Google translate'ten dinlediğim kadarıyla Şeydcu diye okunuyor. Sonra nasıl okunuyor diye madara olmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: Donut*
Google translate'ten dinlediğim kadarıyla Şeydcu diye okunuyor. Sonra nasıl okunuyor diye madara olmayalım
Bende söyleyemediğim ing kelimeleri ordan dinliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: marxx
/>
hahhaha adamsın ibra
ekşide biri yazmış, düşündüm de şimdi. bu adamı kim yılın defans oyuncusu seçmiş? bi resmi kaynak gösterebilecek var mı? kıytırık bi dergi ilk onbirine almış da bunu mu reklam malzemesi olarak kullanıyorlar yoksa? merak etmekteyim.
bunlar niye bizim adamlara salça oluyorlar onu anlamadım nasıl bir ezikliktir kredi alıp oyuncuyu gs nin elinden almaya çalışmak
arge masraflarını minimize ediyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: KALJOJO
@hsngencer konuya bekleniyor
@De Profundis aga coşturmuş yine Hala ne konuşuyon lan sen eğrelti otu Senden daha akıllı valla mutfak robotu Nonoş derler giyme bir daha o dar kotu Galatasaray benzini alır size kalır mazotu Ellerin aklın gibi kısa olmasa olurdun NBA pivotu Ne çare ki bu kafayla sadece olursun çarpışan oto pilotu Cern'de bile üretemezler senin gibi süzme zigotu Erman hoca ne güzel cacık yaptı lan yanında dereotu Röntgenini çeksem makine bozulur sevdiğimin prokaryotu
bunun programı var baş harfleri yazıyorsun o mısraları veriyor dimi, öyle diyin bu nasıl hayal gücü en önemlisi de uğraş
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
Buraya yaziyorum bu adam bizde.kimse yarisamaz transferde bizimle.
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
quote:
quote: