Şimdi Ara

Charıma tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar carnac serverında assasım var 59 lvl itemleri:

Dual +8 mirage dagger

+7chitin set (kafalık haric)

+7dagger defanse kafalık chitin

Warrior pendant

Judi belt

Kalan takılar gorev takıları

Simdi benim carnac ardreamınde is yapmam icin bu chara daha ne gibi eklemeler yapmam gerekiyor acaba?

Benim düsüncem dual +9 cleaver yada +8 shard 2-3 parca +8 ctn veya kalan 4 parcayıda +8 yapmak fakat takı olarak ne alsam pek karar veremiyorum özellikle takılar konusunda yardımcı olurmsnz

• Yokmu 1-2 tavsiye yazıcak karsı ırka atack kalktıgı icin bu oyuna bi sans vermeye daha karar verdim
  • Kalktı mı? Juraidde kafa göz giriyorlar, czde towndan çıkmıyorlar nerde kalktı karşı ırka attack güldürme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

Kalktı mı? Juraidde kafa göz giriyorlar, czde towndan çıkmıyorlar nerde kalktı karşı ırka attack güldürme :)

Ama ben kalkacağından umutluyum Deniz.Bu sefer kararlılar sanırım,oyuncu kaybettiklerinin farkına vardıklarını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nettoxic

quote:

Orijinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

Kalktı mı? Juraidde kafa göz giriyorlar, czde towndan çıkmıyorlar nerde kalktı karşı ırka attack güldürme :)

Ama ben kalkacağından umutluyum Deniz.Bu sefer kararlılar sanırım,oyuncu kaybettiklerinin farkına vardıklarını düşünüyorum.

Kaybet kaybet sonu yok bunun.. İş bizde bitiyor yine. Kimse de çıkıp ağırlığını koyamayınca mecburen katlanıyoruz her seferinde.
  • takılara ilerde + basmayacaksan ve ticaret felan yapmayacaksan dual old rol al istersen, gayet uygun fiyatları(en azından edana da öyle)
  • Skeleton belt ve warrior pendantada + gidebilirsin.
  • ilk isin chitinleri +8 yapmak olsun. daha sonra dual +9 cleaver alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

ilk isin chitinleri +8 yapmak olsun. daha sonra dual +9 cleaver alabilirsin.

Tmm pendant olarak wp + para verip +1 beya 2 wp almayı planlıyorum belt konusunda kararsızım ring olarak dual old rol dizcem gibi gozukuyo ama belli değil piyasayı cok bilmiyorum ucuz ise +0 ınıda alablrm ilerde charı warrior fln donmek istersem bosa gitmesin diye fakat kupeler hakkında cok kararsızım bazıları eme yi oneriyo bazıları +1-2 re iyidir magelere karsıda saglam olursun diyo bazılarıda 16dex 3 hp dex diyorlar sizin önerileriniz neler?

Bu arada HF de karsı ırka atackın kalktıgı kesinlesti tek beklenen yeni patch gelmesi

• Sat kurtul kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.