Bildirim
Chelsea FC Holiganları🏆 (14. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
futbol kurallarını kafanıza göre yazmayın tekrardan, vuruyor ki vurmasa bile teşebbüsü bile kırmızı gerektirir bu tarz hareketlerin, net kırmızı kart ötesi berisi yok, buna kırmızı kart değil diyen de izlemesin maçı falan yormasın kendini boşa -
skor nedir ? . ayrıca açık net kırmızı . helal cüneyt hocaya -
Ulan Cüneyt, görmediğin pozisyona çat diye çıkardın kırmızıyı. Kırmızılık bir şey de yok.
Alexis Katalan'larla antrenmana çıka çıka kapmış taktikleri, en ufak bir müdahalede taklalar atıyor. Terry'nin yaptığı doğru değil kesinlikle ama ne o hareket durup dururken yapılmış bir hareket, ne de karşılığı kırmızı kart. Son dakikada Ramires yazmasa bizim için maç bitmişti. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Magnesium
quote:
Orijinalden alıntı: CooLasFcuK
Kimse görmez diye o hareketi yaptı Terry ama yakaladı bizimkilerBu hareketin karşılığı kırmızıdır itiraza gerek yok. Terry'ye kızmak lazım.
neyin itirazı yok kardeşim , adam bir iktirdi diye kırmızı mı verilir ? Ulan kız oyunu mu bu , sarı ver geç. Maçın içine ettiniz , yine dünyaya rezil olduk. Şuan düşündüklerimi buraya yazsam banlanırım
Ne ittirmesi kardeş arkadan gidip diziyle vuruyor. Kız oyunuyla ne alakası var? Rakibe saygı duyacaksın. Yoksa böyle alırlar seni. Sarı ver diye bide. Ya hiç bakmayıp devam ettireceksin ya da kırmızı vereceksin burada. Adama diz attın sarı veriyorum mu diyecek hakem.
-
Yakışmadı kaptana. -
Kalou girdi Mata çıktı. -
ALLAHHHHHHHHHHHHHHHH TORRES ADAMSIN -
Helal olsun valla. Tebrikler. -
CHELSEAAAA TAKIMIN DİBİSİN LAN HELAL OLSUNNN
10 kişiyle tokat böyle olur
içerde dışarda farketmez chelsea affetmez -
Delikanlı barça nerdesin aneey ?
Bize her yer LONDRA gençleeer.Buraya yazıyorum bu sene Şampiyonlar Ligi bizde rahat olun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER
Uzun süredir beklenen eşleşme gerçekleşti. Chelsea - Barcelona..
Turu Chelsea geçecek, yazdım buraya
4 Nisan 2012; 23:42:00 tarhli mesajım
savunma bir kez daha hücuma galip geldi, tebrikler Chelsea -
CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
Chelsea soktu sampiyon olsa bu kadar sevinmezdim. CHELSEA ADAMSİN ADAM. -
10 kişiyle takım böyle tokatlanır işte.Di matteo'nun aslanları -
barcelona yüzünden savunma futbolunu bile sever olduk, maçı izlerken insanın sahaya atlayıp savunma yapası geliyor valla, ama güzel oldu, o ingilterede hakem faciası yaşanan maçtan sonra hakkıyla kaybetseydi barcelona kötü olurdu -
Tebrikler Chealse. Finalde basarilar dilerim arkadaslar. Real icin Apoel neyse, Barcelona icinde Chealse o diyen cakma Barcelonalilara en iyi cevabi sahada verdiniz.
3 alintim var, cakma Barcelonalilara cevap yazacak kadar bende sabir yok. Bu yüzden kusura bakmasinlar, ugrasamayacagim. En azindan mesajlarini cevap yazmaya deger bulmuyorum. -
iki maçtır kendi evinde hüsran -
Helal Chelsea sonunda devirdi biri şu Barcelonayı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X