Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.335
Cevap
40
Favori
277.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: London_44

quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

quote:

quote:

quote:

Bu sonuc bizim icin iyi oldu Chelsea'nin haftasonu icin dinlendirecegi oyuncular olacaktir

Maçtan önce Barça konusunda atıp tutuyordun noldu?

Eee ne yapalım Şampiyonlar Liginde oynuyoruz

Chelsea rival takim oldugundan olabilir mi??
    Ingiliz takiminin yari finalde olmasi lig siralamasi icin iyidir iyi.

Barçayı destekliyordun ya o yüzden dedim.

Ki adamlar size takmışlardı geçen sene.

Londra'da takan da biz olmustuk bakalim siz napacaksiniz Nou Camp'ta.

Bir şey mi demiştin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

10 kişiyle takım böyle tokatlanır işte.Di matteo'nun aslanları

Mesajım fail olabilir ama Kupayı bayern alır eğer chelsea'nin taktiğini uygularsa yarın bayern
  • Lan final Chelsea-Real olursa benim için rüya gibi olur. Galatasaray'dan sonra en sevdiğim iki takım CL finalinde, düşüncesi bile güzel. Real taraftarı, Chelsea sempatizanıyım ama finalde Chelsea kazansın isterim. Chelsea bir daha finali zor görür ama Real önümüzdeki senelerde de buralara rahatlıkla gelebilir. Yine de dereyi görmeden paçayı sıvamayayım, yarın Bayern maçı var.
  • chelsea de kaç oyuncu cezalı konuma düştü?
  • Final'de Terry YOK Ramires YOK Meyreles YOK

Ramires super gol atti
  • İlahi adalet diyorum öncelikle.Sonuna kadar hakettik Finali.Kuralar çekildiğinde 5 sallarız 7 sallarız diyenleri böyle oturturlar deplasmandada,evindede.
  • Di Matteo: "İnanılmazı başardık"

Chelsea teknik patronu, Barcelona karşısında büyük bir iş başardıklarını ve finale kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Chelsea Teknik Direktörü Roberto Di Matteo, Barcelona zaferi sonrası yaptığı açıklamalarda inanılmaz bir iş başardıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından Sky Sports'a konuşan İtalyan teknik adam, "Oyuncularım inanılmazı başardılar. Neredeyse kimse bize inanmıyordu fakat müthiş bir karakter sergileyerek mutlu sona ulaştık." dedi.

John Terry'nin atılmasıyla 10 kişi kalmalarının kendileri için sürpriz olduğunu belirten Di Matteo, "Bunu tabii ki beklemiyorduk. İşler bizim adımıza daha da zorlaştı 10 kişi kaldıktan sonra. Ancak çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıda ise işin taktik kısmını konuşmaya gerek kalmadı. Finale kalma arzusu, bu sonucu doğurdu. İnancımızı bir an olsun yitirmedik." diye konuştu.

Deneyimli savunma oyuncusuna gördüğü kırmızı karttan ötürü kızgın olmadığını da söyleyen Di Matteo, "O bu takımın lideri ve kaptanı. Hayatta herkes hata yapabilir, ona kızgın değilim. Hepimiz insanız. Sonuç olarak istediğimizi aldık. Önemli olan da buydu." ifadelerini kullandı.

Di Matteo, finalde Terry, Ramires, Ivanovic ve Meireles'in cezaları nedeniyle forma giyemeyecek olmalarının hatırlatılması üzerine ise, "Şu an zaferimizin tadını çıkarmak istiyoruz. Bu gece büyük bir iş başardık ve bunu kutlamak en büyük hakkımız. Finali zamanı geldiğinde düşüneceğiz." şeklinde konuştu.

• chelsea bu sene kupayı alırsa gelecek senelerde asıl göreceğiz chelsea kimmiş.

Abramovich kesenin ağzını sonuna kadar açacağını belirtmiş .
  • Chelsea FC Holiganları🏆

Barça seyircisi .... geldi aşkımız hepimiz şaşkınız tarzında kolay degil Ronaldo'dan sonra Torres.
    Chelsea kim ya 5 atarız diyenlere gelsin.
    Pas yapana degil gol atan geçer turu.
    Son dakika gelişmesi:Soyunma odasında duş alırken ayagı kayan Busquets penaltı bekliyor itirazlarını aşırı sürdüren Messi,Fabregas,Xavi Cüneyt Çakar'ın odasını basıp itirazlarını sürdürdü.
    Uyurken bile paslaşmaya devam eden Barça oyuncularını uyku tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semgöz -- 25 Nisan 2012; 4:32:36 >
  • Aradaki fark bu işte barca 2-0 ı yakalar ancak hala hücum yapar prensiplerinden ödün vermez neyse onu oynar chelsea ise korkak ilk 11+ teknik direktör ile turu geçecek skoru yakaladığı zaman defansa yaslanır.

