Dikkat ettiysen, mesajimi Chealse konusuna koydum. Cünkü bende Barcelonalilarla tartisacak, onlara laf anlatacak kadar sabir yok.
Buradaki konularda futbol tartisanlari cok az görüyoruz. Genelde, rakipleri kücümseme, asagilama, hakem konusu ve fanatikler kendi aralarinda tartisiyorlar.
''Mikelin Xaviye baskiyi, Ramiresin Alvesi karsilayip, geriye dönüslerinin olmasi, Messiye servisi kesmek istemeleri onlar acisindan pozitif faktörlerdi.''
''Chealse Milana göre daha kompact bir yapidaydi. Ortasahayi taktiksel ve defansif acidan daha güclü oyuncularla daha iyi savundular. Bos alan birakmamaya calistilar. Messiye olan servisi kesmeye calismalari acisindan bence Milana göre Barcelona karsisinda daha dogru bir sekilde oynadilar. Milanda Allegri planlarini Messi üzerine yapmisti. ''
''Robinhonun yapmasi gereken ama yapamadiklarini Ramires yapti. Hem gerilere gelerek Alvesi karsiladi, savunmadaki görevini yerine getirdi. Hemde Alvesin biraktigi bosluklari degerlendirdi. Bununla birlikte, Milan kismen de olsa, Barcelona karsisinda önde baskiyi yapti, Chealseyse geride kalmayi tercih etti. ''
Bloklar arasinda ve 3.bölgede Barcelona karsisinda Nesta gibi bir oyuncunun liderlik ettigi Milan geri 4lüsü daha iyiydi.
Robinho Ramiresin yaptiklarini yapmadi. Sadece Seedorf o bosluklari kullanmayi denedi. Düsük temposu ve yürüyerek yaptigi icin bir kac topu kaybetti. Milan buldugu sanslari kacirdi. Halbuki Robinho ve İbrayla net sanslar vardi. Bununla birlikte, Ambrosini ve Seedorflu eski tempo ve devamliliklarini kaybetmis 2 ortasahaya göre, Chealse ortasaha 3lüsü hem taktiksel hemde defansif acidan daha iyiler. Mikel hem fiziksel bir oyuncu hemde rakibi bozan bir oyuncu. Allegrinin Milana istedigi tarzda bir oyuncu. Chealse ortasahasi Messinin servisini kesmeye calisti. Milanda Ambrosini ve Seedorfun bunu 90 dakika boyunca yapmalarini beklemek hayal gibi bir sey. Messi dün bir cok kez geriye gelerek top almaya calisti. Barcelonanin pozisyonlarinin cogu acik oyunlardan, bloklar arasi ataklardan kaynaklandi.
2.macta, Milan aslinda kötüydü. Mexes ve Antoninin yaptigi büyük hatalar zinciri sonrasinda golü resmen Milan hediye etti. 1-1den sonrada hakem golü hediye etti. Ondan sonra mac orada bitti. 2-1 kadar Milan oyunda vardi. Önde basarak pozisyon buluyorduk. Bununla birlikte, Barcelona 3-4-3 gibi bir sistemle oynamasina ragmen, Alves ve Cuenca resmen acik gibi oynadilar.Arkalarina biraktiklari bosluklari gereginde degerlendiremedik. Savunmanin ve hakemin yaptigi hatalarda eklenince, tur gitti. Robinho Ramiresin yaptigini yapabilse ve daha iyi ortasahayla Milan Barcelonayi eleyebilirdi.
Boateng ve Robinho sakatliktan yeni cikmis, hazir degiller. Abate yeni dönmüs hazir degil. Aquilani sakatliktan cikmis hazir degil. Takimin 2 lideri Silva ve Van Bommel yok. Robinho yapmasi gerekenleri yapmiyor. SanSiroda buldugumuz sanslari kaciriyoruz. Ortasahada Ambrosini ve Seedorf gibi eski tempo ve oyun ici devamliliklari olmayan, yaslarini hisseden, inis dönemindeki 2 oyuncuyla, Milanin Barcelona karsisinda uydurma/hayali penaltiya kadar oyunda olmasi taktir edilmesi gereken bir sey.
