Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.335
Cevap
40
Favori
277.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
  • Finalde Rakibimiz Bayern oldu.Kupayı istiyoruz.
  • Sizinle final oynadıgımız için sevinçliyim ispanyollar elendi kupanın tadı şimdi çıkıyor dostluk kazansın :) sizin maçlarda helede 2-2 olan torres in golünde nedense çok sevinmiştim hakeden kazansın dostlar :)
  • Güzel maç olur.Almanyayı,Alman futbolunu severim.Duygusal olarak elbette kalbim Chelsea ile,Umarım kazanacağız.
  • Marko Marin'i almışsınız. Resmi sitede açıklanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Marko Marin'i almışsınız. Resmi sitede açıklanmış.

Teşekkür ederim,Siteyi kontrol ettim doğru haber.

23 yaşında bosna kökenli alman futbolcu,7-8 Milyon Euro gibi bir rakam konuşuluyor.

Ortasaha,Ofansif ortasaha görevini üstleniyor,Gerekirse kanatlardada oynayabilen Genç ve başarılı bir futbolcu.Başarılı bir transfer.

Haberin detaylarını ekliyorum.

İlk transfer Chelsea'den geldi

Chelsea, Werder Bremen'in genç yıldızı Marko Marin'i sezon sonundan itibaren kadrosuna dahil etti.

Chelsea, Werder Bremen'in genç yıldızı Marko Marin'i sezon sonundan itibaren kadrosuna dahil etmek için kulübüyle ve kendisiyle anlaşma sağladı.

Werder Bremen sportif direktörü Klaus Allofs transferi doğrularken, Chelsea de kulübün resmi internet sitesinden taraftarlarına müjdeyi verdi.

Sağlık kontrolünden de geçen 23 yaşındaki Alman futbolcu, sezonun tamamlanmasının ardından Londra ekibinin formasını giyecek.

İngiliz ekibi, genç oyuncu için 7-8 milyon avro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek. Marin'in bu sezon Alman ekibiyle çıktığı 22 maçta sadece 1 golü bulunuyor.

Marko Marin'in sözleşmesi 2013 yılında sona erecekti. Borussia Mönchengladbach'tan 9,5 milyon avro karşılığında transfer edilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Nisan 2012; 17:02:41 >

• Marin transferi ile Kalou gidecek diyebiliriz
  • Marin transferi bench'i güçlendirmek amacıyla yapıldıysa tamam ama, Marin Chelsea'de ilk 11 çıkabilecek bir adam değil. Hele bir de bunu aldık diye Kalou'ya yol verirlerse daha da kötü olur.
  • ingiltere ligi ve marin fail gibi
  • hayırlı olsun. umarım yedek için almışlardır. üstteki 2 arkadaşta haklı . hem marin 11 oyuncusu değil hem de ingiltere ligi ile tam ters oyun tarzı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 28 Nisan 2012; 20:51:12 >
  • Chelsea cok iyi transferler yapiyor...

City ornek alsin Chelsea yi :( dogru transferler yapilsaydi simdiye kadar City sampiyon olmustu (Santa Cruz,Dzeko,Robinho,Bellamy,Adebatyor)
  • Yok artik Torres!
  • torres show
  • Torres patladı

• Chelsea FC Holiganları🏆

• di matteo naptı bu torrese de değişti bu kadar merak ediyorum
  • AVB'nin fantezi uğrına takımın içine nasıl ettiğini görmüş olduk.

Matteo'nun Chelsea si nerede AVB nin Chelsea i nerede ?

Takım şaha kalktı,Ligde Toparlandık,CL'de finaldeyiz.

Helal olsun Di Matteo'ya,Özlediğimiz Chelsea'yi tekrar izliyorum
  • TORRES
  • Oha bizde Aydın sizde Torres
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.