Şimdi Ara

ChatGPT kullanan ilk kulaklık: Nothing Ear (a)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Nothing Ear ile ChatGPT'yi kurmak oldukça basit: Cihazınıza ChatGPT'yi yüklemeniz ve en güncel Nothing OS yazılımını kullanmanız gerekiyor. Önce Nothing Ear’ınızı Nothing telefona bağladığınızda, Nothing X uygulamasında ChatGPT entegrasyonunu etkinleştirmenizi isteyen bir bildirim alıyorsunuz. 

ChatGPT'yi kullanmak için kulaklıklarınızı "sıkıp basılı tutmanız" yeterli (şu an için tek kontrol seçeneği bu).  Ayrıca bir internet bağlantısı gerektiriyor ve sadece nothing telefonlarında işe yarıyor. 

• Ürünü satın almak için:

https://amzn.to/3TXqOTk

• Sanal zeka pc sistemlerdeki gamer aksesuar mevzusuna döndü.Üretici markalar sanal zeka gazlaması ile yeni ürünlerini pazarlama yarışına girdiler.

• Oje ile kulaklık rengi uyumu dışında başka yararlı bir bilgi edinemedim, nothing yani.

• Ben kulağımdan çıkarmak istemiyorum gürültü engelleyici başka kulakligimda var ama bunun kadar iyi değil

• nothing ear (a) modeli sonunda türkiye ye geldi ve aldım gayet şık ve güzel,kutusu ufak ve zarif olmuş siyah ve beyaz renklerden bıkmıştım sarı rengi çok güzel olmuş ülkemizin durumuna bakıldıgı taktirde ANC özelliği iyi mi? ses kalitesi canlı bass olayı güzel tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.