Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.335
Cevap
40
Favori
277.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Chelsea kaptanları Lampard ve Terry, Drogba'nın takımda kalmasını istediklerini açıkladı.

Chelsea'nin iki kaptanı Frank Lampard ve John Terry, Didier Drogba'nın takımda kalması gerektiğini söyledi.

Yaptığı konuşmada Drogba'nın takımda kalmasından umutsuz olduğunu belirten Lampard, "Onun burada kalacağına dair kuşkularım var. Çok iyi bir oyuncu. Özelliklerini hala kaybetmedi. Hızını ve bitiriciliğini koruyor. Didier'i çok seviyorum. Takımdan ayrılması ya da takımda kalması onun burada bir kahraman olduğunu değiştirmeyecek. O bir efsane olarak hafızlarda yer alacak. Drogba sadece büyük bir adam değil. En zor anlarımızda gol atarak bize yardımcı olan paha biçilemez bir oyuncu." diye konuştu

Drogba'nın takım için değişilmez bir oyuncu olduğunu vurgulayan Terry, "Didier buradan ayrılırsa, bu utanç verici olur. O burada harika işler yaptı. Chelsea'ye çok sevdiğini biliyorum. Tek isteğim onun gelecek sezon takımda kalması." dedi.

Sene sonunda sözleşmesi bitecek olan Drogba için Chelsea yeni arayışlara başladı. Londra ekibi Gonzalo Higuain, Hulk ve Radamel Falcao'yu istiyor.

Didier Drogba, Premier Lig'de onaydığı 221 maçta 100 gol atma başarısı gösterdi.

Drogba hiçbir yere gitmemeli,Hala üst düzey futbol oynuyor ve bu oyununu 2 yıl daha sürdürebileceğini düşünüyorum,Hala hızlı,bitirici ve yırtıcı tabii eğer bir forvet alınacaksada hiç kimse HULK'a hayır demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 8 Mayıs 2012; 2:29:03 >

• Schurrle: "Chelsea'ye gitmek isterim"

Bayer Leverkusenli oyuncu Schurrle, olası bir durumda Chelsea'ye gitmek isteyebileceğini ancak henüz İngiliz ekipten bir teklif almadığını söyledi.

Bayer Leverkusen forveti Andre Scurrle, Şampiyonlar Ligi finalisti Chelsea ile çıkan transfer dedikodularını yalanlayarak, İngiliz ekibe gidebileceğini ancak henüz onlardan bir teklif almadığını söyledi.

Schurrle'nin vatandaşı Werder Bremenli oyuncu Marko Marin ile bu yaz anlaşan Di Matteo ve ekibinin, şimdilerde 21 yaşındaki Alman oyuncuyla ilgilendiği konuşuluyor.

Bu haberler üzerine Sky'a konuşan Schurrle, "Ben ya da menajerimle henüz iletişime geçilmedi. Bunun için beklemek zorundayız. İş ciddiye bindiğinde nasıl ilginç olacağını göreceğiz." diye konuştu.

Schurrle, bu sezon çıktığı 39 Bundesliga maçında sekiz gol kaydetmişti.

Schurrle Rüya yaşıyor,Kendisi Chelsea formasını giymeyi hakedecek kapasitede değil,Şakası dahil hoş değil,Gelmesende olur Schurrle.

• 2012 FA CUP Fotoğrafımızıda şöyle bir paylaşayım istedim.

John Terry,Frank Lampard,Didier Drogba,Petr Cech,Ashley Cole,Essien ve Di Matteo ; Büyüksünüz.

Chelsea FC Holiganları🏆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 8 Mayıs 2012; 17:18:52 >
  • sonuna kadar chelsea'liyiz.

THE BLUES
  • Listeye ekleyeyimmi kasap
  • Beni yazın ingilterede favori takımım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenikoykasabi

sonuna kadar chelsea'liyiz.

THE BLUES

nick güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Listeye ekleyeyimmi kasap

durdugun hata hocam.
  • @yenikoykasabi,Blue Fox Ekledim sizi.Çığ gibi büyümeye devam
  • Chealse şuan liverpool karşısında dansöz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Chealse şuan liverpool karşısında dansöz oldu

Adamlar intikamlarını alıyorlar ama biraz geç oldu.FA Cup'ı kaybettiler ve CL katılma şansı ellerinden gitti.
  • Yedek ağırlıklı çıktığımız maçta Liverpool'a kaybettik.Kazandığımız FA Cup sonrası futbolcuların akıllarındaki tek Maçın Bayern olduğu belliydi.

6 tane yedek futbolcu ile sahadaydık,Son derece normal Bir mağlubiyet.

Çifte kupa sevinci ile bu yılı kapatacağız umarım.
  • Chelsea yeni sponsorunu tanıttı

Chelsea, Formula 1 takımlarından Sauber ile olan birlikteliğini basına tanıttı.

Bu sezon kupalarda oldukça başarılı bir sezon geçiren Chelsea, Formula 1 takımlarından Sauber ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasını açıkladı.

ponsorluk anlaşması doğrultusunda bundan böyle İsviçre takımlarından olan Sabuer'in arabasında Chelsea logosu yer alacak.

Tanıtım sırasında yaptığı açıklamada bunun spor tarihinde bir ilk olduğunu söyleyen Chelsea CEO'su Ron Gourlay, "Bu daha önce yaşanmış bir birlikteliklere benzemiyor. Bundan öncesinde Formula 1 takımı ile futbol takımının anlaşma yaptığı görüşmemiş, bu oldukça yenilikçi bir hareket. Bizim sayemizde dünyanın en büyük iki sporu bir araya geldi." diye konuştu.

Formula 1'in izlenme oranlarına dikkat çeken Sauber yetkilisi: "Formula 1 dünya çapında oldukça fazla izlenilen bir marka. Premier Lig'den daha fazla izleniliyor ve bu da takımlara fayda sağlayacaktır. Özellikle Asya kıtasında izlenme oranları bir hayli fazla. Güney Amerika'da da bu konuda çalışmalar devam ediyor." dedi.

Yeni Sponsorumuzdan ne kadar kazanacağımıza dair bir rakam öğrenemedim ama mutlaka oldukça karlı bir iştir.Abramovic işini bilir

• martin olsson ile adımız anılıyor. 7 milyon sterlin e transfer her an bitebilirmiş
  • Lampard: "Tarihi bir zafer olur"

Chelsea kaptanlarından Frank Lampard, Şampiyonlar Ligi final mücadelesi hakkında konuştu.

Chelsea'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Frank Lampard, Bayern Münih karşısında kazanılacak Şampiyonlar Ligi kupasının kulüp tahinin gelmiş geçmiş en büyük zaferi olacağını dile getirdi.

Basın mensuplarına verdiği demeç esnasında bu sezon eledikleri takımları hatırlatan Lampard, "Şampiyonlar Ligi'nde zorlu rakipleri eledik. Barcelona ve Napoli maçları asla unutulmayacak türden. Kupayı kazanırsak bu kulüp tarihinin en büyük başarısı olabilir. Final maçında 4 oyuncumuzdan yoksun olacağız ki bu isimler sene boyunca çok iyi performans vermiş kişiler." diye konuştu.

Alman takımlarının kendilerine ait sistemleri olduğunu söyleyen İngiliz oyuncu, "Michael Ballack ile çalıştım. O her zaman kazanmayı isteyen hırslı bir oyuncu. Almanlar bu sezon Euro 2012'yi kazanmak isteyeceklerdir. Çok teknik bir takımları var ve alt yapıya da bunu işletmeye çalışıyor olabilirler. İspanya ve Fransa'nın ise başka özellikleri var. Bunları fark edebilirsiniz." dedi.

Kadroda bulunan sakatlıklara da değinen 33 yaşındaki isim, "Terry defansın beyni fakat bu maçta bizimle olmayacak. Gary Cahill ve David Luiz ise maça yetişecek ve bu bizim için oldukça güzel bir haber. Kendi oyunumuzu sergileyerek onları durdurmak bize güven verecektir." şeklinde konuştu.

Yarın akşam 21:45'te başlayacak mücadeleye Bayern'in stadyumu Allianz Arena ev sahipliği yapacak.

Haydi Lampard yarın sevindirin bizi

• ekşi'de okudum spor sitelerine bakmaya üşendim.yalan haber çıkarsa bana kızmayın.

seneye joachim löw geliyor.maçtan sonra açıklanmalıydı bence.
  • Komple yalan.Böyle bir haber,Açıklama yok.Ekşicilerin sallamasyonları.

Abramovic'in Capello'yu istediği biliniyor.

Di Matteo takımın başında kararlar CL maçı sonrası verilecek.Klübün açıklaması en azından böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 18 Mayıs 2012; 15:58:43 >
  • ekle hocam , CL bizim
  • @Magnesium ekledim.12 kişi olduk beyler büyümeye devam.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.