Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.338
Cevap
40
Favori
277.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fifacı23

arkadaşlar takıma forvet alınacak mı malum torres iyi ama şimdilik geleceği belli değil

Hazard'ı çek sola Hulk'u çek sağa Torres ileride gol kralı olur.Mata'yı ortaya koyarsın.

Arkasında Ramirez ve Mikel olur.

Forvete gerek yok bizim ihtiyaç ya orta sahaya bomba transfer.

Mata sağda oynayamıyor diyenlere katılmıyorum.Hulk alınacağına Modric ya da benzerleri gelse daha iyi olur.

O zaman

Hazard Torres Mata yaparsın geriyi Mikel Ramires Modric yaparsın.Defans Cole Terry Luiz Wiel olur.

Şampiyon olursun şu kadroyla.Bence forvet yerine orta saha ve bench güçlenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibretcrew

quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

arkadaşlar takıma forvet alınacak mı malum torres iyi ama şimdilik geleceği belli değil

Hazard'ı çek sola Hulk'u çek sağa Torres ileride gol kralı olur.Mata'yı ortaya koyarsın.

Arkasında Ramirez ve Mikel olur.

Forvete gerek yok bizim ihtiyaç ya orta sahaya bomba transfer.

Mata sağda oynayamıyor diyenlere katılmıyorum.Hulk alınacağına Modric ya da benzerleri gelse daha iyi olur.

O zaman

Hazard Torres Mata yaparsın geriyi Mikel Ramires Modric yaparsın.Defans Cole Terry Luiz Wiel olur.

Şampiyon olursun şu kadroyla.Bence forvet yerine orta saha ve bench güçlenmeli.

Arkasına Ramires ile Obi mikel i koyamazsın.

Lampard-Ramires

Lampard-Essien

Oynayabilirsin.Ortasahadaki yaratıcılığı öldürürler Lampard'ı oynatmayarak.

• Lampard gibi adamı da bench de oturttunuz ya, helal olsun diyorum.
  • Ses seda çıkmadı bidaha bizimkilerden.Hulk işi yattımı la
  • Torres bu turnuvada güven kazandı biraz

Solda hulk ortada mata sağda hazard oynar

deli manyak bi hücum hattı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: L5AK

Torres bu turnuvada güven kazandı biraz

Solda hulk ortada mata sağda hazard oynar

deli manyak bi hücum hattı olur

ortada mata sönük kalır bence torresin oynaması daha iyi olur ama alternatif bir forvette alınsa iyi olurdu bence. var mı gündemde biri?
  • yanlış anlattım

---- torres
    hulk mata hazard

böyleydi
  • Chelsea FC senin daha önceden de bir konun vardı.Eski nikin ile açtığın.Fallout ile.Sonra belli bir süre sonra silinmişti o galiba.

Sonradan Bir arkadaş daha Chelsea Taraftarları diye bir konu açmıştı.Senin 'Hiç kimse bu konuya ilgi göstermez ' diye yazdığını hatırlıyorum.Sonra da yazmamıştın daha zaten.Çocuk kendi kendine konuya bir şeyler yapmaya çalışıyordu.

Şimdi konunun bu kadar okunduğunu ve konuna bu kadar çok cevap yazıldığını göz önünde bulundurursak,insanın kendi konusu olunca bir başka oluyor değil mi?

Not:Amacım tartışma felan değildir kesinlikle.Sadece izlenimlerimi paylaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Chelsea FC senin daha önceden de bir konun vardı.Eski nikin ile açtığın.Fallout ile.Sonra belli bir süre sonra silinmişti o galiba.

Sonradan Bir arkadaş daha Chelsea Taraftarları diye bir konu açmıştı.Senin 'Hiç kimse bu konuya ilgi göstermez ' diye yazdığını hatırlıyorum.Sonra da yazmamıştın daha zaten.Çocuk kendi kendine konuya bir şeyler yapmaya çalışıyordu.

Şimdi konunun bu kadar okunduğunu ve konuna bu kadar çok cevap yazıldığını göz önünde bulundurursak,insanın kendi konusu olunca bir başka oluyor değil mi?

İlk sayfayı okursan eğer Not olarak ekledim Konuyu açıpta destek göstermeyen, Güncel tutmayan arkadaşların konusu unutuldu gitti ve unutulmayada mahkum. Benim yaptığım şekilde devamlı güncel tutacaksınki sayfa bu kadar mesaj alsın. Kaldıki benim o konudanda önce açtığım bir konu vardı ve güncel tutan adamın konusu silinip azıcık bir bilgi paylaşımının yapılmadığı bir konu tutuluyorsa orada bir sıkıntı vardır.

Ve 2 sayfalık bir konuydu sanırım o ve 3-4 tane mesajım mevcut.

Açıklama yapma ihtiyacı duymuyorum bu arada. Herkesin yararına takımı destekleyen bilgi amaçlı paylaşım yapıyoruz. Art niyetle yazıp yazmaman bir şey değiştirmez. Konu devam edecek.

O konuların güncellenmemesinin sebebide yaşı küçük arkadaşların yada bir hevesle gaza gelen arkadaşların o gazla konuyu açıp hevesi geçtiği için unutup gitmesidir.

Burada öyle bir şey yok. Kalıcı olmasının bir sebebide budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 29 Haziran 2012; 12:03:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

quote:

Chelsea FC senin daha önceden de bir konun vardı.Eski nikin ile açtığın.Fallout ile.Sonra belli bir süre sonra silinmişti o galiba.

Ana konuyu okursan eğer Not olarak eklediğim Konuyu açıpta destek göstermeyen, Güncel tutmayan arkadaşların konusu unutuldu gitti ve unutulmayada mahkum. Benim yaptığım şekilde devamlı güncel tutacaksınki sayfa bu kadar mesaj alsın.

Kaldıki 2 sayfalık bir konuydu sanırım o ve 3-4 tane mesajım mevcut.

Açıklama yapma ihtiyacı duymuyorum bu arada. Herkesin yararına takımı destekleyen bilgi amaçlı paylaşım yapıyoruz. Art niyetle yazıp yazmaman bir şey değiştirmez. Konu devam edecek.

Art niyetli yazmadığımı belirttim zaten.Açıklama ihtiyacı duymuyorum demişsin ama güzel açıklamışsın.Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

quote:

Ana konuyu okursan eğer Not olarak eklediğim Konuyu açıpta destek göstermeyen, Güncel tutmayan arkadaşların konusu unutuldu gitti ve unutulmayada mahkum. Benim yaptığım şekilde devamlı güncel tutacaksınki sayfa bu kadar mesaj alsın.

Kaldıki 2 sayfalık bir konuydu sanırım o ve 3-4 tane mesajım mevcut.

Art niyetli yazmadığımı belirttim zaten.Açıklama ihtiyacı duymuyorum demişsin ama güzel açıklamışsın.Teşekkürler.

Bu bir açıklama değil konunun açılma sebebidir. Açıklama yapacak bir şey yok ortada zaten. Herkesi biraz bilgilendirebildiysek bu takım hakkında ne mutlu bize.

• Beyler Hulk'u kaça almış Chelsea ?

Araştırdım net bir miktar bulamadım.
  • 55 Milyon Euro diyende var 50 Milyon Euro diyende var. Resmi olarak bir açıklamada yok henüz zaten, bizde bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Beyler Hulk'u kaça almış Chelsea ?

Araştırdım net bir miktar bulamadım.

Teklifin 38 milyon pound olduğu söyleniyordu ama sonra Porto başkanı, Chelsea'nin bir teklifte bulunmadığını söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zaten birader ben sana diyim Chelsea ne zaman Şampiyonlar ligi şampiyonu oldu millet bi anda chelseali oldu fan boy oldu başımıza.Aynı geçen sezon barçalı bu sezon madridli olanlar gibi.

• Hocam beni de ekler misin Torres geldiğinden beri chelsea ya olan sempatim baya arttı ama konuyu daha yeni gördüm :D

• Cech
    x Terry David Luiz Cole
    Essien Ramires
    Hulk Lampard Hazard
    Torres
  • torres ve hulk varsa bende varım ekle benide

• Di Matteo: "Lampard uzun yıllar oynar"

Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan hocası Roberto Di Matteo, Euro 2012'de sakatlığı sebebiyle yer alamayan Frank Lampard'ın daha uzun yıllar futbol oynayabileceğini söyledi.

Telgraf'a açıklamalarda bulunan Di Matteo, "Sakatlığın Lampard'ı çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Geçen sezonun son bölümlerinde bize çok yardımcı oldu. Daha uzun süre oynayıp takımına yarar sağlayabilir." dedi.

John Terry hakkında da görüşlerini dile getiren Di Matteo, "O bizim kaptanımız. Terry de herhangi bir sakatlık yaşamazsa fiziksel ve zihinsel olarak en iyi şekilde hazırlanıp bizimle yeni sezona giriş yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Fernando Torres'in form tutmasının kendisini her daim mutlu ettiğinin de altını çizen Di Matteo, Torres ile ilgili endişelerinin olmadığını ve takım için formayı almak isteyenin savaşması gerektiğini sözlerine ekledi.

Üşüyoruz Lampard reyiz

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.