Buna çoğu spor adamı hemfikir zaten.Barcelona'nın cesur futbolu bulunamaz bir nimettir bunu anladığınızda çok geç olacak.Yunanistan'ın 2004 şampiyonluğu,İtalya'nın 2006 şampiyonluğu bütün dünyada tepki aldı ama rakip barça olunca savunma futbolu övülüyor.İşte bu barcelonanın yarattığı etki bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 25 Nisan 2012; 5:09:58 >
  • Saat geç oldu yanlış bişeymi içtin.Barça futbol olarak hiç bir zevk vermiyor bana herkez senin görüşünde olucak degil yana pas geriye pas derken maç bitti.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sonuc bizim icin iyi oldu Chelsea'nin haftasonu icin dinlendirecegi oyuncular olacaktir

Maçtan önce Barça konusunda atıp tutuyordun noldu?

Eee ne yapalım Şampiyonlar Liginde oynuyoruz

Chelsea rival takim oldugundan olabilir mi??
    Ingiliz takiminin yari finalde olmasi lig siralamasi icin iyidir iyi.

Barçayı destekliyordun ya o yüzden dedim.

Ki adamlar size takmışlardı geçen sene.

Londra'da takan da biz olmustuk bakalim siz napacaksiniz Nou Camp'ta.

Bir şey mi demiştin?

Tebrikler.. Kupayi bir Ingiliz takiminin kaldirmasini isterim.

• Helal olsun Chelsea'ye.
    Gerçekten büyük bir iş başardınız.
    Bir İngiliz ekibinin kupada iyi yerlere gelmesine sevindim.
    Ama cezalı oyuncuların çokluğu göz korkutuyor.
  • Ramires i çok beğendim dün. Attığı gol dışında harika savunma gücü var. Defansif orta saha olarak çok iyi bir oyuncu. Kırmızı karttan sonra sağbekte de zamanında müdahaleler yaptı, çok iyi bie sezgi gücü var.
  • Teşekkür ederiz beyler,Finale geldik.

Başta Terry olmak üzere Ramires'in yokluğuda problem yaratabilir bize ama buna rağmen Terry yerine David Luiz Ramires yerinede Essien bizi düzlüğe çıkaracaktır.

Meireless ve Ivanovic olmassa olmaz değil takımımız için.

Cahill transferi çok iyi oldu bu arada,Yoksa şimdi Defansta kimi oynatacağımızı kara kara düşünecektik.

Elbette hiçbiri bir Terry değil.
  • Takımın herşeyi Frank Lampard konuştu ;

Chelsea FC Holiganları🏆

Lampard: "Sahaya ruhumuzu yansıttık"

Chelsea'nin tecrübeli orta saha oyuncusu, Barcelona maçında 10 kişi kalmalarının kendilerini oldukça zorladığını söyledi.

Chelsea'nin yıldız orta saha oyuncusu Frank Lampard, dün akşam oynanılan maçın ardından inanılmaz bir zafere imza attıklarını söyledi.

1-0'ın avantajıyla Camp Nou'ya çıkan Londra temsilcisi, maçta 10 kişi kalmasına ve 2-0'lık skorla geriye düşmesine rağmen maçı 2-2'ye getirerek adını finale yazdırmayı başardı.

Çok zor bir maç olduğunu söyleyen Lampard, Sky Sports'a verdiği demeçte, "İnanılmaz bir maçtı. Maç boyunca sırtımızı duvara yaslamak zorunda kaldık. Maçın sonuna kadar mücadele ettik. İzleyenlerin güzel bir futbol görmek istediklerini biliyorum, fakat 50 dakika 10 kişi oynadık ve 2-0 geriye düştük. Sahaya ruhumuzu sansıttık. Maçta gerçekten inanılmaz şeyler oldu." diye konuştu.

Zamanın kendileri için çok yavaş ilerlediğinin altını çizen tecrübeli oyuncu, "Özellikle ikinci yarıda zaman çok yavaş ilerledi. Bu gecenin bizim gecemiz olduğunu biliyordum. Takımda herkesin her koşulda gol atma becerisi var. Kararlılığımız bu maçın belirleyici etkenlerinden biri oldu." ifadelerini kullandı.

Torres'in attığı gole kadar diken üstünde olduklarını da sözlerine ekleyen Lampard, "Ancak Fernando gol atınca rahatlayabildim. Birkaç yıl önce olması gereken nihayet oldu. O maçın anıları hâlâ aklımızda." diye konuştu.

Terry ile Alexis arasında geçen poziyonu görmediğini söyleyen tecrübeli oyuncu, "Doğrusunu söylemek gerekirse Terry ve Sanchez arasında yaşanan pozisyonu görmedim. John bana Alexis'in arkasından koştuğunu söyledi." dedi.

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, Real Madrid ve Bayern Münih'in harika takımlar olduğunu söyledi ve açıklamasını noktaladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 25 Nisan 2012; 10:33:10 >

• Hic birsey degil de drogba'ya helal olsun, hala unutmamis o haklarinin yendigi maci. Variyla yoguyla mucadele etti 2 macta da. Dun aksam barselonanin soyunma odasinin halini gormeyi cok isterdim, messi cildir cekmis aglamistir kesin

Once deplasmanda kaybet, sonra real gelsein kendi evinde sampiyonlugu alsin, clyi aliriz derken chelsea gelsin finali alsin ellerindenmilani hakemle elemislerdi ama hakemler destegi cektigi zaman eski gunlerine donuyor artik barsa
  • chelseaya tebrikler turu hakederek geçtiler helal olsun
  • Terry özür diledi

Chelsea kaptanı John Terry, Barcelona maçında Alexis Sanchez'e yaptığı ve sonrasında kırmızı kart gördüğü kasıtlı hareketten dolayı özür diledi.

John Terry, kendisine kırmızı karta sebep olan, topsuz alanda Alexis Sanchez'e yaptığı diz hareketinden dolayı özür diledi.

Terry, önce Alexis'in kendisini koşarken kasıtlı olarak durdurmaya çalıştığını söylese de, video tekrarlarını görünce haksız olduğunu kabul etti ve onları yalnız bıraktığı için takım arkadaşlarından özür diledi.

İngiliz oyuncu, "Bilerek birisini intitecek bir oyuncu değilim. Sadece dizimi kaldırmıştım ama sanırım yapmamalıydım. Umarım insanlar beni hem insan, hem de oyuncu olarak tanıyorlardır. Ben böyle biri değilim." dedi.

Gördüğü karttan dolayı hayal kırıklıkğına uğradığını söyleyen Terry, "Takım arkadaşlarım için mutluyum. Buraya oynamaya geldiler ve 10 kişiyle başarılı oldular. Onları yüz üstü bırakmış gibi hissediyorum. Hepsinden özür diledim ve taraftarlardan da özür dilemek istiyorum. " diye belirtti.

32 yaşındaki futbolcu, "Takım arkadaşlarım çok iyi oynadı. Umarım bu kaza bunun üstünü örtmez. Kesinlikle hak ettiğimiz bir sonuç aldık. Biz Şampiyonlar Ligi finalinde olmayı hak ediyoruz. Çocuklar muhteşemdi ve çalışmalarının karşılığını aldılar." ifadelerini kullandı.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olsun kaptan,Varlığın yeter.David Luiz ve Cahill Ellerinden geleni yapacaklardır.Finale kadar geldik.Bu saatten sonra kimin geleceği çokta önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Teşekkür ederiz beyler,Finale geldik.

Başta Terry olmak üzere Ramires'in yokluğuda problem yaratabilir bize ama buna rağmen Terry yerine David Luiz Ramires yerinede Essien bizi düzlüğe çıkaracaktır.

Meireless ve Ivanovic olmassa olmaz değil takımımız için.

Cahill transferi çok iyi oldu bu arada,Yoksa şimdi Defansta kimi oynatacağımızı kara kara düşünecektik.

Elbette hiçbiri bir Terry değil.

Bence Meireles ve Ivanovic de oldukça önemli. Meireles bu sezon iyi yarar sağladı Chelsea'ye, EPL'de özellikle. Chelsea öyle oyuncular kaybetti ki hepsi önemli. Ama sonuçta final havası her zaman farklıdır, buna rağmen kupaya uzanabilirler, belli olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.