Bildirim
CHARLARIM BANLANMIŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
başkasına olmadı mı??? -
Benim de geçen sene başıma gelmişti.Yaklaşık 50 tane akademi charım Salı günü sınırsız ban yemişti. Ve bunlardan bir kaç tanesi ise normal charım(5 level) idi ne bot ne loader ile girmişliğim vardı ama yine de ban yediler.quote:
Orijinalden alıntı: mightyone
başkasına olmadı mı???
Joymax'in yapmak istediği bakın banlıyoruz diye göz boyamak,bakın banlıyoruz diye göz korkutmak.Bundan öteye gitmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 3 Şubat 2010; 16:11:54 > -
Çok haklısın oyuna başlicaz dedik charımızı sildiler olmazki böle şey!!!En azından sınırsız değil.quote:
Orijinalden alıntı: Capt. Awesome
Benim de geçen sene başıma gelmişti.Yaklaşık 50 tane akademi charım Salı günü sınırsız ban yemişti. Ve bunlardan bir kaç tanesi ise normal charım(5 level) idi ne bot ne loader ile girmişliğim vardı ama yine de ban yediler.
Joymax'in yapmak istediği bakın banlıyoruz diye göz boyamak,bakın banlıyoruz diye göz korkutmak.Bundan öteye gitmez.
Alıntıları Göster
-
1-2 saat içinde kaç char açtın? ve multiclient kullandın mı ?quote:
Orijinalden alıntı: Capt. Awesome
Benim de geçen sene başıma gelmişti.Yaklaşık 50 tane akademi charım Salı günü sınırsız ban yemişti. Ve bunlardan bir kaç tanesi ise normal charım(5 level) idi ne bot ne loader ile girmişliğim vardı ama yine de ban yediler.
Alıntıları Göster
-
1,5 yıl sonra oyuna giriyorum, ertesi gün block yiyorum. Var mı böyle bir şey ?quote:
Orijinalden alıntı: engse
1-2 saat içinde kaç char açtın? ve multiclient kullandın mı ?
Alıntıları Göster -
Bugün kalktım 10 gibi ve bi baktım premiumlu çarım illegal program kullanımından dolayı banlanmış . Dün ben 100 wizardımla premiumlu 58 level çarımı kasıyordum sroking botla ama 100 levelıma dokunulmamış bile premiumlu çarı banlamışlar . dedim bu işte bi iş var ondan sonra premium ticketı 16:20 de başlıyor bi oyuna girmeyi deniyim dedim bi baktım banı kaldırmış şimdi çok mutluyum yoksa 7 gün çarım banda kalacaktıquote:
Orijinalden alıntı: älg
1,5 yıl sonra oyuna giriyorum, ertesi gün block yiyorum. Var mı böyle bir şey ?
Alıntıları Göster
-
Ben çarıma 250 silk yukledım Ertesi sabah kalktıgımda çarım banlıydı multi client ve botta kullanmamıştım Ve oyunu Bıraktım çok net oldu yeter artık bu oyuna verdiğim para sizede tavsiye ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: DarkKiller
Bugün kalktım 10 gibi ve bi baktım premiumlu çarım illegal program kullanımından dolayı banlanmış . Dün ben 100 wizardımla premiumlu 58 level çarımı kasıyordum sroking botla ama 100 levelıma dokunulmamış bile premiumlu çarı banlamışlar . dedim bu işte bi iş var ondan sonra premium ticketı 16:20 de başlıyor bi oyuna girmeyi deniyim dedim bi baktım banı kaldırmış şimdi çok mutluyum yoksa 7 gün çarım banda kalacaktı
Alıntıları Göster
-
benimde yedi hibişi kullanmadım sadece pvp yaptım :Squote:
Orijinalden alıntı: MoonGate
Ben çarıma 250 silk yukledım Ertesi sabah kalktıgımda çarım banlıydı multi client ve botta kullanmamıştım Ve oyunu Bıraktım çok net oldu yeter artık bu oyuna verdiğim para sizede tavsiye ediyorum
Alıntıları Göster -
quote:
Bugün kalktım 10 gibi ve bi baktım premiumlu çarım illegal program kullanımından dolayı banlanmış . Dün ben 100 wizardımla premiumlu 58 level çarımı kasıyordum sroking botla ama 100 levelıma dokunulmamış bile premiumlu çarı banlamışlar . dedim bu işte bi iş var ondan sonra premium ticketı 16:20 de başlıyor bi oyuna girmeyi deniyim dedim bi baktım banı kaldırmış şimdi çok mutluyum yoksa 7 gün çarım banda kalacaktı
Arkadaşım önce yazını okudum sana küfür ediyordum tam yürü git sallama falan diyordum ban nasıl açılır diye çünkü benimde premiumlu charım 2 ay önce ban yedi ve açılmamıştı. Bu sabah ban yiyen premiumsuz charıma deniyim dedim ve denedim açılmış. Senin yazıyı okumasam 1 hafta denemiyecektim o charı, Allah razı olsun
-
neyse şimdi denedim banlar kalkmışama nasıl ir mantık kullanıyorlarsa???quote:
Orijinalden alıntı: pasaliyiz.bizquote:
Arkadaşım önce yazını okudum sana küfür ediyordum tam yürü git sallama falan diyordum ban nasıl açılır diye çünkü benimde premiumlu charım 2 ay önce ban yedi ve açılmamıştı. Bu sabah ban yiyen premiumsuz charıma deniyim dedim ve denedim açılmış. Senin yazıyı okumasam 1 hafta denemiyecektim o charı, Allah razı olsun
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ¿Rqmareî
benimde yedi hibişi kullanmadım sadece pvp yaptım :S
Sen venuste neden bize ana avrat küfür ediyosun ?
Slotu alamıyosan çeneni kapayıp yol alacaksın .
Erhanda sizin slotu alınca gördünüz dünya kaç bucak -
Ve benimde blocklandığım ID açılmış.quote:
Orijinalden alıntı: PS3!BF3!quote:
Erhanda sizin slotu alınca gördünüz dünya kaç bucak
Alıntıları Göster
-
Geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: PS3!BF3!quote:
Erhanda sizin slotu alınca gördünüz dünya kaç bucak
Alıntıları Göster
-
Geçirilmiş olsun desek daha uygunquote:
Orijinalden alıntı: what-zupPp
Geçmiş olsun
Alıntıları Göster -
quote:
Kul stori bıro -
Gözdağı veriyorlar bidahaki sefere affetmezler diye düşünyorumquote:
Orijinalden alıntı: DeathWallquote:
Kul stori bıro
Alıntıları Göster
-
Gözdağı veriyorlar. Ama altın yumurtlayan tavuğu kesmezler. Bot olayları biraz azalsın diye arasır bu tür banları yapacaklar. Artık kime denk gelirse. Suçlu suçsuz gözetmeksizin banlayıp açıyorlar. Her yaptıkları şu saçma işlem için güya banladıkları sayı artıyor. Daha ban süresi dolmadan 2gün sonra ban açılırsa serverlar da gbot kaynar.quote:
Orijinalden alıntı: IO
Gözdağı veriyorlar bidahaki sefere affetmezler diye düşünyorum
Alıntıları Göster -
charlarınızn banlanmamasını ıstıosanız sadece charı kastınız slotta botta bırakın baska charını aynı pc den kastınızda yada jop pwp event olaylarında orjınal clıent kulanma hatası wererek yada cıktınızda ban yıyorsunuz sadece orenmek ıcın 6 tane ıd de denedım eyer uygun kosulda tek char kasarsanız botla %48,5 ban yemezsınız sadece bi görüsquote:
Orijinalden alıntı: Skillet
Gözdağı veriyorlar. Ama altın yumurtlayan tavuğu kesmezler. Bot olayları biraz azalsın diye arasır bu tür banları yapacaklar. Artık kime denk gelirse. Suçlu suçsuz gözetmeksizin banlayıp açıyorlar. Her yaptıkları şu saçma işlem için güya banladıkları sayı artıyor. Daha ban süresi dolmadan 2gün sonra ban açılırsa serverlar da gbot kaynar.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar aynı anda çok char açmak da ban sebebine giriyor, illegal program cünkü. orjinal sro client dısında launcher kullanmak kesinlikle ban sebebidir. Kesin banlanırsınız diye birşey yok ama ban sebebidir.quote:
Orijinalden alıntı: 0qre
charlarınızn banlanmamasını ıstıosanız sadece charı kastınız slotta botta bırakın baska charını aynı pc den kastınızda yada jop pwp event olaylarında orjınal clıent kulanma hatası wererek yada cıktınızda ban yıyorsunuz sadece orenmek ıcın 6 tane ıd de denedım eyer uygun kosulda tek char kasarsanız botla %48,5 ban yemezsınız sadece bi görüs
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X