Şimdi Ara

ChatSim 1 yıllık paket bedava (kargo ücreti var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
8
Favori
4.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yatirim yapmadan yorumlari okumakta fayda var.

bu yorumlardaki pozitiflerin bir kismini kendi trolleri yazdigini dusunursek.. pek de bir halt kalmiyor. Uzak durulmali.

https://www.amazon.com/gp/aw/cr/B014L8CD6A/ref=mw_dp_cr

too good to be true

olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezginler icin guzel bir olanak fakat yilda bir iki kez icin gidecekseniz degmez... ayni fiyata paket alip cikabilirsiniz...
  • Tam konuyla alakasi yok ama 2 3 gun once internetsiz whatsapp kullanmak artik mümkün diye bir haber okumuştum. Orada yazilanlari aynen yaptim 4.5g yazan yazi gitti, ayrica tarayicidan hicbir sayfa acilamadi ama whatsappdan yazisabiliyordum ve goruntulu olarakda gorusme oluyordu. İnternetimden gidiyormuydu bilmiyorum. Bilen deneyen varsa yazabilir mi?

www.birgun.net/amp/haber-detay/internetsiz-whatsapp-kullanmak-artik-mumkun-163144.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden kullanıyordum bunu, çok faydalı bir simkart gerçekten.

WhatsApp üzerinden fotoğraf dahi gönderemezsiniz. Sadece yazı gönderebilirsiniz.

İnternette arama yaparsanız sitemde yazdığım incelemeyi de bulabilirsiniz.

Fiyatı şu anda çok iyi bence.

• bende bir tane mevcut. henüz aktive edilmemiş. 80 tl'ye veriyorum.
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Evet, o şekildeymiş ama sepete ekleyip kodu girdiğimde gene de 80 lira ücret talep ediyor, 60 TL ilk sim aktivasyon ücreti, 60 TL yıllık üyelik ücreti diye ayırmış uyanıklar.
  • Kodu yazdim 60 dustu ama total hâlã 79.94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 8 Haziran 2017; 12:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UncleGrndpa

Kodu yazdim 60 dustu ama total hayla 79.94

hayla ?
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam bende sadece 60 tl dustu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp diyebiliriz.

Zaten aveanın hali hazırda benzer uygulaması var. Sürekli yurtdışına çıkanlardan bahsedilmiş. Sürekli çılabiliyorsa bir insan sadece mesajlaşma özelliği olan dandik uygulamaları napsın?

Seyahat için çıkıyorsanızda bırak yurtdışında şu teknolojiden uzak duralım.

• Toplam 79,94 TL
    20,04 €

Fiyat inmiyor mu?
  • Prepaid hat alınıp 1-2 paraya içine de 5-10 para atsanız paket falan da yapsanız whatsapp için yeterli

İngiltere ve amerikada vardı , diğer ülkeleri bilmiyorum, havaalanlarında 1-2 dolara, pounda ,satıyorlar

Çok fazla ülke gezmiyorsanız chatsim mantıklı değil bence

• n11.com ve gittigidiyor.com'da %20 Bayram İndirimi!!

Yurtdışına mı gidiyorsun? ChatSim uluslararası sim kartını al ve sevdiklerinle irtibatı koparma! 150’den fazla ülkede WhatsApp, Facebook Messenger ve çok daha fazla popüler mesajlaşma uygulamalarına 4G hızında bağlan. Üstelik Bayram Kampanyası ile ChatSim %20 daha ucuz! Kampanya sadece n11.com ve gittigidiyor.com üzerinde geçerlidir veya bizimle irtibata geçerek indirimden faydalanabilirsiniz. Üstelik gittigidiyor.com üzerinden peşin fiyatına taksitle satın alabilirsiniz. Bu kampanya hergün limitli sayıda kart için geçerlidir.

N11.com İndirim Kodu: BAYRAMTATILI
    ChatSim 1 yıllık paket bedava (kargo ücreti var)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.