Chealse geri 4lüsü, bloklar arasinda ve 3.bölgede, Messiye karsi, ilk gol haricindeki Milan geri 4lüsü gibi oynasin(SanSiro ve uydurma penaltiya kadar Camp Noudaki gibi)Lampard ve Mata gibi oyuncular daha etkili olsun, Barcelonanin turu gecmesi imkansiz gibi bir sey olur.
He he yav.
YAhu sen hep kendi açından bakıyorsun arkadaş.Sa,se,o bunu yapabilsin bu onu yapabilsin.Senin bu düşüncelerin her derbi maçı sonrası fanatik taraftarların kendi takımları için söylediklei sözler veya bahaneler.
MAta iyi oynarsaymış.Yahu BArcelona biraz az kaçırsa az şanssız olmasa fark olur.
robinho oynasaydı da vs den bahsedeceğine Barcelona girdikleri pozisyonları atsaydı chelsea de milanda fark yerdi.AYrıca Barcelona nın forvet oyuncusu yok sakat.Abidal yok,pique yok.
Gelelim Chelsea maçına.DÜn o iyi dediğin CHelsea ye karşı BArça 29 şut çekmiş 6 net pozisyona girmiş 2 topu direkten dönmüş 1 topu çizgiden çıkmış vs.Koca PL takımını santanderden kötü bir duruma sokmuş hemde kendi evinde.
Osasuna bile daha çok zorladı barcelonayı.Olsun Barcelona getafeyede kaybetti osasunaya da.DÜnde o maçlardan biri oldu.O kadar.Fazla tekniğe girmeye çalışıp kendini tatmin etmeyi görev edinme boşuna
İyi savunma ile değil çok iyi bir şansla kazandı chelsea dün.Bunun başka hiçbir açıklaması yok.Sizin gibi kompleksliler bunları elbet başka yerlere çekmeye çalışacaklar.HErneyse.Sİz önce kendi liginizde şampiyon olun boşver sen şimdi CL yi Chelsea yi.Fazla geliyor şuan oralar Milana.
Fİnalde el clasico olacak.BAyernin şansı var ama zor işleri yine.Chelsea maçına handikap veriyorum.Net.
Adam tartışmak istemiyorum diyor, daha ne uzatıyorsun?
@Eli Wallach Adam futbolun fsinden anlamiyor, birde kendi yanlisliarini dikbaslilikla bize kabul ettirmeye calisiyor. Söylediklerimi bir yerlerden aliyor, cekiyor, oraya yükleniyor, yanlislarina basliyor. Kimse kusura bakmasin ama futbolun fsinden anlamayan böyle bir taraftara laf atacak sabir yok bende.
Böyle biriyle tartismak icin aklimi kacirmis olmaliyim. Böyle insanlara benim tavsiyem, expertlerden ders alsinlar. Futboldan anlamadiklari icin Barcelona fanatizmi yapiyorlar. Barcelonanin topa sahip olma orani, sutlar vs gibi istatistiklerden baska bir sey bilmiyorum. Onlarida bir yerlerden aliyorlar. Ondan sonra basliyorlar rakip takimlari kücük görüp, asagilamaya, Barcelonayi övmeye. Dikkat ederseniz tüm mesajlari böyle. Adamim 2 mesajima, neyi kastettigime verdigi cevap ortada. Böyle bir insanla tartisilir mi? Ciddiye bile almamak gerek.
Yukarida ne demek istedigimi anladiniz degil mi? Barcelona fanatizmi, digerlerini kücük görme, Barcelonayi övmek vs. Bazilari bunu yapip, kendi egolarini tatmin etmekten baska bir sey yapmiyor.
Rafael Benitez bosta, gidip ders alsinlar. Ondan sonra tartisacak seviyeye gelebilirler.
@Jagaciak24 fanatik olan sensin.
Biz defans yapmayı beceremedik, Chelsea daha iyisini yaptı buna ragmen pozisyonlar verdi ama sansları yanındaydı gibi kısa bir yorum yerine analiz yapman komik olmus. Uydurma penaltı olmasa elerdik,Chelsea aleyhine penaltı verilmezse elemesi imkansız demen de hazımsızlıgını belli ediyor zaten. Barcelona 10 dk topla oynamaya izin veriyor rakibine oyna o arada sıkıstır 2-3 tane sustur milleti. Milan'ın adı yok suan CL'de maalesef kaale alacak bir taraftar kitlesi degil karsımızda.
Neyse hic kasacak halim yok yorgunum valla dunku mac da iyiydi sizin acınızdan goze hos geldi size sevinin mukemmel oynadı Chelsea 1-0 yaptı kazandı tur icin avantaj yakaladı.
21/04/12 -> Real Madrid 24/04/12 -> Chelsea
Yer Camp Nou. Oyuncularımız sahada gereken cevabı verecektir biz artık konusmuyoruz.
Futbolun fsinden anlamayan sirf Barcelona kazandigi icin, egolarini tatmin etmek icin Barcelonayi destekleyen biris mi beni kaale almayacak? Ben mi fanatigim? Her zaman objektif olmaya calistim. Juventus kazandiginda, Juventusu ve Conteyi övende benim. Milan konusuna girersen görebilirsin. Sonra ben fanatik olurum, sizin gibiler objektif Barcelonali? :) Yorgun olmasan da senin benimle futbol tartisacak kapasiten yok. Varsa yoksa hakem, Barcelonayi övmek,fanatizm yapmak, Baska ne yaptiginiz var? Futbol mu yorumluyorsun. Gidip milleti sacma sapan, düsük seviyeli mesajlarla tahrik ediyorsun. Alba Valenciada kiralik gibi düsün tarzinda komik yorumlarla. Senin mesajlarindan ne oldugun, son dönemlerde Barcelonali oldugun cok belli oluyor.
Daha önce söyledigim gibi, sizin gibilerle tartisacak sabir bende yok. Milan-Barcelona maclarinda beni Barcelona konusunda gördün mü hic? Sen gelip, sürekli tahrik ettin. Fanatizm yaptin, Barcelonayi övdün. Macin taktiksel analizini yaptim. Arkasindan bir mesaj? Kimsen senden baskasi degildi. Sonra ex silver denilen dik kafali bireyin söyledikleri gibi.
Nerenden uyduruyorsun? Uydurma penalti olmazsa elerdik dedigimi? Diyorum ki, Milan o penaltiya kadar oyunda vardi. Bunlar farkli seyler. O ana kadar riskleri alan bir Barcelona var, fakat ondan sonra Guardiola taktiksel degisiklikler yaparak oyunu rolantiye aldi. Diyorum ki, sanslari kullanip, taktiksel acidan daha iyi olup, Mexes ve Antonini gibi oyuncularimiz o fais hatalari yapmasa, eleyebilirdik. Barcelona bize ciktiginda sansimizin hic olmadigini, fanatizm yaptigini söyledigiz ben söyledim. Yukaridaki mesajda, Chealse ve Milani karsilastirmisim.
Chealsenin yaptiklari dogrulari söyledim. Üstüne basa basa da dedim ki, Barcelonalilarla tartisacak bende sabir yok, bu yüzden Chealse konusuna koydum.
Benim cevremde böyle Cakma Barcelonalilar var. Sizin gibi benzer söylemleri var. Sürekli hakem, sürekli rakipleri asagilama. Fakat nedense, Barcelonanin Milan karsisindaki sistemlerinden bile haberleri yok.
Sürekli asagilama, rakipleri kücük görme, fanatizm, Camp Nouya geleceksiniz, orada 3-4lük olacak. Futbol konustugun, rakipleri asagilamadan, kücük görmeden, hakem hakkinda olmayan, fanatizm yapmadigin bir mesajini gösterebilirmisin? Ben en azindan analiz yapabiliyorum. Senin böyle analiz yapmaya kapasiten yetmez. Hic yaptin mi merak ediyorum?
Chealseli arkadaslardan konularini isgal ettigim icin özür diliyorum. Görülecegi gibi, böyle bir seyi ignore etmek mümkün degildi. üstüne basa basa onlarla tartisacak sabir olmadigini söylememe ragmen, ne oldugu görüldü. Fakat bundan sonra bu cakma Barcelonalilara, futbolun fsinden anlamayan, egolari icin Barcelonayi destekleyen, fanatizm besleyen, hakem ve rakip takimlari asagilama, kücük görmeden baska bir yorumlari olmayan bu kisilere cevap vermeyecegim. Onlara tavsiyem, biraz kitap okuyup, anlama düzeylerini gelistirsinler. Cünkü konudaki 2 mesajimdan onlarin ne anladiklarini görmek, benim icin büyük hayal kirikligi oldu. Son dönemlerde piyasaya güzel kitaplar cikti. Özellikle Alman kadin yazarlar cok basarili. Cakma Barcelonalilara tavsiye ederim. Rafa Benitezde futbol dersi veriyormus. Onu da tavsiye ederim.
İnsanlar kendilerini gelistirmeyi bilmeliler. Örnegin bende satranc konusunda strateji ve taktik dersleri aliyorum. Üstelik hic ihtiyacim olmamasina ragmen aliyorum. Sizin futbol dersleri almaniza cok ihtiyaciniz var. Umarim bundan sonra cevap yazmazsiniz. Cünkü bende sizinle yazisacak kadar sabir yok. Sizin yaptiginiza futbol tartismak denmez, yazismak denir en fazla.
Bu forumu taraftar forumuna cevirdiniz. Surekli kin kusma,asagıya cekme,destekleyenlere hakaret etme,asagılama vs vs vs. Baska bi yerde boyle yorumlar gormedim. Objektiflikle uzaktan yakından alakan yok. Eger %83luk topla oynamayı yabancı sitelerdeki adamlar konusuyor,programdakiler ovuyorsa bizde bunu soyluyorsak bu FANATİZM DEGİLDİR,GERCEKLERDİR,FUTBOLDUR,COGUNLUK GORUSUDUR. Size ters cunku isinize gelmez. Nerde bi acık var ordan tut. İngilizler bile Barcelona'nın futbolunu tartısıyor, Chelsea'yi yeriyor.
Barcelona, Milan'ı ezdi ama kabullenemedin, Madrid'i de onceden ezdi bircok kez onlarda kabullenemiyor. 2-2 biten Copa macında Real'i alkısladık,ovduk,tebrik ettik.
Chelsea'nin de bas temsilci arkadasını "Drogba acıttı" gibi yorumlarını dikkate almayarak seviyeli bi sekilde mactaki skordan dolayı tebrik ettim. Barcalıların sans,balık gorusunu karsı cıktım. Futbol bu. Girmezse girmez.
İste kalite farkımız bu durumlarda belli oluyor. Tarafsız biri seni, ben veya ustteki arkadastan ustun gormez. Cok net bu forumda Barcelona Cekememizligi ve taraftarlarını susturma cabası var. O zaman acmayacaksınız konu monu yada konusmayacaksınız biz burda bedelli yorum yapmıyoruz meraklınız da degiliz.
Futbol bilgini ve takipciligini yargılamıyorum bence ust seviyedesin ama futbol dısı yorumların cakma barcelonalılar tabirin ve surekli dıs etmenleri bahane etmen sacmalık. Sacmalık otesi..
quote:
Bu forumu taraftar forumuna cevirdiniz. Surekli kin kusma,asagıya cekme,destekleyenlere hakaret etme,asagılama vs vs vs. Baska bi yerde boyle yorumlar gormedim. Objektiflikle uzaktan yakından alakan yok.
@JDaniels Acayip güldüm, bunu sen mi söylüyorsun?
