Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.336
Cevap
40
Favori
277.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu tek kaşlı adamın kupa kaldırılırken Terry ve Drogba'yı öne geçirmemesine sinir oldum ya
  • Reyizin dediği gibi ; Yer,Mekan,Zaman,Mesafe farketmez her yerden Vururum

• Bayern'in almasını istiyordum açıkçası, tek kale de oynadılar. Ama futbol bu, Drogba gerçekten nasıl bir futbolcu olduğunu gösterdi yine.
    Tebrikler beyler.
  • Kaç yıldır bekliyoruz bu kupayı.Sonunda.

Drogba,Lampard,Terry,Cech bu kupayı gördüğü için nasıl sevindiğimi tarif edemem,Kralsınız.

Chelsea FC Holiganları🏆
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Reyizin dediği gibi ; Yer,Mekan,Zaman,Mesafe farketmez her yerden Vururum

/>

• Kralsınız

Chelsea FC Holiganları🏆

Chelsea FC Holiganları🏆

Chelsea FC Holiganları🏆

Chelsea FC Holiganları🏆

• Drogba: "Müthiş bir ruha sahibiz"

Chelsea'nin tecrübeli yıldızı Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından konuştu.

Chelsea, Allianz Arena'da Bayern Münih'i penaltı atışları sonucu yenerek kupanın sahibi oldu. Maç sonunda Didier Drogba'nın sevinci ise görülmeye değerdi.

Maç boyunca hücumda istediği topları alamayan Drogba, 88. dakikada kafa golü ile durumu 1-1 yaparak maçın uzamasını sağlamıştı.

Penaltı atışları sonrasında gelen şampiyonluğu kutlayan Drogba, "Harika bir takımız. Chelsea'de sekiz yıl geçirdim ve en güzel günümü yaşıyorum. Harika bir duygu" dedi.
  • Lampard: "Harika bir gece"

Chelsea'nin başarılı oyuncusu Frank Lampard, kazandıkları Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından duygularını aktardı.

Chelsea, 2007-2008 sezonunda penaltılarla kaybettiği Devler Ligi şampiyonluğunu Bayern Münih karşısında bu sezon penaltılarla kazanmayı başardı.

Chelsea'nin başarılı oyuncusu Frank Lampard, kazandıkları kupanın ardından yaptığı açıklamalarda, harika bir gece geçirdiklerini dile getirdi.

Lampard, Müller'in golü ile beraber zor anlar yaşadıklarını dile getirirken, "Ancak gecenin sonunda destansı bir şekilde kupayı biz kazandık." ifadelerini kullandı.
  • Kupayı aldık herkese hayırlı olsun
  • Drogba deyince aklıma geçen sene forumdaki klasik imza aklıma geldi:
    "Gel artık uçur bizi göklere çıkar
    Aç göster millet korkup ağaca çıkar"
  • Tebrikler beyler. Nihayet Chelsea aldı şu kupayı.
  • Ya maçı kaçırdım, şu an özetini arıyorum ama bulamıyorum koyabilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Tebrikler beyler. Nihayet Chelsea aldı şu kupayı.

Eyvallah,Uzun zamandır beklediğimizi biliyorsun,Sonunda.
  • Chelsea nin kazanmasını istiyordum zaten. Bayern mümkünse 10 yıl kadar final oynamasın yeter. Kazanamıyorlarda zaten. Değişik takımlar görmek istiyorum artık finallerde.
  • Seneye Chelsea bizim için gerçekten güçlü bir rakip olacak, zira Abraam'ın kesenin ağzını sonuna kadar açacağını düşünüyorum
    Ama umrumda değil Lampard, Terry, Drogba gibi kupasız süperstarların en sonunda muradına ermeleri çok güzeldi gece adına.Hele ki Tiyatracuları tokatlayıp kupayı almaları muhteşemdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Tebrikler beyler. Nihayet Chelsea aldı şu kupayı.

Eyvallah,Uzun zamandır beklediğimizi biliyorsun,Sonunda.

Seneye sıra bizde inşallah.
  • Tebrikler Chelsea.
    ACikcasi sok sevindim. Ozellikle Abrahamovic Amcamizin yillardir istedigi bir kupaydi. Tekrar tebrik ediyorum.

Chelsea liler size bir sey sorucam.

ne zaman Chelsea maci izlesem Mata nin tek bir olumlu hareketini goremiyorum. Bana pek tutmamis gibi geliyo sizcede oyle mi yoksa benin izledigim maclara mi denk geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Tebrikler Chelsea.
    ACikcasi sok sevindim. Ozellikle Abrahamovic Amcamizin yillardir istedigi bir kupaydi. Tekrar tebrik ediyorum.

Chelsea liler size bir sey sorucam.

ne zaman Chelsea maci izlesem Mata nin tek bir olumlu hareketini goremiyorum. Bana pek tutmamis gibi geliyo sizcede oyle mi yoksa benin izledigim maclara mi denk geldi?

Senin izlediğin maçlara denk gelmiş, çünkü Mata gerçekten yararlı oldu Chelsea'ye. Özellikle Villas- Boas döneminde takım kötü giderken toplanan puanların azımsanamayacak kadar bir kısmında Mata'nın etkisi oldu. La Liga gibi yumuşak bir ligden, alışık olmadığı zor bir lige, EPL'ye gitti; hem de Chelsea gibi genellikle alan daraltarak oynayan ve Torres'in de bu yüzden -formsuz olmasının yanında- başarılı olamadığı bir takımda. Di Matteo gelene kadar yanındaki oyuncuların bir kısmı da mutsuzdu ve sahaya gerçek performansını yansıtamıyordu ancak buna rağmen ilk sezonunda ligde 6 gol 13 asist gibi performans gösterdi ki bence gayet iyi. AVB döneminde 4-3-3'ün ilerisinde, solda oynarken Di Matteo onu genellikle forvet arkası tercih ediyor dün de öyle oynadı. Mata'yı da severim tabii ama şunu söyleyebilirim ki Chelsea onu alarak iyi iş yaptı, uzun sezon periyodunda zaman zaman formdan düşmeler elbette olacaktır.

Terry'i hiç sevmem ama Drogba'yı severim, ancak Drogba, Terry, Lampard, Cech gibi önemli oyuncuların Abramovic'in bu kadar yatırımına rağmen bu kupayı alamadan emekli olması adaletsizlik olurdu, kariyerlerine yakıştı. Di Matteo ile artık 5 yıllık imzalasalar yeridir adam AVB'den teslim aldığı takımı ne hale getirdi ki ben dahil bir çok insan bu gelişimi takıma göstertebileceğini tahmin bile etmezdi, sezon başı tarafsız hangi insan Chelsea ŞL'yi alır derdi ki? Ama finale çıkan iki takım için de birinin Barcelona'yı, diğerinin Real Madrid'i götürmesi bir lütuf oldu ve nitekim Chelsea de bu şansı iyi değerlendirip başından beri Abramovic'in tek hedefi olan kupaya kavuştu. Balotelli'nin deyimiyle "Almanlar için kayıp, dünyanın geri kalanı için zafer." Tebrikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Helal Chelsea
  • Son yılların en müthiş kaleci performansına imza atan Cech'in kalede verdiği güven öyle böyle değil.

Barcelona maçı,Bayern maçı Dünyaları kurtardı adam,Helal olsun sana.Yılın kaleci Petr Cech

Chelsea FC Holiganları🏆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 20 Mayıs 2012; 12:46:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.