Bildirim
ChemicalSnail/C-East Karakter Tanıtımı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ilk yorum benden olsun gayet güzel bir char fakat old ep ve old white silver earrinq bu itemlerin yanında baya eziq kalmış
old ep yerine +1 ep old white silver earrinq yerinede +1 sse alırsan güzel olur
sonrada rolleri +1 yaparsanda üff yeter zaten -
Neckide zorlayıp Iron neck yapsan tam olur
Ben c-east'dan maNgaReturned tanırsın -
bence iron neck almaya gerek yok old epi yerine +2 ep alsa ve iron belti satıp glass belt alsa daha kullanışlı olur -
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim teker teker cevap vereyim
ibo41:
Görüşün için teşekkürler ama wse ihtiyaçdan dolayı kullanıyorum sseyide satım dual +2 lil yapmayı düşünüyorum ki ilerleyen zamanda olur umarım..Ayrıca glass belt çok gereksiz bence 30 def veriyor 50 hp veriyor onun yerine İron beltteki 20 def 50 hp yı hayli bi kapatır.
6e:
Senle muhabbetimiz oldu oyundan.. :) iron neck düşünmüyorum kesinlikle onun yerine Ep +2 alıcam hep defans farkını kapatır hemde +dan 400 hp olur sanada yorumun için teşekkür ediyorum -
Evet beyler bu kadar gören var yorum yapmayamı üşeniyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: Bbai
Evet beyler bu kadar gören var yorum yapmayamı üşeniyorsunuz
-
güzel char güle güle oyna
beraber takılırız cz de -
quote:
Orijinalden alıntı: KaNs3R
güzel chargüle güle oyna
beraber takılırız cz de
Yorumun için teşekkürler basedeyim Eski TearsOfTheAngel Şimdi Sangre Ailemiz ile devam ediyoruz -
Ya Karakterim çok kötü 158 kişi bakmış yorumlar ortada yada arkadaşlarımız üşeniyor yorum atmaya.. -
Guzel. SSE yi sat 2x Old SSE al. Daha sonra SSE leri +1. EP yerine PP yada WP dene bence daha guzel. Onuda kisa zamanda +1 ledinmi tadindan yenmez. Hele bide DB isen ne karisan olur sana nede kesen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Guzel. SSE yi sat 2x Old SSE al. Daha sonra SSE leri +1. EP yerine PP yada WP dene bence daha guzel. Onuda kisa zamanda +1 ledinmi tadindan yenmez. Hele bide DB isen ne karisan olur sana nede kesen.
dalgamı geçiyorsun???
int prieste pp veya wpmi taksın sen bu oyunu biliyorsan ben dişimi kıracam
old ep i +1 yapsa yeter -
shell set yerine chitin 8 set yapıp statları ona göre verirsen 50 def civarı düşer ama hp 250 300 civarı artar şaunki hp base charı için az. -
Yazik olacak dislerine. Ama napalim kader utansin. Bu arada okudugunu anlamak ve okudugunu yorumlamak arasindaki farklari gozardi etmemeni tavsiye ederim. -
@Gurcellonline
Yorumun için teşekkür ediyorum yalnız küpe eksiğimi kabulleniyorum ama old takı kullanmayı düşünmüyorum ama sseleri +1 licem yalnız sana wp ve pp kısmına katılamıcam wp ve ppnin bana yarıcak çok az getirisi var ep onlara nazaran daha bi katkısı var..
@ibo41
Yorumun için teşekkürler ep +1 değilde +2 belkide +3 yapıcam çünkü şuan +1 bile ezik kalıyor gibi.
@muskeder
yorumun için teşekkürler.Shell Seçimi sadece görünüm amaçlı herhangi bir defans kurarayım diye değil chitin taksam evet 250-300 hp artırcam ama ben onun yanında 50-60 defansı yabana atamam,ama tabi chitin seçimi çok mantıklı ona diyebilceğim birşey yok -
Olaya sadece HP olarak bakma bence. Mage ler yabana atilacak gibi degiller. Krowas itemlari ile beraber artik cok daha guclu ve dayanikli oldular. Ben resistleri acisindan PP veya WP dedim. Zaten attack yapacak halin yok. -
güzel char
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldCity. -- 13 Eylül 2010; 17:31:42 > -
@Gurcellonline
dediğin takıların aman aman resistleri yok zaten resistleri fazla önemsemiyorum resistler takılar taksam magelerin damagelerini 5-10 oynatıyor bu kadar değişikliğe gerek yok ama hp ile onun açığını fazlasıyla kapatırım tekrar teşekkürler yorumun için -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Olaya sadece HP olarak bakma bence. Mage ler yabana atilacak gibi degiller. Krowas itemlari ile beraber artik cok daha guclu ve dayanikli oldular. Ben resistleri acisindan PP veya WP dedim. Zaten attack yapacak halin yok.
adı priest pendant ama priesta hiç bir yararıyok wp desen neysede üstüne basarak pp diyorsun hp vermez resistance vermez dex zaten priye yaramaz verdiği defi ve manayıda ep zaten veriyor
wp kullanması içinde magenin yoğun olması gerek arkadaş base charı olduğunu belirtmiş basede zaten adam az mage desen tek tük yani ep en mantıklısı
görünüş için item alıyorsan trial +7 set yap bir işe yarasın shell priest için en gereksiz item benim görüşüm budur.
kolluk shell gerisini chitin yapmanı tekrar tavsiye ediyorum
-
Base chari oldugunu tamamen gormemezlikten gelmisim iyimi :D KO genelde bi muhabbetten aklim CZ ye kaymis orayi paso geciyorum. Hatta suanki yorumda Krowas itemlardan bahsetmeyi bile planliyordum :)
Oyle diyorsaniz oyledir yani ama yinede bir WP olsa hic fena olmazdi gorusundeyim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X