@Jagaciak24, hocam boşa tartışma bunlarla. Senin her mesajın destan arkadaşlar 2 cümleyle cevap veriyor dayanamıyor yine destan yazıyorsun koluna yazık yemin ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: JDaniels
Bu forumu taraftar forumuna cevirdiniz. Surekli kin kusma,asagıya cekme,destekleyenlere hakaret etme,asagılama vs vs vs. Baska bi yerde boyle yorumlar gormedim. Objektiflikle uzaktan yakından alakan yok. Eger %83luk topla oynamayı yabancı sitelerdeki adamlar konusuyor,programdakiler ovuyorsa bizde bunu soyluyorsak bu FANATİZM DEGİLDİR,GERCEKLERDİR,FUTBOLDUR,COGUNLUK GORUSUDUR. Size ters cunku isinize gelmez. Nerde bi acık var ordan tut. İngilizler bile Barcelona'nın futbolunu tartısıyor, Chelsea'yi yeriyor.
Barcelona, Milan'ı ezdi ama kabullenemedin, Madrid'i de onceden ezdi bircok kez onlarda kabullenemiyor. 2-2 biten Copa macında Real'i alkısladık,ovduk,tebrik ettik.
Chelsea'nin de bas temsilci arkadasını "Drogba acıttı" gibi yorumlarını dikkate almayarak seviyeli bi sekilde mactaki skordan dolayı tebrik ettim. Barcalıların sans,balık gorusunu karsı cıktım. Futbol bu. Girmezse girmez.
İste kalite farkımız bu durumlarda belli oluyor. Tarafsız biri seni, ben veya ustteki arkadastan ustun gormez. Cok net bu forumda Barcelona Cekememizligi ve taraftarlarını susturma cabası var. O zaman acmayacaksınız konu monu yada konusmayacaksınız biz burda bedelli yorum yapmıyoruz meraklınız da degiliz.
Futbol bilgini ve takipciligini yargılamıyorum bence ust seviyedesin ama futbol dısı yorumların cakma barcelonalılar tabirin ve surekli dıs etmenleri bahane etmen sacmalık. Sacmalık otesi..
Hocam adamın işi gücü bahane üretmek ve olayları kendine göre yontmak.Bunu sıradan insanlar yapar o da onlardan birisi.
Adam onu yapsaydık bunu yapsaydık robinho oynasaydı mata iyi olursa vs vs.Birkez gördün mü bu objektif arkadaştan barça o golleri kaçırmasa vs dediğini.Duyamassın çünkü aşırı bir Barça kompleksi var diğer taraftarlar gibi.
En iyi olan her zaman böyle kıskanılır vsw.O yüzden normal.Beklenmedik birşey değil yaptıkları.
Birde diyorki küçük görüyor rakiplari barça taraftarı vs.
her maçta hakem ve bahane arkasına sığınırlar ama bunu söylerler ne ironi değil mi?
En azından biz futbola göre konuşuyoruz küçümsemekle alakası yok.Bu futbolla 3-4 olur diyoruz olmayan şey değil hakkı bu zaten.Fakat adamlar hala bahane üretme çabasında.
@Jagaciak24
Hocam sonuna kadar dediklerine katılıyorum, Rivaldo'dan beri Barcelonaya sempati duyan bir adamı bile koyu Real Madrid, koyu Anti Barca taraftarına dönüştürdüler. Seneye Arsenal yada Manu alsa kupaları bu arkadaşları İngiliz'e dönmüş şekilde görürüz.
Yav arkadaşlar akşam Barcelona oynadı Chelsea attı yani tarafsız bi gözle bakalım futbol şöleni vardı sahada ancak nou camp da durum çok farklı olacaktır o taraftarın önünde barçanın chelsea ye bu oyunla elenmesi imkansızdır. Dün akşam bile bu fırsat defalarca ellerine geçti ancak cömertce harcadılar bu arada barcelona kalesine daha iyi bi kaleci lazım bence cech e elli top geldi adam bi şekilde kurtardı valdese gelen top gol oldu bunu sadece bir maç içinde söylemiyorum senelerdir en zayıf halka valdes sözün özü Barca turu vermez ama finalde ne olur bilinmez sonuçta tek maç olacak bir kırmızı kart bile değiştirebiliyor. Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn
@Jagaciak24
Hocam sonuna kadar dediklerine katılıyorum, Rivaldo'dan beri Barcelonaya sempati duyan bir adamı bile koyu Real Madrid, koyu Anti Barca taraftarına dönüştürdüler. Seneye Arsenal yada Manu alsa kupaları bu arkadaşları İngiliz'e dönmüş şekilde görürüz.
