niye kimse benim konuma yorum yapmıyo neden beni kimse sevmiyo
Charı İyi Kasmışsın Tebrikler
Fiyat Konusunda Bişi Diyemiyecem Çünkü PEk Anlamıyom
Charın Güzel Beğendim
quote:
Orjinalden alıntı: Th3_BaD_3nD
Charı İyi Kasmışsın Tebrikler
Fiyat Konusunda Bişi Diyemiyecem Çünkü PEk Anlamıyom
Charın Güzel Beğendim
Sağol siftah yaptık sayende
öğle namazını kılmamışsın daha sro başındasın
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
öğle namazını kılmamışsın daha sro başındasın
HA?Ezan mı okundu xD
quote:
Orjinalden alıntı: FLoWsHy
Yorum esirgemeyelim uppidik hoppidik
+1
Charı Güzel Kasmışsın. Biraz Daha Para Harcayıp Üstünüde Dizersen Mükemmel Olur.
quote:
Orjinalden alıntı: kokolojik2
Charı Güzel Kasmışsın. Biraz Daha Para Harcayıp Üstünüde Dizersen Mükemmel Olur.
Gold falan var 9dgye kadar taxiyle falan gidecek muhtemelen char.O yuzden 9dg set hazırlamaya başladım :)
linkleri değiştir
Warrior skilleri konusunda bişey diyemiyicem.DostDeli yardımcı olabilir bu konuda.Clericte attack skilleri hariç geri kalanları açablirsin.450k sp az değil 90-91 lvle kadar fullersin herşeyi...
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Warrior skilleri konusunda bişey diyemiyicem.DostDeli yardımcı olabilir bu konuda.Clericte attack skilleri hariç geri kalanları açablirsin.450k sp az değil 90-91 lvle kadar fullersin herşeyi...
Fotoları yine açtığın için teşekkür ederim beni mahcup ediyorsun :) beni kırmadıgın için tesekkur ederim+ yorumun için teşekkürler :)
gerçekten güzel gidiyor
Güzel char bende inş. yeniden başlıcam yeni clienti bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: AnTi_TeRRoR
Güzel char bende inş. yeniden başlıcam yeni clienti bekliyorum
Ben bazı aksilikler yüzünden fazla sp kasamadım arkadasım onglarda sende aynı talihsizliği yaşamazsın umarım.Eu charlardada kendin sp kasması cok zor malıp 9gap yapamıosun.Pacifc de falan başlamayı düşünürsen bekleriz aramıza :)
Pacific eskisi gibi değilse başlayabilirim ama pre+100m+sp ticket paramı çıkarmam lazım önce
quote:
Orjinalden alıntı: AnTi_TeRRoR
Pacific eskisi gibi değilse başlayabilirim ama pre+100m+sp ticket paramı çıkarmam lazım önce
Eskisi gibi derken?
Eskiden pacificde çok şerefsiz var diye kaçmıştım ordan
Valla kimlerle muhattap olduğuna bağlı :) Her serverda bol miktarda mevcut o insan tipine uyan kişi sayısı maalesef
pişman olucaksn benden söylemesi bende de warrior var ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme