|
ChatGPT artık görebiliyor, duyabiliyor ve konuşabiliyor: İşte devrimsel yenilikler
-
-
Sanal manita yükleniyor...
-
Ve bu, sadece 10 ayda geldiğimiz nokta
-
Bizim gibi homo erectuslara müjde. Artık evrime bağlı değiliz. Bir avrupalı iq seviyesi için 350 yıl beklemek zorunda değiliz. Yaşasınnn.
Bundan sonra ramazanda göte şampuan kaçarsa ne olur die dusunmek zorunda deiliz.
Bu bir devrim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 25 Eylül 2023; 16:23:55 >
-
Önceden öyle miydin
Bayaa hassasmissin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Film dizi youtubedeki videoları vs sesli bir şekilde orijinal dilinden Türkçe vs diline anlık çeviri yapabilecekse doğru bir şekilde deyimleri espirileri vs doğru algılayıp hedef dilinde doğru bir şekilde seslendirecekse çok iyi bir gelişme olur. Aynı şey anlık çeviri yapmak için de kullanılır kulağına takarsın airpodsunu karşında rus sen türkçe konuşursun telefonda otomatik rusçaya çevrilir yazılı bir şekilde veya telefondan rusça seslendirmeli konuşur senin söylediğin türkçe cümleler ve bu anlık gecikmesiz olursa doğru bir şekilde ortalık yerinden oynar. Dil öğrenmeye gerek kalmadan istediğin ülkede yaşayabilirsin.
Not: Google translate var diyecekler gelmeden yazayım bok gibi çalışıyor 2 tane basit cümleyi dahi düzgün çeviremiyor anlamsız bozuk devrik cümleler çıkıyor anlamıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearnn -- 25 Eylül 2023; 19:22:17 > -
bizim arkadaştada o fonksiyonlar var ama beyin yok :)
C yi bi bok sananlara söylenecek tek söz ;
B bunun çok ötesinde.
aynı kelimeyi tekrarlarmanız sadece zaman kaybı.
ok kapiş !
-
Her - 2013 yapımı film gibi.
-
yapay zekanın getirdiği devrime ayak uydurmayan godamanların önüne koyduğu engeller max nereye kadar sürer bilmiyorum ama durduramayacaklar. öyle yada böyle olacak o değişim hiç bir şey teknolojinin gelişimi önünde duramıyor.
ne sorsam eylül 2021 de kaldım ben diyor. para mı verecez
-
Bing sohbet uygulamasını tavsiye ediyorum
Bing zaten chat GPT4 kullanıyor
-
Şuna bir de bölgesel fiyatlandırma gelse tadından yenmez, aylık 550tl(20$) bizim şartlarımızda yüksek bir ücret.
-
Herkesi kendin gibi mi zannediyorsun ?
-
Donanım Haberin lafına güvenecek olsak, geçenlerde de ChatGpt öldü bitti kapanacak diyordu. Şimdi de bu. Biz en iyisi haberle uğraşmayıp direk uygulamanın tadını çıkaralım.
-
Ben tanriyim.
Insam yaraticisiyla bole mi konusur. Sonra beni affet cok calip cirptim die gelme bana.
Turklere torpil gecmiom koprude. Sonsuz merhametim var ama onu bile bitirme yetenegine sahipler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçmalama openai chatgptyi yıllardır geliştiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zeki muren bizi gorecek demek ki !
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl çiftleşebilrse hepimiz ....ı (ayvayı) yedik!
-
Çok kısa zamanda bu teknoloji başımıza bela olucak. Bu kadar hızla ilerleyen teknolojileri istemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bizim gibi homo erectuslara müjde. Artık evrime bağlı değiliz. Bir avrupalı iq seviyesi için 350 yıl beklemek zorunda değiliz. Yaşasınnn.
Bundan sonra ramazanda göte şampuan kaçarsa ne olur die dusunmek zorunda deiliz. Bu bir devrim. |
Sanal manita yükleniyor...
|
Ve bu, sadece 10 ayda geldiğimiz nokta
|
Film dizi youtubedeki videoları vs sesli bir şekilde orijinal dilinden Türkçe vs diline anlık çeviri yapabilecekse doğru bir şekilde deyimleri espirileri vs doğru algılayıp hedef dilinde doğru bir şekilde seslendirecekse çok iyi bir gelişme olur. Aynı şey anlık çeviri yapmak için de kullanılır kulağına takarsın airpodsunu karşında rus sen türkçe konuşursun telefonda otomatik rusçaya çevrilir yazılı bir şekilde veya telefondan rusça seslendirmeli konuşur senin söylediğin türkçe cümleler ve bu anlık gecikmesiz olursa doğru bir şekilde ortalık yerinden oynar. Dil öğrenmeye gerek kalmadan istediğin ülkede yaşayabilirsin. Not: Google translate var diyecekler gelmeden yazayım bok gibi çalışıyor 2 tane basit cümleyi dahi düzgün çeviremiyor anlamsız bozuk devrik cümleler çıkıyor anlamıyorsun. |
Benzer içerikler
- instagram keşfete düşme
- apple watch whatsapp
- instagramdan nasıl para kazanılır
- instagram keşfet sıfırlama
- tv kumanda uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X