Adam eski mahalle arkadasım. 5 yasından beri beni her takımın formasını giyerken gordu, sahitleri var kitaba bile el basabilir. 2 sene evvel Inter CL'yi aldı renklerini begenmedik gecmedik kardes.
quote:
quote:
@Jagaciak24
Adam eski mahalle arkadasım. 5 yasından beri beni her takımın formasını giyerken gordu, sahitleri var kitaba bile el basabilir. 2 sene evvel Inter CL'yi aldı renklerini begenmedik gecmedik kardes.
Karakter meselesi tabi
quote:
quote:
quote:
@Jagaciak24
Karakter meselesi tabi
Allahım sana geliyorum yarabbim
Barca tarihi Rivaldo'dan baslamıyor ayrıca kultur meselesi.
quote:
quote:
quote:
quote:
@Jagaciak24
Karakter meselesi tabi
Ben ondan başlıyor demedim ki, sadece ben Barca maçlarına izlemeye başlarken takımın yıldızlarından biriydi Ama anlatmak istediğim tam da buydu senin gibi ufak yaş gruplarında olan topluluk Barca gibi bir takımı antipatik yaptı.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
@Jagaciak24
Karakter meselesi tabi
Ben ondan başlıyor demedim ki, sadece ben Barca maçlarına izlemeye başlarken takımın yıldızlarından biriydi Ama anlatmak istediğim tam da buydu senin gibi ufak yaş gruplarında olan topluluk Barca gibi bir takımı antipatik yaptı.
Tamam sende 100+lar klubundensin
Çoluk çocukla uğraşıyoruz yaw
Hayır yani burda herkes onu haksız görürken, söylediklerinin saçma olduğunu anlamsız olduğundan bahsederken. Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorken hala kendine bi bakıp da bende bi hata var mı demeden böyle dümdüz devam etmesi herşeyi ortaya koyuyor zaten. Bi kendisi doğru herkes yanlış. Bu kadar büyük ve doğrucu görüyor kendisini sonra da neymiş fanatizm yapan bizlermişiz. Peh anam peh..
quote:
Orijinalden alıntı: Jagaciak24
Dikkat ettiysen, mesajimi Chealse konusuna koydum. Cünkü bende Barcelonalilarla tartisacak, onlara laf anlatacak kadar sabir yok.
Buradaki konularda futbol tartisanlari cok az görüyoruz. Genelde, rakipleri kücümseme, asagilama, hakem konusu ve fanatikler kendi aralarinda tartisiyorlar.
''Mikelin Xaviye baskiyi, Ramiresin Alvesi karsilayip, geriye dönüslerinin olmasi, Messiye servisi kesmek istemeleri onlar acisindan pozitif faktörlerdi.''
''Chealse Milana göre daha kompact bir yapidaydi. Ortasahayi taktiksel ve defansif acidan daha güclü oyuncularla daha iyi savundular. Bos alan birakmamaya calistilar. Messiye olan servisi kesmeye calismalari acisindan bence Milana göre Barcelona karsisinda daha dogru bir sekilde oynadilar. Milanda Allegri planlarini Messi üzerine yapmisti. ''
''Robinhonun yapmasi gereken ama yapamadiklarini Ramires yapti. Hem gerilere gelerek Alvesi karsiladi, savunmadaki görevini yerine getirdi. Hemde Alvesin biraktigi bosluklari degerlendirdi. Bununla birlikte, Milan kismen de olsa, Barcelona karsisinda önde baskiyi yapti, Chealseyse geride kalmayi tercih etti. ''
Bloklar arasinda ve 3.bölgede Barcelona karsisinda Nesta gibi bir oyuncunun liderlik ettigi Milan geri 4lüsü daha iyiydi.
