Şimdi Ara

Tek PC'de 2 Logitech Gamepad F710 çakışma sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. yeni aldığım PC'me fifa 16 ile beraber iki adet Logitech F710 gamepad aldım. Fakat iki gamepad'i aynı anda taktığımda çakışma oluyor. Yani bir gamepad ile normal oynuyorken diğer gamepad ile oynarken oyunda normal pası hızlı atması gibi tuhaf olaylar oluyor. Tek gamepad ile kullanırken bir sorun yok. Nedeni ne olabilir anlayamıyorum. Aygıtlar ve yazıcılar kısmında ikisini aynı anda görmüyor sadece birini görüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı

• Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Padlerin tuş ayarlarını nereden yapıyorsun?

oyun ile ilgili bölümden mi denedim masasından mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 9 Mart 2016; 15:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

Padlerin tuş ayarlarını nereden yapıyorsun?

oyun ile ilgili bölümden mi denedim masasından mı?

oyunun içindeki kontrol ayarlarından. bir gamepadde sorun yok ikinci f710'da ne yaparsam yapayım pası x'e basınca pası çok şiddetli atıyor. misal iki gamepad'te pc'ye bağlıyken dying light'ta biriyle normal oynuyorken diğeriyle lt-rt tetik tuşlarını kullanamıyorum mesela. fifa'da da durum böyle.
    Bende de aynı sorun vardı pes oynarken. Kullanmadigin tuşları tanımlamazsan sorun çözülür. Bütün tuşları ayarlayınca varsayılan ayara dönüyor dediğin gibi tuşlar başka bir işlem yapıyor. Ben mesela r2 ve l2yi tanımlamadim. Select falan tanimlama. Öyle dene. Bende ise yaramisti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

Bende de aynı sorun vardı pes oynarken. Kullanmadigin tuşları tanımlamazsan sorun çözülür. Bütün tuşları ayarlayınca varsayılan ayara dönüyor dediğin gibi tuşlar başka bir işlem yapıyor. Ben mesela r2 ve l2yi tanımlamadim. Select falan tanimlama. Öyle dene. Bende ise yaramisti

hocam malumunuz fifa'da her tuşa bir görev düşüyor. ama dediğiniz gibi select'i falan tanımlamayacağım. çok teşekkür ederim.
    Ben pesçi olarak fifa oynamazdim. Ama umarım çalışır. Çünkü başka yolu yok :) neler denedim olmadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Mouse Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.