Şimdi Ara

Chayanne 104 wizard/cleric server İris

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    * Build Bilgisi : Pure int Wiz/Cle
    * Fiyat: Aklımda belli bir fiyat yok tekliflere açığım sadece takas teklif etmeyin oyunu bırakacağım.
    * Ödeme Şekli : Nakit elden veya posta yoluyla
    * Özel Notlar : İstanbul içi elden vermeyi planlıyorum.ama posta yoluyla da olabilir tabiki güven meselesi önce para sonra charın bilgileri şeklinde.
    * İletişim:Pm yoluyla ulaşanlar telefon nolarını bıraksınlar ben arayacağım veya msn adresi bırakın ben eklerim.

Not:charda e-mail koruması vardır.mail adresi ile birlikte herşey tamamen verilecektir.Oyunu bıraktığımdan çok sevdiğim karakterimi bırakıyorum bilginize teşekkürler herkese kolay gelsinUnutmadan char satılana kadar kasılıcak veya pt bulamassam da itemleri(kasadaki bikaç item)satıp gold yapmaya çalışacağım alan kişi rahat olsun diye.
    *14günlük Pre-plusı da vardır.
    *104lvl %10 olmuştur

Chayanne 104 wizard/cleric server İris  Chayanne 104 wizard/cleric server İris  Chayanne 104 wizard/cleric server İris

Chayanne 104 wizard/cleric server İris  Chayanne 104 wizard/cleric server İris  Chayanne 104 wizard/cleric server İris

Chayanne 104 wizard/cleric server İris  Chayanne 104 wizard/cleric server İris

Yazmayı unutmuşum arkadaşlar karakterin yan karakterlerinde ölü sincap ve devil spirit vardır.resmini de en kısa zamanda ekleyeceğim yan karakterlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMoreMercy -- 1 Eylül 2010; 19:07:58 >

• 350 TL Veririm.
  • Pm attım.
  • Up.Char 103lvl %12 olmuştur.plus 2.görev de yapılmıştır.
  • halen kasılmakta %30 olmuştur.
  • Up.
  • up 104 olmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.