Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.335
Cevap
40
Favori
277.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matteo, Torres'in özgüvenini yükseltecek çalışma yapmış.
  • Torres: "Bütün maçları kazanmalıyız"

Önümüzdeki hafta ligde Newcastle ve FA Cup finalinde Liverpool ile karşılaşacak olan Chelsea'de Fernando Torres, gözünü galibiyetlere dikti.

Chelsea forveti Fernando Torres, takım arkadaşlarını zorlu bir maç haftası öncesinde iyi performanslarına devam etmeleri konusunda uyardı.

İspanyol oyuncu, geçtiğimiz hafta Chelsea formasyla ilk kez Queen Park Rangers'a karşı hat-trick yaptı ve Şampiyonlar Ligi'nde attığı golle Chelsea'nin Devler Ligi'nde finale çıkmasında vüyük katkı yaptı.

Ancak bu yıl ligde pek başarılı bir sezon geçirmediklerini ifade eden Torres, Çarşamba günü Newcastle ve Cumartesi günü de Liverpool'a karşı alacakları galibiyetlerin, gelecek sezon için iyi bir sinyal vereceğini düşünüyor.

BBC'ye konuşan Torres, "3 gün sonra Newcastle ile karşılaşacağız ve daha sonra da iki final maçımız var. Hepsini kazanmak zorundayız." diye konuştu.

2010 yılında Liverpool'dan Chelsea'ye geldiğin bu yana, kazanma ihtimalinin olduğu tek kupanın FA Cup olduğunu belirten Torres, takım arkadaşlarına güvendiğini ve pozitif sonuçlar beklediğini söyledi ve ekledi: "Newcastle maçını kazanırsak ligi ilk 4'te bitirmeye çok yaklaşırız ve bu da bizi FA Cup finali için motive edebilir. İstersek bu haftayı harika bir şekilde geçiririz."

Ligi ilk 4 de bitireceğimiz şüphesiz.Di Matteo ile inanılmaz bir form grafiği yakaladık,Chelsea geri döndü FA Cup ve Şampiyonlar Ligini umarım kazanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 30 Nisan 2012; 22:42:50 >

• İngiltere Ligi'nden Manchester City hayranıyım ama Chelsea de göze hoş gelen bir şeyler çarpıyor.

Öncelikle, El Nino'nun dönmesine çok sevindim. Çok ağır sakatlık geçirdi ve üstünde çok ciddi bir psikolojik baskı oluştu. Fakat FA Kupası maçıyla geri dönmüştü 1 gol 1 asistle(2 de olabilir tam hatırlayamıyorum, maçı izlerken sürekli Torres'e bakmıştım)

Önümüzdeki sezon, mental olarak daha hazır bir El Nino olursa, EPL de gol krallığına oynayabileceğini düşünüyorum.

Ayrıca Di Matteo neden gidiyor ki abi ? Neden yani ?

Şart mı ün yapmış birinin gelmesi ?

Hayır ben Chelsea li değilim fakat, Di Matteo'yla takım resmen 180 derece döndüğü ortada.

Olası bir ŞL Kupasında, Matteo'nun gideceğini düşünmüyorum.

Olmasa bile gitmemeli. Abrahamovic o kadar gaddar olamaz ya.

• Newcastle United zorlu Chelsea deplasmanından golcüsü Papiss Cisse'nin iki golü ile kritik bir üç puan çıkartmayı başardı.

Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi potasına girme yarışı veren iki takımın mücadelesinde gülen taraf konuk Newcastle United oldu.

Karşılaşma oldukça tempolu başladı. 5'inci dakikada Meireles sağ çaprazdan sert vurdu ama Krul gole izin vermedi. 11'inci dakikada Torres'in ortasında Sturridge sol ayağı ile vuruşunu yaptı ama top az farkla auta gitti. 14'üncü dakikada Santon'un pasıyla topla buluşan Tiote'nin vuruşunda top direğin hemen yanından dışarıya gitti. 19'uncu dakikada Sanson'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Papiss Cisse, bir maçlık suskunluğunu bozdu ve topu filelere gönderdi. 29'da Gutierrez yaklaşık 40 metreden şansını denedi ama top çerçeveyi bulmadı. 38'de Torres'in ortasında Malouda kafayı vurdu ama top az farkla auta gitti. 41'inci dakikada Ben Arfa'nın pasıyla topla buluşan Demba Ba'nın vuruşunda Cech gole izin vermedi ve ilk 45 dakika 0-1'lik Newcastle United'ın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda oyun ilk yarıya göre çok daha temposuz geçti. 55'te Obi Mikel ceza sahası dışından şansını denedi ama top kaleyi bulmadı. 71'de Mata'nın pasıyla topla buluşan Torres'in vuruşu az farkla direğin yanından dışarıya gitti. 74'te Ben Arfa ceza sahası yayı üzerinden kaleyi yokladı ama çerçeveyi bulamadı. 79'da kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Drogba, topu farklı bir şekilde üstten auta gönderdi. 90+4'üncü dakikada sahneye bir kez daha Papiss Cisse çıktı ve olağanüstü bir gol atarak maçın skorunu ilan etti, 0-2.

Cisse Muhteşem 2 gol attı,Bize denk geldi bunlarda hakettiler galibiyeti,tebrik ederiz.

• Bu Newcastle kadar *** bi takım yok. 6 maçlık seriyi salak Wigan deplasmanından 4-0 yenilerek sona erdirirler, ertesi hafta chelsea deplasmanında kazanırlar. Son 8 maçın 7'sini kazanmışlar, ama haftaya City ile kendi evinde oynarken eli ayağı birbirine girecek bu salak takımın. Göreceksiniz
  • Heeeeeeeeeeeeeeeeeeey nerdesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeey nerdesiniz?

emir was here
  • Veeeeeee 2011-2012 FA Cup şampiyonu CHELSEA FC

Helal olsun Di Matteo'ya adam ilk devre gelse demekki ligide zorlıycakmış.Birazdan seremoni var.
  • Tebrikler.
  • Tebrikler
  • işte bu

teşekkürler di matteo
  • Chelsea FC Holiganları🏆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkhal -- 5 Mayıs 2012; 23:33:23 >
  • Carroll hayatının en iyi maclarından birini cıkardı Liverpool da 2.yarıyı iyi oynadı ama nafile gerci golleri de verilmedi. Di Matteo sayesinde Chelsea'nin yukselise gectigi bir gercek bakalım CL'yi de alırsa efsane olur simdiden.
  • @ Rinkhal Ekledim
  • Kupada zafer Chelsea'nin: 1-2

İngiltere Federasyon Kupası finalinde Chelsea, Liverpool'u 2-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

ngiltere Federasyon Kupası finalinde Wembley'de Liverpool ile Chelsea'yi karşı karşıya getiren mücadelede gülen taraf Londra ekibi oldu.

Chelsea aldığı bu galibiyetle birlikte 131. kez düzenlenen ve futbol tarihinin en eski organizasyonu olarak bilinen turnuvada 7. kez kupayı müzesine götürdü.

Goller 11'Ramires - 52'Drogba - 64'Andy Carroll
  • Di Matteo ile yükselişimiz sürüyor.

Bu adam Ligin başında bizimle olsaydı şuan şampiyonluğa oynuyor olurduk.FA CUP'ı kazandık şimdi sırada şampiyonlar ligi var ve eger Şampiyonlar Ligi'nide kazanırsa bunca yıllar Teknik direktörlerin yapamadıklarını Di Matteo çöküşe geçen bir takımı ayağa kaldırarak yapmış olacak ve efsane olacak.
  • Drogba bazen dünyanın en iyi forveti gibi geliyor bana, sonra yok lan o kadar da değil diyorum, devam ediyorum yoluma.
  • di matteo'ya haksızlık yapmaz inş chelsea...
  • Şampiyonlar Ligi alınırsa 3-5 yıllık sözleşme önerirler Di Matteo'ya tabii Mourinho gelirse durum farklı.Önümüzdeki sezon en azından gelmeyeceği kesin.
  • Final ne zaman? Ben Bayern'i üstün görüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.