanlışlığı veya eksikliği var.

çözüm olarak da şu videoyu tavsiye ederim:

-https://www.youtube.com/watch?v=qqueuk4CY1Y

• arkadaşlar bendede g300s var ehrhangi bir sorun yok ama sürücüyü yükleyine bilgisyaradaki mikrofon çalışmıyıor işletim sistemim win 8.1 64 bit cozum onerebilcek var mı ?
  • çözüm bulabildiniz mi?
  • şaka gibi aynı şey benimde başıma geldi. çözüm yok sanırım...
  • g300s var daha önce yanan sarı beyaz ve yeşil ışıklar yanmıyor. mesela programında yeşili açtığımda mavi , sarıyı açtığımda kırmızı yanıyor. çözümü olan varmı ? not: farklı pcler dede programıyla denedim aynı
  • Merhabalar Arkadaşlar,

aynı sorunu bende de vardı. kablomun usb giriş kısmında kırıklık olduğunu farklettim (acaba kablo da birşey var mı) diye bakarken, belki işinize yarar bu bilgi diye yazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.