Şimdi Ara

Chatroulette e baskın yapıyoruz arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günün anlam ve önemini bütün dünyaya gösteriyoruz Bugün kandil malum arkadaşlar, sapkınlıklara karşı olduğumuzu ve bugünün önemi göstermek için önümüze gelene

"Today is a holy day for Muslims, you will burn in hell for the infidels." yazıyoruz...

• Omegle daha iyi
  • yazın
  • Omegle'deyim
  • Hatta bi kaç tane türk çıktı, dedim böyle böyle tamam bizde senin gibi yapıcaz dediler
  • Bunu yazmak için onunuze gelen onca organa nasıl katlancaksınız anlamıyorum..uzak dursun benden...
  • İyi de bildiğim kadarıyla Mevlid kandili aslında İslam'da olan bir gün değil, sonradan kutsal gün kabul edilmiş yanlış mıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Text'den yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bunu yazmak için onunuze gelen onca organa nasıl katlancaksınız anlamıyorum..uzak dursun benden...

yok ya 1-2 tane denk geldi şu ana kadar Adamlar gülüp "serious?? realy man" falan bişeyler diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Text'den yazıyorum.

Bende
  • Ahahha cihad mı yapıyorsunuz aklınızca sanal şakirtler. Sıradan bir yazarın, komutanın doğumu için insanları rahatsız ediyorsunuz. Neyse iyi yapmış aslında sizin gibileri tapındırıyor kendine.
  • Maksat şenlik olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

Ahahha cihad mı yapıyorsunuz aklınızca sanal şakirtler. Sıradan bir yazarın, komutanın doğumu için insanları rahatsız ediyorsunuz. Neyse iyi yapmış aslında sizin gibileri tapındırıyor kendine.

cool ateist alert
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

quote:

Ahahha cihad mı yapıyorsunuz aklınızca sanal şakirtler. Sıradan bir yazarın, komutanın doğumu için insanları rahatsız ediyorsunuz. Neyse iyi yapmış aslında sizin gibileri tapındırıyor kendine.

cool ateist alert

biri terorist yazdı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeTwo -- 14 Şubat 2011; 23:22:33 >
  • İki gram İngilizcenizle bugün biz müslümanların kutsal günü siz kafirler yanacaksınız tarzı birşeyler yazmaya çalışıyorsunuz ve bunu sapkınlıklara karşı çıkmak için yaptığınızı söylüyorsunuz. Tipik müslimsiniz ne diyim...
  • quote:

İki gram İngilizcenizle bugün biz müslümanların kutsal günü siz kafirler yanacaksınız tarzı birşeyler yazmaya çalışıyorsunuz ve bunu sapkınlıklara karşı çıkmak için yaptığınızı söylüyorsunuz. Tipik müslimsiniz ne diyim...

Bak güzel arkadaşım, bu seni hiç ilgilendirmez. Sen şimdi git diğer ateist arkadaşlarınla oyna hadi bakim.
  • quote:

İki gram İngilizcenizle bugün biz müslümanların kutsal günü siz kafirler yanacaksınız tarzı birşeyler yazmaya çalışıyorsunuz ve bunu sapkınlıklara karşı çıkmak için yaptığınızı söylüyorsunuz. Tipik müslimsiniz ne diyim...

Orada olduğunu biliyorum
  • quote:

Nick-Yorum Uyumu

Ayrıca SORDUKMU ?

Ayrıca Sen böyle Herşeye atlarsan işin zor

Şimdi arkadaşlarınızla toplanıp parmak değiştirmece oynayın
  • You: Today is a holy day for Muslims, you will burn in hell for the infidels.
    Stranger: happy valentines day
    Stranger: dickhead

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bunu yazmak için onunuze gelen onca organa nasıl katlancaksınız anlamıyorum..uzak dursun benden...

onlar öyle der ama kızı gördüğü gibi açar dalgayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.