Evet pp ve wp benim işimi görmüceği kanaatindeyim zaten bi ben değil çoğu priest bunu düşünür yalnız trial set benim aklıma geldi ama def açığı kalcak hem görünümü okadar güzel değil ya :) Yorumun için teşekkürler.
@Gurcellonline
:) Bro tekrar teşekkürler yorumun için ama wp hiç bi priestin işini görmez verdiği healt bonusu 5 ep onun yanında bide hp bonusu var yani gereksiz değil ama yetersiz kalcağı kesin..
carnac da çok görüyordum seni. güzel char gerçekten başarılar
@trk.
Teşekkürler.Senin nick nedir madem çok görüyorsun tanışalım forumdaşız sonuçda ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Bbai
@trk.
Teşekkürler.Senin nick nedir madem çok görüyorsun tanışalım forumdaşız sonuçda ;)
ben bıraktm. bi kaç charda oynardm ben
l3iqDeviL le oynadım Luda2cRisS le ve Luda2crisSx falan görmüşsündür mutlaka bunları. oyunn durumu yüzünden arkadaşlarla beraber bıraktık
@trk.
Evet seni tanıyorum Magen vardı değilmi?? bıraktığına üzüldüm başta ama tabii kendi seçimin ayrıca yorumun için teşekkürler
Hayırlı olsun iyi char dizmişsin. Giderek item kaliten artar inşallah.
herkezin sahip olmak isteyeceği türden bi priest dizmişsin :) çok güzel karakterin var...çok çok daha güzel olur umarim :) (dadindan yenmez inş. =)
@Eymen~
Teşkkürler yorumun için sadece benim değil umarım herkes istediği itemi yapar kendi zevkine görede oyununu oynar..
@StoneOfLife
Yorumun için teşekkürler inş. daha güzel günler görücek bu karakter umarım sizde istediğiniz karakterle istediğiniz itemlere erişirsiniz..
Up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme