Ne zaman satisa cikacak kulupten bir duyuru yada haber goremedim.
Hangi biletler
Chelsea maci
quote:
Orijinalden alıntı: wapcep_scrol
Chelsea maci
Bikaçgün önce aradım Beşiktaş maçı sonrasında demişlerdi,şimdi daha yeni aradım "kulüpten daha bir açıklama gelmedi" dediler.2 gün sonra maç var yahu insanlar işini gücünü rezervasyonunu yolunu nasıl ayarlayacak ? Birde bilet çıkmayacaksa o hepten rezalet..
quote:
Orijinalden alıntı: cg-TR83
Bikaçgün önce aradım Beşiktaş maçı sonrasında demişlerdi,şimdi daha yeni aradım "kulüpten daha bir açıklama gelmedi" dediler.2 gün sonra maç var yahu insanlar işini gücünü rezervasyonunu yolunu nasıl ayarlayacak ? Birde bilet çıkmayacaksa o hepten rezalet..
Alıntıları Göster
11'de çıktı, ben sıra bekliyorum şuan
Bilet çıksa bile gs bonus yoksa anca 250-500 tl olanlar kaliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı
Herkesemi yoksa sadece gs bonus mu dostum ? Hemen giriyim almaya calisiyim normal kartlarada aciksa.
quote:
Orijinalden alıntı: Peekay
Bilet çıksa bile gs bonus yoksa anca 250-500 tl olanlar kaliyor.
arkadaşlar suan sırf gs bonusamı satıslar var
quote:
quote:
Herkesemi yoksa sadece gs bonus mu dostum ? Hemen giriyim almaya calisiyim normal kartlarada aciksa.
normal kratlar diye biliyorum, bi şansını dene derim
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Arkadaşlar sırası gelip fiyatları , kaç tane alınabildiğini ve sadece gsbonus mu oldugunu ögrene bilen var mı ?
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Siteye girdim ama bilet falan yok satışta. Nasıl iş anlamadım.
quote:
quote:
hocam bugün gs bonus muş
Mağara Avcısı
kullanıcısına yanıt
Sitede satılan bilet yok şu anda. Nerden bilgi aldınız ?
bilet.galatasaray.org a girdim sıra bitti siteye attı fakat bjk macının duyurusu var hala.
quote:
bilet.galatasaray.org a girdim sıra bitti siteye attı fakat bjk macının duyurusu var hala.
şuan satıştamı değil mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
şuan satıştamı değil mi :)
Alıntıları Göster
Su anda siteye girdim tekrar hala satışta degil bu ne saçmalık yahu. Ne zaman satışa cıkacak anlamıs degilim maça 2 gün kaldı surda
quote:
aynen bende de öyle oldu, birkaç yerde görmüştüm
quote:
quote:
aynen bende de öyle oldu, birkaç yerde görmüştüm
Alıntıları Göster
super lig var birde ziraat var chelsea macı yok 2 gun kalmıs maca 1 saat kalamı satacaklar yoksa karaborsacılar bayram etsin diye mi bekletiyorlar? ona gore millet ucak bileti alacak yahu
quote:
Orijinalden alıntı: teacher47
super lig var birde ziraat var chelsea macı yok 2 gun kalmıs maca 1 saat kalamı satacaklar yoksa karaborsacılar bayram etsin diye mi bekletiyorlar? ona gore millet ucak bileti alacak yahu
Alıntıları Göster
Bilet satışları 25 Şubat 2014 Salı günü, saat 11.00 itibarı ile GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup, biletler 26 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 11.00’dan itibaren genel satışa sunulacaktır.
Bilet satışları 25 Şubat 2014 Salı günü, saat 11.00 itibarı ile GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup, biletler 26 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 11.00’dan itibaren genel satışa sunulacaktır.