Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
11.338
Cevap
40
Favori
277.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özeti izledim ligtv sitesinden hazard lige damga vurucak gibi bi çok güzel asist bide penaltıdan kaynaklanan bi asist(bazı yerlerde sayılmıyo o yüzden açık söylim penaltı yaptırmış )
  • Sezona 3 puanla başlamak çok iyi.
  • azpilicueta 8 ile 10 milyon euro arası bitebilirmiş
  • ilk yarıyı kaçırdım yine , 2-1 gerideymişiz
  • oscar girdi ramires çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 22 Ağustos 2012; 23:30:18 >
  • cahilll 2-2 oldu

iyi bir vuruş tahmini uzaklık 25-26 metre top sekti ve kaleci alamadı

selçuk un franco ya attığı gol gibi ama bu ortaya vurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 22 Ağustos 2012; 23:14:00 >
  • el nino 3-2

mata ashley i kaçırdı ashley içeri açtı torres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 22 Ağustos 2012; 23:27:27 >
  • mata çıkıyor meireles oyunda

• son dakika kalecileri kornere gelmişti hava topundan sonra torres aldı götürdü ve ivanovic e verdi kalede reading oyuncusu vardı ve onun yanından ağlara gönderdi topu

maç bitti 4-2

bende kendimle konuşuyorum konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 22 Ağustos 2012; 23:40:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

son dakika kalecileri kornere gelmişti hava topundan sonra torres aldı götürdü ve ivanovic e verdi kalede reading oyuncusu vardı ve onun yanından ağlara gönderdi topu

maç bitti 4-2

Topu götüren Hazard.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

son dakika kalecileri kornere gelmişti hava topundan sonra torres aldı götürdü ve ivanovic e verdi kalede reading oyuncusu vardı ve onun yanından ağlara gönderdi topu

maç bitti 4-2

Topu götüren Hazard.

yanlış görmüşüm demekki o kaleciyi arkada gördüm neredeyse sandalyeden düşüyordum böyle olaylar hep komiğime gitmiştir

• Gooolll evi yiktik arkadasla ohhh be ulan bi H1 verdik olduk olduk dirildik Yinede saol Chelsea kupon geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

el nino 3-2

mata ashley i kaçırdı ashley içeri açtı torres

Gol ofsyatmis
  • Güzel ve tempolu, sıkmadan izleten bir maç oldu. Reading ilk yarı 2-1'i bulmasıyla Chelsea'yi ikinci yarıya kadar bir afallattı, tabii kendi de buna uydu ve böyle takımların yaptığı en büyük hatayı yapıp Chelsea'nin izin vermemesine kalmadan, ikinci yarı boyunca oyunu tamamen kendi sahasında kabullendi. İlk yarıki performansları EPL'e yeni çıkmış bir takım için takdire şayan ve bir nevi belki de "EPL neden dünyanın en iyi ligi?" sorusunun pek çok cevabından sadece biri. Tekrar maça gelirsem Chelsea'yi beğendim ben. Özellikle ikinci yarı Reading'in kendi yarı sahasına çok hapsolması da bunda etkili olsa da, Chelsea güzel varyasyonlar yapıp iyi bir pas trafiği yakalamayı başarabiliyor. En azından futbolları umut verici. Bu kararı verdiğinde de söylemiştim; City, Chelsea, United arasından Hazard verebileceği en iyi kararı verdi. City kendisi açısından en kötüsü olurdu, çünkü orada oldukça ciddi rakipleri de olacaktı. Kendi gelişimi açısından en iyi adreslerden biri de United olsa da, böyle bir oyuncuya en çok ihtiyaç duyan, geçen sezonki ŞL şampiyonluğu sonrası yenilenmeye başlamış Chelsea'ye gitmek en iyi karardı.

Bugün Mata pek iyi gününde olmasa da, Mata-Lampard-Hazard üçlüsü güzel, kenarda da Oscar var. Yalnız Oscar'ın da zamana ve EPL tecrübesine ihtiyacı var. Bu ligin şartlarına en kısa sürede olabildiği kadar uyum sağlayıp, kendini geliştirmeli, eksiklerini kapatmalı. Sanırım Ivanovic orada aslında iyi oynayıp, kendini ortaya koysa da; sağ bekte oynamayı pek istemiyor. Bilindiği gibi aslen stoper ve sağ bek de ikincil pozisyonu. Ama o pozisyon için sırıtmayan, defansif yönü de kuvvetli, güzel bir alternatif. Büyük ihtimalle bir sağ bek transferi, Azpilicueta gelecek. Bir de forvete isme ihtiyaç şartoğlu şart. Cavani ve 35 milyon pound teklifleri dönüyor, transferin bitimine şurada sekiz gün kala normalde de oyuncu koparmanın oldukça zor olduğu Napoli'nin böyle bir şey yaparak kendi kuyusunu kazacağını sanmam. Hem Cavani demek, Di Matteo'nun 4-2-3-1'i devam ettiği sürece ileri uçta Torres'in kulübeye atılması demek. Şu an ileri uç için Chelsea'ye en çok uyacak isimden biri Cavani. Diğeri ise kanımca Falcao. Ama yok eğer böyle bir transfer yapılmayacaksa, Torres'in yedeklenmesi şart. Torres hep oynuyor desek, onu yedekleyebilecek bir tek Sturridge var. E Lukaku zaten gitti, Marin de o bölgede "belki" kullanılabilir ama ne derece olacağı tartışılır.

Genel olarak şu kısa süreçte Chelsea umut verici. Ama her zaman belli bir havasının olacağı ve bunun da doğal olarak takımı şartlayacağı United, City, Arsenal gibi büyük takımlara kalmadan; bir Tottenham, Everton, Newcastle tarzı takımların karşısında da olası performanslarını görmek şart.

• Torres'imiz formuna dönüyor.Bu sene şampiyonluktan umutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Gooolll evi yiktik arkadasla ohhh be ulan bi H1 verdik olduk olduk dirildik Yinede saol Chelsea kupon geldi

+1
  • azpilicueta chelsea de

http://www.chelseafc.com/news-article/article/2898781/title/azpilicueta-signs

kontrat 5 yıllık.

bonservis konusunda açıklama yok ama ingiltere haber kaynakları 7 milyon sterline bitti diyor, hayırlı olsun
  • Türkiyede ; Fener
    İngilterede ; Chelsea
    İspanyada ; Real
    İtalyada ; Juve
    Var mı ötesi
  • newcastle'ı da yenersek güzel olacak.yeni gelenler çabuk ısınır umarım.
  • victor moses resmen chelsea de
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.