Şimdi Ara

Charımdaki ilerleme :) Yorum pls yeni hali TaTMiNaToR_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha başlayalı 20gün olan charımdan ssleri sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar...Hep yüksek level charlardan mi bahsedeceğiz yahu birazda eziklere bakalim öyle değil mi :) Ayrıca bu konuyu fiyat araştırması yapmak içinde açtım sizce şu an charım ne kadar eder?Çünkü yarın bildiğiniz üzere öss açıklanıyo ve benim sonucumda çok sınırda birşey olacak gibi.İstediğim yer olan eczacılık fakültesi olmazsa bi sene daha çalışmayı düşünüyorum ve o durumda da zaten üzerinde fazlasıyla aile baskısı olan bi öğrenci olarak charı hemen elimden cıkarmak durumunda kalabilirim diye bu konuyu actım yorumlarınızı bekliyorum iyi gunler iyi forumlar
    http://img194.imageshack.us/gal.php?g=sro2009071116274430c.jpg
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    YENİLENDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Arkadaşlar imkan buldugum sürece charımdaki ilerlemeyi sizlerle paylaşmak istiyorum :)
    Bu konuyu açalı 1 hafta olmustu güncellemek istedim :)
    Hemde yorumlarınızı almak istedim.Nasıl hızlı kasıyormuyum ve skillerde açmam gereken veya gereksiz gördüğünüz skiller var mı?Varsa neden? saygılarımla :) :) :) :) :) :) :) YORUMLARINI ESİRGEMEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.İYİ FORUMLAR

ÖNEMLİ SORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:CHARIMI SU AN SATISA KOYSAM NE KADAR EDER SİZCE? CHARDA AYRICA 200M VARDIRRRRRR :) Ve SSlerde görüldüğü gibi 551SİLK mevcuttur.

http://img267.imageshack.us/gal.php?g=sro2009071802222900.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLoWsHy -- 18 Temmuz 2009; 2:30:41 >

• Linkler Ölü... Açılmıyor
  • evet farkettim ancak neden böyle oldu anlamadım ilk defa ss ekledim foruma aynen talimatlardaki gibi yapmıştım...Nerde hata yapmış olabilecegimi birisi söyleyebilir mi?
  • Linkerli secıp uzerıne s ımage yapcaksın :)
  • linkleri iki s image nin arasına koymucam mi işte ??? koydm fakat olmadı :S
  • evet arkadaşlar yardım lütfen :)
    Olmuyo la herşeyi denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLoWsHy -- 11 Temmuz 2009; 17:09:39 >
  • Link koyabildim arkadaşlar sadece zahmet olmassa bakip yorum yaparmısınz
  • Evt olmuş linkler var:) Dediğin kadar ezik değil char en azından farmı var yani
  • ne kadar ederki acep
  •  Charımdaki ilerleme :) Yorum pls yeni hali TaTMiNaToR_

Güzel kasmışsın tam gaz ileri.

• Güzel char ama keşke biraz daha sp kassaydın . . .
  • Güzelmiş Zamanında Bende Böyleydim :)

Bak Sana Tavsiye 1h Acma Suan da 100 Ol Sp Yeterse Ac
  • FaTaL çok teşekkür ederim zahmet oldu :)
    CallRock 570kyla sp farmdan cıkmak zorunda kaldım arkadasın özel bi durumu olduda o yuzden yoksa 900+ yapcaktık...
    DostDeli ya ben tank olmak istiyorum :) öyle pwp yi sevmem cok genelde grup olayları daha cok sarıyo beni kervan kale guild war ve benzeri... o yüzden one handed gidiyorum :)

SİZCE SU AN NE KADAR EDER BU CHAR ?

EDÜT:Nick nasıl? xD xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLoWsHy -- 11 Temmuz 2009; 18:39:06 >
  • bu sro mod 'u FaTaL mı ?
  • Keşke biraz daha sp yapsaydın öle kassaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: AFFETMEYEN

bu sro mod 'u FaTaL mı ?

Resim eklemekle yöneticimi olunur yaw.Amacım yardım etmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarvenn33

Keşke biraz daha sp yapsaydın öle kassaydın

nasip değilmiş bi durum olduda ondan levele gitmek zorunda kaldık erkenden amaaaaan önceden farm mi varmış :P
  • evet arkadaşlar ne kadar eder sizce bu char bu haliyle
  • UP BU HAFTANIN SS LERİ EKLENDİ :)

YENİLENDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Arkadaşlar imkan buldugum sürece charımdaki ilerlemeyi sizlerle paylaşmak istiyorum :)
    Bu konuyu açalı 1 hafta olmustu güncellemek istedim :)
    Hemde yorumlarınızı almak istedim.Nasıl hızlı kasıyormuyum ve skillerde açmam gereken veya gereksiz gördüğünüz skiller var mı?Varsa neden? saygılarımla :) :) :) :) :) :) :) YORUMLARINI ESİRGEMEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.İYİ FORUMLAR

ÖNEMLİ SORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:CHARIMI SU AN SATISA KOYSAM NE KADAR EDER SİZCE? CHARDA AYRICA 200M VARDIRRRRRR :) Ve SSlerde görüldüğü gibi 551SİLK mevcuttur.

http://img267.imageshack.us/gal.php?g=sro2009071802222900.jpg

• Yorum esirgemeyelim uppidik hoppidik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.