Robinho Ramiresin yaptiklarini yapmadi. Sadece Seedorf o bosluklari kullanmayi denedi. Düsük temposu ve yürüyerek yaptigi icin bir kac topu kaybetti. Milan buldugu sanslari kacirdi. Halbuki Robinho ve İbrayla net sanslar vardi. Bununla birlikte, Ambrosini ve Seedorflu eski tempo ve devamliliklarini kaybetmis 2 ortasahaya göre, Chealse ortasaha 3lüsü hem taktiksel hemde defansif acidan daha iyiler. Mikel hem fiziksel bir oyuncu hemde rakibi bozan bir oyuncu. Allegrinin Milana istedigi tarzda bir oyuncu. Chealse ortasahasi Messinin servisini kesmeye calisti. Milanda Ambrosini ve Seedorfun bunu 90 dakika boyunca yapmalarini beklemek hayal gibi bir sey. Messi dün bir cok kez geriye gelerek top almaya calisti. Barcelonanin pozisyonlarinin cogu acik oyunlardan, bloklar arasi ataklardan kaynaklandi.
2.macta, Milan aslinda kötüydü. Mexes ve Antoninin yaptigi büyük hatalar zinciri sonrasinda golü resmen Milan hediye etti. 1-1den sonrada hakem golü hediye etti. Ondan sonra mac orada bitti. 2-1 kadar Milan oyunda vardi. Önde basarak pozisyon buluyorduk. Bununla birlikte, Barcelona 3-4-3 gibi bir sistemle oynamasina ragmen, Alves ve Cuenca resmen acik gibi oynadilar.Arkalarina biraktiklari bosluklari gereginde degerlendiremedik. Savunmanin ve hakemin yaptigi hatalarda eklenince, tur gitti. Robinho Ramiresin yaptigini yapabilse ve daha iyi ortasahayla Milan Barcelonayi eleyebilirdi.
Boateng ve Robinho sakatliktan yeni cikmis, hazir degiller. Abate yeni dönmüs hazir degil. Aquilani sakatliktan cikmis hazir degil. Takimin 2 lideri Silva ve Van Bommel yok. Robinho yapmasi gerekenleri yapmiyor. SanSiroda buldugumuz sanslari kaciriyoruz. Ortasahada Ambrosini ve Seedorf gibi eski tempo ve oyun ici devamliliklari olmayan, yaslarini hisseden, inis dönemindeki 2 oyuncuyla, Milanin Barcelona karsisinda uydurma/hayali penaltiya kadar oyunda olmasi taktir edilmesi gereken bir sey.
Chealse geri 4lüsü, bloklar arasinda ve 3.bölgede, Messiye karsi, ilk gol haricindeki Milan geri 4lüsü gibi oynasin(SanSiro ve uydurma penaltiya kadar Camp Noudaki gibi)Lampard ve Mata gibi oyuncular daha etkili olsun, Barcelonanin turu gecmesi imkansiz gibi bir sey olur.
Defansif olarak Chelsea'nin daha iyi bir oyun oynadığını söylüyorsun Milan'a göre ama defansif futbolun en can alıcı noktası olan defans bölgesindeki oyuncuların Milan'da daha iyi olduğu yorumunu atıyorsun.Bi söylediğin diğerini tutmuyor.
Bunu sadece Ramires yapmadı neredeyse bütün Chelsea yaptı.Drogba'nın Messi'yi tuttuğu dakikalar bile olmuşken Ramires ile Robinho örneğini vermek kelime kalabalığından başka bişey değil.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Hayır yani burda herkes onu haksız görürken, söylediklerinin saçma olduğunu anlamsız olduğundan bahsederken. Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorken hala kendine bi bakıp da bende bi hata var mı demeden böyle dümdüz devam etmesi herşeyi ortaya koyuyor zaten. Bi kendisi doğru herkes yanlış. Bu kadar büyük ve doğrucu görüyor kendisini sonra da neymiş fanatizm yapan bizlermişiz. Peh anam peh..