Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.338
Cevap
40
Favori
277.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağ bek ve striker alınmamış daha hayret ettim. forvete 2 adam lazım hatta. debucy ile cavani en ideali bana kalırsa. parasıyla değil mi ver emri getirsinler şu adamları abram reis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

sağ bek ve striker alınmamış daha hayret ettim. forvete 2 adam lazım hatta. debucy ile cavani en ideali bana kalırsa. parasıyla değil mi ver emri getirsinler şu adamları abram reis.

Forvet mi lazım ? Torres Sturridge Lukaku ? hatta Oscar ?

Daha ne yapacak bu takım ? Torres'i izlemeyenler dalga geçiyor ama oynadığı bütün maçlarda verim veriyor Torres.

Gol atamadı fakat adam maçın yıldızı oldu kaç kez.Sağ bek şart ama.

ben bir de sağlam orta saha alınması taraftarıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibretcrew

quote:

Orijinalden alıntı: quak

sağ bek ve striker alınmamış daha hayret ettim. forvete 2 adam lazım hatta. debucy ile cavani en ideali bana kalırsa. parasıyla değil mi ver emri getirsinler şu adamları abram reis.

Forvet mi lazım ? Torres Sturridge Lukaku ? hatta Oscar ?

Daha ne yapacak bu takım ? Torres'i izlemeyenler dalga geçiyor ama oynadığı bütün maçlarda verim veriyor Torres.

Gol atamadı fakat adam maçın yıldızı oldu kaç kez.Sağ bek şart ama.

ben bir de sağlam orta saha alınması taraftarıyım.

gol konusunda sıkıntı çeker bu kadro bu haliyle. lukaku ham daha zamanı var. diğerleri sağ-sol forvet olarak görev alıyor, yedekten gelmesi gereken oyuncular. torres rakibin guardının düştüğü anlarda oyuna girip vurucu güç olarak katkı verince daha verimli. striker olarak world class bir oyuncu lazım hücumu domine edebilecek.

• benim hayalimdeki ofansif 11 de şöyle:
    cech
    van der viel-david luiz-terry-cole
    ramires-lampard-hazard
    hulk-torres-mata

van der wiel son macta ronaldo tarafindan yatırılıp gözümden düşse de yime o bölgeye yapılabilecek en iyi transfer bana göre. bu arada hulk transferinde son durum nedir, görüşmeler devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm kadroya baksanıza lan hala orta saha, forvet, cart, curt diyen var; napıcaklar o kadar adamı ? sağ bekten başka bişeye ihtiyacı yok bu takımın bana göre bu saatten sonra...
  • benide yazın bende takipteyim..
  • FİFA'da Chelsea'yi alıyorum sürekli, harbiden çok kral takımız. Xbox'da FİFA oynayan varsa GT imzada beyler.
  • Evet beyler Eden Hazard'a gerek yokmuş aslında bildiğiniz gibi ultra teknik stoperimiz David Luiz Kanatlardada oynarım forvet arkasıda diyordu şimdi bunu ispatlamış bulunmakta.

David Luiz Owns Eden Hazard

• quote:

Orijinalden alıntı: darqshade

benide yazın bende takipteyim..

Ekledim
  • Hulk transferi n'oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Hulk transferi n'oldu?

Şuan böyle bir transfer söz konusu değil, anlaşma yok.

Transfer dönemi bitene kadar Chelsea'nin işi belli olmaz. Ben 1 transfer daha bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Hulk transferi n'oldu?

Şuan böyle bir transfer söz konusu değil, anlaşma yok.

Transfer dönemi bitene kadar Chelsea'nin işi belli olmaz. Ben 1 transfer daha bekliyorum.

Umarım Hulk olur

• Cümleten bekliyoruz Hulk olmasını

Lukaku bu arada bu yıl kiralık gidebilir beyler.

1 yıllık Kiralanmayı kabul etmiş ama şart olarak Premier Lig takımı olmasını söylemiş.

Mantıklı bir hamle olur Premier Ligi tanıması ve düzenli olarak forma giymesi döndüğünde bize katkısını oldukça arttırır.
  • chelsea dan bi kaç transfer daha bekliyorum ben doğrusu.. şu an sadece torres var adam gibi forveti..
    yalnız oscar ı da almış.. football manager oyunun da çok iyi oyuncu oluyor o ileride... inşallah gerçekte de o kadar iyi oyuncu olur...
  • hazard torres oscar hulk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 2 Ağustos 2012; 19:26:34 >
  • Chelsea Moses transferini tamamlıyor

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea, Wigan'da forma giyen Victor Moses transferinde sona yaklaştı.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ve gelecek sezon için hazırlıklarına devam eden Chelsea, Wigan forması giyen Victor Moses transferini tamamlamak üzere.

ESPN'de yer alan habere göre Chelsea CEO'su Ron Gourlay, Wigan Başkanı Dave Whelan ile bir araya geldi ve bu transferi görüştü. Chelsea, Moses için 10.6 milyon avroya kadar ödeme yapmaya hazır olduğunu belirtti ve tranfer büyük ölçüde sona erdi.

ESPN'e konuşan Whelan ise, "Ben Chelsea ile görüşmeyi tamamladım ve kendilerine ücreti söyledim. Büyük ölçüde anlaşma oldu." dedi.

2010 yılında Wigan'a gelen 21 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, 72 maçta sekiz gol attı.

Bu arada Didier Drogba ve Salomon Kalou gibi iki hücumcusunu kaybeden Roberto Di Matteo, Bayer Leverkusen'de oynayan Andre Schürrle için de girişimlerine devam ediyor.

Moses' ı aldık diyebiliriz, Rotasyon için başarılı bir transfer. Marko Marin ve Moses ilede bench'i kuvvetlendirdik. Oscar transferide çok iyiydi ve Hazard dan bahsetmeye sanırım gerek yok.

Şimdide Defansı kuvvetlendirmek için uğraşıyoruz. Fluminense'den Wallace' ı Lyon'danda Azpilicueta için teklif verdiğimiz söyleniyor.

Zaten ingiltere milli takımının defansı bizde Sağ beke kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum yinede.

• http://www.goal.com/tr/slideshow/13/45

Lig başlamadan Özledik Drogbayı, klübe bir gün antrenör olarak bile dönsen yeter bize Kara yılan

Chelsea FC Holiganları🏆
  • Bugün mac var gencler nerdesiniz

• quote:

Bugün mac var gencler nerdesiniz

kimle hangi kanalda chelsea nin maçı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Bugün mac var gencler nerdesiniz

kimle hangi kanalda chelsea nin maçı?

Bir alttaki konuya bakarsanız saati ve rakibi yazdim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.