Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.337
Cevap
40
Favori
277.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazard için Manchester'a gidiyor... Büyük ihtimalle de mavi formayı giyecek diyorlardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Hazard için Manchester'a gidiyor... Büyük ihtimalle de mavi formayı giyecek diyorlardı ?

O açıklamayı bizzat kendisi yapmıştı ama Chelsea sonradan devreye girdi.
  • CITY'de gormeyi cok istiyordum.. Dansoz gibi kivirdi...

neyse hayirli olsun.

• Hocam yaz benide ayrıca güzel birde imza fena olmaz hani.

Hazard'ıda aldık Manchester takımları kaldı öylece

Hazard Torres Mata 3lüsü harika işler yapacak bence seneye.

Eğer Neymar Yada Hulk'ta gelirse seneye Premier Lig oynanmasın.
  • Chelsea FC Holiganları🏆

Turnbull,Cahill,Ivanovic,Mikel,Meireless,Sturridge,Lukaku,

Bertnard,Romeu, gibi gençlerde olduğu sürece harika takım oluruz.Bizi kimse tutamaz seneye.

Bu arada ben takımı böyle kurdum ama Hazard Lampard'ın yerine göz dikti.

Lampard'ta bi gitsin Allah'ını seviyorsa.Bu sene berbat oynadı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibretcrew

Chelsea FC Holiganları🏆

Bertnard,Romeu, gibi gençlerde olduğu sürece harika takım oluruz.Bizi kimse tutamaz seneye.

Mata sağda olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Mata hep sağda oynuyor ?
  • quote:

quote:

Mata hep sağda oynuyor ?

Villas-Boas zamanı solda oynuyordu, Di Matteo ortada da kullanmaya başladı. Valencia zamanı da onun yeri soldu, saha içinde zaman zaman yer değiştirdiği olabilir ama en büyük silahı sol ayağı olan bir adamın bir TD tarafından sağa koyulması pek akılcı görünmüyor. AVB ilk geldiğinde sağda daha çok Sturridge'de ısrar ederdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 29 Mayıs 2012; 15:19:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ---------------------Courtois---------------

----Ivanovic----Cahill-----Luiz------Bertrand-----

----------------------DM-----------------------

---------------Ramires------Mata--------------

-------Hazard-------CF-----------De Bruyne-------
  • quote:

quote:

quote:

Mata hep sağda oynuyor ?

Villas-Boas zamanı solda oynuyordu, Di Matteo ortada da kullanmaya başladı. Valencia zamanı da onun yeri soldu, saha içinde zaman zaman yer değiştirdiği olabilir ama en büyük silahı sol ayağı olan bir adamın bir TD tarafından sağa koyulması pek akılcı görünmüyor. AVB ilk geldiğinde sağda daha çok Sturridge'de ısrar ederdi.

Hayır hocam bence yanlış düşünüyorsun.Mata gol atma özelliği olan bir isim.Sol ayakla sağa koyarsan içe penetre yapması kolaylaşır.

Ronaldo'nun solda oynama nedeni budur.Bence Hala 2 3 büyük transfer yapacak Abramovic.

Çünkü adamın hakkında "artık sadece sıradan bir zengin, Chelsea ile ilgilenmiyor" dediler.Adam sinirlenip Torres ile Luiz'e 100 milyon bayıldı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mata hep sağda oynuyor ?

Hayır hocam bence yanlış düşünüyorsun.Mata gol atma özelliği olan bir isim.Sol ayakla sağa koyarsan içe penetre yapması kolaylaşır.

Ronaldo'nun solda oynama nedeni budur.Bence Hala 2 3 büyük transfer yapacak Abramovic.

Çünkü adamın hakkında "artık sadece sıradan bir zengin, Chelsea ile ilgilenmiyor" dediler.Adam sinirlenip Torres ile Luiz'e 100 milyon bayıldı.

Yok usta ben zaten sol ayaklı illa solda oynar, sağ ayaklı illa sağda oynar demiyorum. Öyle bir kural futbolda yok zaten. Sadece demek istediğim, Mata'nın alıştığı düzen sol. Ronaldo çok ekstrem bir örnek oluyor, dünyada onun gibi çok futbolcu yok, Mata o kadar skora katkı yapan (gol açısından.) bir adam değil ama asist yönü kuvvetli.

Zaten şimdi bu gelen Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun Abramovic'in iştahını kabarttığı kesin. Adam belki de takıma olan inancını geri kazandı. ŞL gelmese Hazard için devreye girmezdi belki de... Şimdi bir forvet transferi patlatacağını düşünüyorum ben. Falcao olabilir mi? Chelsea, Cavani'yi de beğeniyor ama Napoli'den futbolcu koparmak oldukça zor. Veya Hulk mükemmel olabilir. Neymar, EPL futbolcusu tanımına tam uymuyor (Ama tam La Liga oyuncusu.) Chelsea'nin oyun düzenini bozabilir çünkü oyununda törpülemesi gereken birkaç olumsuz yön var ve abartıldığı kadar A++ kalite futbolcu değil. (Sözüm Messi ve Ronaldo ile bir tutanlara.) Ama Hulk tam EPL ve Chelsea futbolcusu, forvetin arkasına Mata-Hazard-Hulk üçlüsünü koy, forvete kimi koyduğun önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 29 Mayıs 2012; 16:21:25 >

• quote:

Hocam Torres'in hala sıkacağı kurşun var.Torres yabana atılacak forvet değil.Torres'i göndermeyecektir bence Abramovic.Keza Di Matteo'da öyle.

Ben forvetten ziyade Sağ kanat ve sağ beke adam lazım.

Wiel ve Neymar'ı alsalar daha iyi olur bence.
  • Gençler size hediyem olsun, imzada falan kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Gençler size hediyem olsun, imzada falan kullanırsınız.

/>

eline sağlık
  • Doğruluk payı nedir ??

Porto’nun yıldız futbolcusu Hulk’un transferi an meselesi! İşte tüm gelişmeler…
    İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, Marko Marin ve Eden Hazard transferlerinin ardından Porto’nun yıldız futbolcusu Hulk’u kadrosuna katmak için adeta gün sayıyor
    Portolu yetkililerle kıyasıya bonservis pazarlığı yapan Londra temsilcisinin, yüzde 90 oranında transferi bitirdiği kaydedildi. The Telegraph’ta yer alan habere göre; Hulk için 75 milyon euro isteyen Porto’nun bu rakamda indirime gideceği, aksi halde Chelsea’nin bu ücreti ödemeyeceği öne sürüldü.
    Hulk’un menajeri Teodoro Fonseca kısa bir süre önce yaptığı açıklamada oyuncunun artık ayrılması gerektiğini söylemişti. Brezilyalı yıldız için 60 milyon euroya el sıkışması beklenen Chelsea, bu sayede Fildişili oyuncusu Didier Drogba’nın boşluğunu doldurmanın hesaplarını yapıyor.
    Brezilya Milli Takımı’ndaki yerini de sağlama almaya başlayan Givanildo Vieira de Souza’nın ardından yetenekli bir golcüyü daha transfer etmek isteyen Maviler’in, Bayer Leverkusen’den Andre Schurrle’yi de kadrosuna katmasının an meselesi olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı

• quote:

Chelsea FC Holiganları🏆

Essien ön libero mu ?

• Abramoviç keseyi açtı
  • Chelsea FC Holiganları🏆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnesium -- 30 Mayıs 2012; 19:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

Chelsea FC Holiganları🏆

Hulk?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.