Paraya İhtiyacım Vardı ßende Gynopolt Kesiordum 340 Tane 45 k Lık Gözlerden Oldu Fakat Şİmdi Charım Bugda Kaldı Ne Birşey Alabiliorum NE Satabiliorum Çok Zor Durumdayım Yardımcı Olurmusunuz ..
quote:
Orjinalden alıntı: PCM4Nİ4C
Paraya İhtiyacım Vardı ßende Gynopolt Kesiordum 340 Tane 45 k Lık Gözlerden Oldu Fakat Şİmdi Charım Bugda Kaldı Ne Birşey Alabiliorum NE Satabiliorum Çok Zor Durumdayım Yardımcı Olurmusunuz ..
relog yap(çıkıp oyundan tekrar gir) düzelir
quote:
Orjinalden alıntı: sorry4myspike
quote:
relog yap(çıkıp oyundan tekrar gir) düzelir
Sürekli Yapıyorum Fakat Etkisi Olmuor Hep Öyle
quote:
koxper gördüm seni
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
quote:
koxper gördüm seni
Ronark Para Sıkıntııs
ßana Ticket Örneği YoLLarmısınız ? :(
oyun bugta kalmıstır bazı pc lerde ole sıl oyunu gene kur
Bİ patchden sonra başladı BUS dupesini hafifletmek için charın üstüne en fazla 200 abbys cristal vs vs vs alırsın ilk patchde silincek onlar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
quote:
koxper gördüm seni
Ronark Para Sıkıntııs
Haklısın.
Üstünde fazla bulundurduğundan dolayı trade block yemiş olabilirsin bunu anlamanın bazı yolları war şunları dene :
1.Relog attığında eski haline dönmezse 2.Sundriese bile satamıyorsan 3.Merchant kuramıyorsan 4.Letter ile atamıyorsan 5.Arkadaşına trade ile veremiyorsan 6.Çöpe atamıyorsaN
geçmiş olsun trade block
quote:
Orjinalden alıntı: iskeletbons
Üstünde fazla bulundurduğundan dolayı trade block yemiş olabilirsin bunu anlamanın bazı yolları war şunları dene :
1.Relog attığında eski haline dönmezse 2.Sundriese bile satamıyorsan 3.Merchant kuramıyorsan 4.Letter ile atamıyorsan 5.Arkadaşına trade ile veremiyorsan 6.Çöpe atamıyorsaN
geçmiş olsun trade block
Ainen Öle :(
Sabah Kalktığımda Char Düzelmişti Sadece 45 K lıklar Yoktu Silinmiş Hayırlı Olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme