Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.335
Cevap
40
Favori
277.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chelsea'ye her zaman bi senpatim olmuştur.

Şampiyonlar Ligi Kupasına gelecek olursak tüm takımı tebrik ediyorum güzel bir maçtı Almanların kendi evinde kupayı almak başka bir zevk sanırım.Matteo'nun inanılmaz defans anlayışıyla Kupayı kaldırdılar bi çok taraftar Chelsea'nin kötü futbol oynadığını düşünebilir ama ben sanmıyorum çok iyi geri dönüş yapabilen bir takım yarattmış teknik adam özellikle Drogba ve Lampard gibi adamların takıma tekrar dönmeleride çok iyi oldu maçın kahramanlarına gelirsek Cech ve Drogba büyük işler yaptı özellikle Cech 5 penaltıda aynı köşeye atlamak ne diyeyim helal olsun bu performansıyla en iyi olmaya kesin aday bir kaleci.

2008'de kaybetmişlerdi Abramovic ağlıyordu dün kupayı büyük bir heyecanla kaldırdı.Kim ne derse desin Kupa Chelsea'nin hakkıydı.

99 mucizesi gene gerçekleşti.

Bu arada Essien'in şort indi orda yarıldım be.

• Chelsea FC Holiganları🏆

Chelsea FC Holiganları🏆

Chelsea FC Holiganları🏆

Chelsea FC Holiganları🏆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 20 Mayıs 2012; 12:55:21 >

• Tebrikler
  • İyi oynadı, kötü oynadı tartışmaları bu saatten sonra boş. Tebrikler.
  • maçtan sonra terry, lampard ve drogba'nın kafa kafaya verip bişeyler konuştuğu bi kare vardı; mükemmeldi. bulabilen varsa güzel olur.
  • Dün Drogba beraberlik golünü attığında ne bağırmışım, sanki ülkemin takımı. Yaz beni de.
  • Cech insan değil
  • 1999'dan beri Chelsea'yi tutarım, 13 yıl içinde neler neler oldu, haksız mağlubiyetler, adaletsizlikler, şanssızlıklar... En sonunda kupa bizim..
  • @ D3XTER Ekledim

Chelsea FC Holiganları🏆
  • geciken kupalarını sonunda aldılar , ve eskisi kadar güçlü olmadıkları halde . bu bence daha büyük bir başarı
  • Sonunda aldık ya şu kupayı daha ne ister insan.Yıllardır yarı finalde,Finalde kaybedilen maçlar tüm moralimizi bozuyordu ama Sonunda !

Başkandan Di Matteo'ya müjde

Chelsea Başkanı Bruce Buck, Di Matteo'yla tam zamanlı bir sözleşme yapmayı ciddi anlamda düşündüklerini açıkladı.

Chelsea'ye tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşatan Roberto Di Matteo, önümüzdeki günlerde Londra ekibiyle kalıcı bir sözleşme imzalayabilir.

Üç ay önce Andre Villas-Boas'ın yerine sezon sonuna kadar göreve getirilen Di Matteo, bu sürede Federasyon Kupası'nı ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı. Kulüp başkanı Bruce Buck, The Mail on Sunday'e yaptığı açıklamada "Roberto, harika bir iş çıkardı. Oyuncuların güven kazanmasını ve gerçek performanslarını yansıtmalarını sağladı. Önümüzdeki haftalarda yönetim toplanacaktır. Tartışmalı ve Chelsea için en doğru tercihi yapmalıyız. Roberto, ciddi olarak üstünde durduğumuz bir aday." ifadelerini kullandı.

Hiç düşünülmeden en azından 1 yıllık bir sözleşme imzalanmalı ve bu yılda başarı gelirse 3-4 yıllık bir kontrat sunulmalı matteo'ya.

• Helal olsun şu chelseaye ne şike yaptı ne hakemlere yattı. Alın teriyle aldı kupayı. Çok da sevindim valla. Tebrikler. Futbol topu ayakta tutup rakip kale önünde paslaşıp 180 derece yay çizmekle olmaz bunu ergenlerde öğrenir artık... Tekrar tebrikler chelsea. Sonuna kadar hak ettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Di Matteo bu takımı yoktan var etti, sonuna kadar hak etti yeni bir sözleşmeyi.Drogba da kariyerine muhteşem bir nokta koydu.
    Tebrikler şampiyonluğunuz için.umarim gelecek sezon hatalarımızı tekrarlamayız Bayern olarak.

• Duble yaptık beyler.

FA CUP VE CL BİZİM.

AVB takıma kabus gibi bir sezon geçirirken Di Matteo'yu hayali gerçek yaptı.İnsanın inanası gelmiyor.

Drogba ve Di Matteo ile görüşme yapılacağı söyleniyor her 2 sinede sözleşme önerilecek.

Di Matteo önümüzdeki sezonda takımın başında kalmalı ve ne yapacağı komple bir sezon tekrar görülmeli.

Drogba şarap gibi futbolcu.Yıllar eskitmek yerine dahada şahlandırıyor adamı.

Yeni Transferler yapıp Ligi'de bu yıl almalıyız.Genç ve yıldız futbolcular alınmalı.

Hazard içinde son dakikada araya girdiğimiz söyleniyor.
  • Hazard, 32 milyon pound karşılığında Chelsea'ye de gidebilir. "Chelsea'yi gider misin?" tarzı bir soruya karşılık bunun mümkün olduğunu söylemiş. Ayrıca bu adamın nereye gideceği konusunda papatya falı açtırması sıkmadı mı yahu, oldu olacak LeBron gibi televizyon programında söylesin. :)

Chelsea şimdi şampiyon da oldu, iyi transferler beklenir. Hazard gelirse, eğer 4-2-3-1 devam edecekse solda Mata, forvet arkasında Hazard kağıt üstünde çok çılgın olabilir. Gerçi Hazard'ı da her ne kadar orada da oynasa da ortaya hapsetmektense sola da koyabilir ama ben Mata'nın solda, ortadakine göre daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Geçen gün de Chelsea Falcao için 50 milyon önerebilir deniyordu bi' de.
  • daily mirror bale ile modric in Tottenham ın Cl'ye gidememesinden dolayı takımdan ayrılabileceğini yazmış. bale ve modric in talipleri arasında chelsea de bulunuyor.

Cl ' ye gidememesinin ardından yaklaşık 30 milyon euro geliri bütçesine alamayacak olan tot'ham transfer kaynağı oluşturmak için bu futbolcuları satabilirmiş.(burası biraz yanlış olabilir ) modric in büyük takımlarda oynamak istediğini yazmış.

modric in diğer talipler : Manchester United, Manchester City , Real Madrid .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 21 Mayıs 2012; 20:41:07 >
  • Modric geçen yaz kapıdan döndü zaten.Bu yıl alınabilir.Ortasahaya Lampard,Ramires ve Modric harika işler yapabilir.Mireless ve eski formunu tutarsa Essiende monte edilirse bir harika olur.Orta saha transferini ben kesinlikle şart görüyorum.Defansımız ve kalemiz mükemmel hiçbir ihtiyacımız yok.Forvet olarak Drogba mutlaka elde tutulmalı alternatifi Torres değişimli oynarlar.

Ortasahaya 1-2 Mutlaka transferr özellikle yıldız bir oyuncu şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Modric geçen yaz kapıdan döndü zaten.Bu yıl alınabilir.Ortasahaya Lampard,Ramires ve Modric harika işler yapabilir.Mireless ve eski formunu tutarsa Essiende monte edilirse bir harika olur.Orta saha transferini ben kesinlikle şart görüyorum.Defansımız ve kalemiz mükemmel hiçbir ihtiyacımız yok.Forvet olarak Drogba mutlaka elde tutulmalı alternatifi Torres değişimli oynarlar.

Ortasahaya 1-2 Mutlaka transferr özellikle yıldız bir oyuncu şart.

beklere alternatif gerekli diye düşünüyorum ben. bsingwa sakatlansa; ferreira ile olucak iş değil; ivanovic bek değil. cole sakatlansa doğru düzgün alternatifi yok. orta sahaya artık lampard görevini üstlenebilicek ofansif bir isim gerekli; modric olabilir... ve bunlar haricinde; mata gibi sağ-sol forvet oynayabilen bir isim lazım. mata sol da oynıcaktı genelde; diğer kanada mata benzeri bir adam gerekli... bilmiyorum kim olur ama ben sturridge'in artık ilk 11 oynamasını istiyorum...

city'nin adam johnson'a yaptığı haksızlığı chelsea bu çocuğa yapıyor.

• Drogba ayrılacağını açıkladı, ayrıca Torres de sanki çok bir şey oynuyormuş gibi isyan etmiş, kendimi Chelsea'nin bir parçası olarak görmüyorum diye. Finalde kendisini 11de göremeyince çok fena hayal kırıklığına uğramış.

• İdda'lara göre Drogba takımdan ayrılacak deniyor.Yinede direk olarak kendisinden bir açıklama gelmediği için paylaşma gereği görmedim.Ayrılmayacağını düşünmek istiyorum ve kalacağına inanıyorum ama yazıda yazılana göre Drogba YENİ BİR TAKIM kurulacağını söylemiş.Sanırım oldukça transfer yapılacak ve Doğruysa Drogbada ayrılacaktır.

Biraz daha beklemekte fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.